eTV MusicSurvivor 7.Sezon / Çeyrek Final / Sonuçları

Tabi herkesin yorumu farklı olabilir ama açıkçası bana sorarsanız bence Selda Bağcan elenir gibime geliyor benim de, büyük ihtimalle de elenecek zayıf bir parçayla geleceği için zaten rakipleri finale daha iyi şarkı saklamak adına nasılsa Selda eleneceği için daha rahat iddiasız bir parçayla gelip yürüye yürüye el ele finale çıkacaklardır. Ama yine de Selda'nın böyle bir ortamda, baya anti toplamasına karşın yarı finale kalması benim adıma başarıdır, zaten küçük şeylerle yetinmek ve mutlu olmak önemli. :D
Kİmde hangi şarkılar kaldı bilmiyorum. Sia kafadan finalde. Forum Birol'un sesini bayaa seviyor o yüzden Selda Bağcan gittigider.com :D
Ay senin şarkın mı kalmadı.:bhr::A
Bana kalırsa yine Gripin elenir diyecem ama , gebermedi gitti ayoll :A :A :A
Bundan baka şarkısını dinleyip takip etmemiştim , onu da kullanmadı zaten :F @MasacRE- @dreamy @XanTier

@DarkLegenD @XanTier Direk dansı yapacaklar birazdan :A :A :A
55d35b7f23bcdbb11babc448.jpg
Fotoğraftaki @MasacRE- mi? :A

Etnik müzik canım, sana fazla gelir :A
Neden fazla gelirmiş. :T:

Selin Karacehennem'in programının senaristine nerden ulaşabilirim. :F @xBUGRAx @Harunnn60 Bana sağlam bir hikaye bulmalı arkadaşım bizim evin yakınlarına taşındı akşam akşam yanına gittim şimdi sürekli çağrırır offff iyi bir yalan bulmalıyım. :A

Selin Karacehennem'in programının senaristine nerden ulaşabilirim. :F @xBUGRAx @Harunnn60 Bana sağlam bir hikaye bulmalı arkadaşım bizim evin yakınlarına taşındı akşam akşam yanına gittim şimdi sürekli çağrırır offff iyi bir yalan bulmalıyım. :A
Bu duruma bende yaşıyorum ara ara. :A Kız olunca tutuluyorum hipnoz gibi düşün :(
Erkekse eğer iyi bir yalan buluruz :A

@XanTier Bu cnm @Harunnn60 misafir yok bir şey yap dedi :F Gösterisi başladı hemen 3 misafir geldi :A :A :A

@Yiğitt geçmiş olsun canım bence buraya gelmen de bir başarıydı. Sevdiğim bir isim değildi ne yazık ki genel olarak iyi puan veremedim. :(

2 hafta sonra elenir dedikleri İlyas tarihe geçti. Kendimi ve @Harunnn60 aşkımı tebrik ediyorum. Kıskananlar çatladı zaten @MasacRE- @XanTier :A

Sizlere tebrikler gençler hepiniz hak ettiniz. :bhr: @sokak sanati @Tolstoyevski @dreamy

Senin de emeğine sağlık @Çiğdem- teşekkürler her şey için. :love1:

2 hafta sonra elenir dedikleri İlyas tarihe geçti. Kendimi ve @Harunnn60 aşkımı tebrik ediyorum. Kıskananlar çatladı zaten @MasacRE- @XanTier :A

Sizlere tebrikler gençler hepiniz hak ettiniz. :bhr: @sokak sanati @Tolstoyevski @dreamy

Senin de emeğine sağlık @Çiğdem- teşekkürler her şey için. :love1:
Ben bile bu kadar farkla elenmemiştim neyini kıskanıcam bu rezaletin :A:A

Yoo ne alaka @MEnes i gördüğümüz mü var zaten iyice boşladı forumu :T: Kulağıma göre hareket ediyorum diyorum inanmıyorsunuz takmışsınız hep kasıtlı puan veriyorsun diye yok öyle bir şey :D
Haklısın yiğidim işe başladım. Başladığımda eski yoğunluğumun olmayacağı belliydi. Yine de giriyorum boş olduğumda ama senle rastlaşamıyoruz. :D
@MEnes yola getirdi kalitesi ile:A

İlk başta kötü başladık.:(
Kalite kıstasım hakkında söylediklerin doğrudur. :A Evet yeterince de sıvadığını düşünüyorum. Halimden memnunum. :A
Kadın ne kadar da güzelmiş, biliyorsun ben Sia destekçisiyim sözlerime bakma oylamalarımdaki puanlarım malumundur :bhr: :A

Buralara kadar hep hor görülerek, küçümsenerek geldik. Hatırlarsanız haftalar öncesinden Sessiz Devrimden bahsediyordum, 7-8.haftadayken 7-8 ismi favori sayıp son 7 ye bunlar harici bir şarkıcı kalırsa sürpriz olur diyenler olmuştu o saydıkları isimlerde Selda yoktu tabi, bizzat @Yiğitt 7 ya da 8.haftalarda "sen kimsin bir iki haftaya elenirsin fazla havaya girme" demişti şakayla karışık :A

Tabi bunları unutmadan sessiz sakin ilerlemeye çalıştık yolumuzda. Duygulandım şimdi, izninizle ufak bir konuşma yapayım. :bhr: Öyle ya da böyle yarı finale kalmayı başardığımız için artık kafam rahat, hedef başarıya ulaşmış sayılır. Sarı Gelin ile elenmekten kurtulduğum hafta finale oynayacağımı bizzat o konuda da söylemiştim, belki finale kalamayabilrim büyük ihtimalle ama en azından finale oynamış olacağız. Bu günlere gelmemde özellikle Sarı Gelin ve Çemberimde Gül Oya haftalarıyla büyük emeği dokunan @Çiğdem- e de ayıryetten tavsiyeleri için teşekkürü borç bilirim. Ayrıca her hafta iyi kötü desteklerini esirgemeyen @XanTier @MasacRE- @MEnes @DarkLegenD ve başkanlık puanı olsa bile ( :A ) manevi desteğinden dolayı @mrt-06 ya ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Bu günlere kolay gelmedik, vurulduk, kırbaçlandık, tekmelendik, kulağımıza tükürdüler, tuvalet terlikleriyle kafamıza bastılar, hor gördüler, tekme tokat giriştiler.. Ama yine de, yine de sizlerin desteğiyle iyi kötü yıkılmadık, bu günlere kadar ayakta kalabildik. Sağolun, varolun... :bhr:

Tabuları yıkan adam!!! Seni takdir ediyorum dostum, tuvalet terliğini incesini de kaçırmadım, bende. :A

Haklısın yiğidim işe başladım. Başladığımda eski yoğunluğumun olmayacağı belliydi. Yine de giriyorum boş olduğumda ama senle rastlaşamıyoruz. :D

Kalite kıstasım hakkında söylediklerin doğrudur. :A Evet yeterince de sıvadığını düşünüyorum. Halimden memnunum. :A

Tabuları yıkan adam!!! Seni takdir ediyorum dostum, tuvalet terliğini incesini de kaçırmadım, bende. :A

Seni de kaptırmamak için sıvıyorum:Z Malum final yaklaştı puanların daha fazla önem taşıyor.:A @Doğu 'da çok iyi bir insan belirteyim buradan.:bhr::A

Forum İstatistikleri

Konular
173,128
Üyeler
8,483
Son Üye
justking