MusicSurvivor / 6.Sezon Başvuru Başladı

olayın içinde olman lazım yandan destek işe yaramaz o açıdan yol yakınken bir isim seç

@darklegend de teşrif etmiş kesin kalvin kazmasıda bu yakınlarda demektir
Sen bana hoşgeldin demedin, ayıp ettin.
Kazma dediğin adam bu sezon kasırga gibi ortalığı toz duman edecek.

3.sezonun yarı finalisti Serdarcım eşiyle birlikte Emre'ye başarılar dileklerini iletiyor
Bu sezon da iddialıyız, yarışa hazırız

pek ciddiye almamıslar seçilenleri ama
dengeli sezon en iyisidir ayoll eğlenceli bir sezon olucak gibi

3.sezonun yarı finalisti Serdarcım eşiyle birlikte Emre'ye başarılar dileklerini iletiyor

Önceki seçtiğin kazmaları diğer sıvacıların aksine ben destekliyordum ama bu sefer benim de sevmediğim bir kazma bulmayı başarmışsın
@Doğu @MEnes @destere Emre Altuğ için 1 puanlarınızı ayırın bir köşeye bu sefer de kazayla finale çıkmasın Bully

Hadi hodrimeydan bakalım o zaman
Türk Pop'unun önemli değerlerindendir Emre Altuğ, müzikten anlayan insanların destek vereceğini düşünüyorum

Ne güzel Ece'yine ilk hafta eleyecektik süper bir rezalet yaşanacaktı neyse bili bili tavuğunu 2. Hafta eletirim en geç. Herkes ederi kadar. Kene olanlar 2. Haftadan gider.

pek ciddiye almamıslar seçilenleri ama
dengeli sezon en iyisidir ayoll eğlenceli bir sezon olucak gibi
Almamışlar derken canım, @MayısKralı dışında ciddiye almayan görmedim de ben, zaten de o gıcığın yorumlarını fazla kaale almamak lazım her şeye bir kusur buluyor

Bu sefer sıvacılardan bana büyük destek bekliyorum ona göre, yani Zeki Müren abimize.
@Doğu @destere @MEnes

Almamışlar derken canım, @MayısKralı dışında ciddiye almayan görmedim de ben, zaten de o gıcığın yorumlarını fazla kaale almamak lazım her şeye bir kusur buluyor
Sen Calvin kazmasıyla yarışmıyor musun hem yarışmacı hem jüri nasıl olacaksın
Masakre denen herif jüri başkanı olursa küfür ederim lan. Kaç sezondur o makamın peşindeyim ben.
rakip programın başkanını buraya başkan edecek halim yok ayoll @DarkLeqenD rahat ol ayoll
başka yerde başkanlık görevi olmayanlar seçilicek @MasacRE-

@Bully hahah ne bilim ayoll kim yorum yaptıysa seçimleri pek beğenmemş ama 6.sezonda normal emreyi hemen sıvacılar gözüne kekstirmiş yöneticiside sensin tesadüfmü oluyor her sezon bilmiyorum senin seçimine takık oluyor sıvacılar

Kaan kardeşim bir türlü düzgün bir sanatçı bulup gelemedi karşımıza. Nerde kan donduran bir sanatçı var onunla geldi ne diyebilirim ki... Ben şimdiden hazırlıyorum vereceğim puanları.

Bu sefer sıvacılardan bana büyük destek bekliyorum ona göre, yani Zeki Müren abimize.
@Doğu @destere @MEnes
Klasiklere ve üstatlara her zaman gereken değeri vermişizdir ve vermeye devam edeceğimizden şüphen olmasın kardeşim.

40 yıllık tamirciyim, böyle ayar görmedim.

Senin programların için o kadar emek verdim ben. Karşılığı bu mu olacaktı be yazıklar olsun

Kız sen özelden diyorsun ya sıvacıların tepkisini çekecek seçimlerle gel, kavga edin reytingimiz yükselsin diye
Ben de öyle yapıyorum mecburen napayım

Hiçbir şarkısını bilmem neredeyse bildiklerimde berbat umarım ilk elenen sen olursun.

Harikasın kardeşim.

Senin programların için o kadar emek verdim ben. Karşılığı bu mu olacaktı be yazıklar olsun
40 yıllık tamirciyim, böyle ayar görmedim.
hhahah ayar değil bee
2yarışmanın başkanları aynı olmaması lazım oyüzden ahh @destere daha helvasını kavurmadık milletin gözü koltuğundaymıs ayoll gebermeni bekliyorlarmıs

Kız sen özelden diyorsun ya sıvacıların tepkisini çekecek seçimlerle gel, kavga edin reytingimiz yükselsin diye
Ben de öyle yapıyorum mecburen napayım
benim dedğimi söylemeden yapıcaksın ayoll