MusicSurvivor / 6.Sezon Başvuru Başladı

İnşallah iyi bir yerlere gelirim ama BŞB'de gördüm ki forum adaletsiz oy kullanıyor :A
Hiçbir yarışmada başarı gösteremeyen @batuhankaralar nasıl finale çıktı o zaman? İyi şarkı seçenler yükseldi, bunu elenen tablosuna bakarsan da görürsün. :D

Bence en adaletli yarışma BŞB oldu bazı adaletsiz oy kullanan ve kendi çapında programı sabote etmeye kalkan yılanları da şutladık zaten. :A

Senin diğer yarışmalarında ilk haftalardan gitmene bakarsak evet sen daha başarılısındır :A

Hangi alakasız parçaları seçmişim alamıyorum jüri bile değildin-yani olup olmadığını hatırlamıyorum- madem İrem'e bu kadar hakimsin yarışırken söyleseydin kötüsün diye ya da İrem'i sen seçseydin :A

Ha benim elendiğim şarkıda Aşk Eşittir Biz yani forum klip konusunda şarkıya methiyeler düzmüş kullandığımda herkes şarkıya 1 verdi çünkü sezonun Gökhan Türkmen ile favorisiydim. :A

Bide Dantel albümünle yarıştım demeni anlamıyorum yani diğerleri sanki şarkıcılarıyla yarıştı kadının zaten 17 klipli şarkısı var 4ü bu albümden ve tek albümü yani başka albümleri olsa dediğini anlayacağım :A
Diğer sezonları geç konumuz o değil

Senin yariştığın sezon yarışmacı değildim jüride değildim ama etiketlenirken görüyordum bana kullandığın şarkıların listesini yazar misin üşenmezsen :A

Son aciklamana gelince ben seninle kiyasliyorum diger yarişmacilarla niye kiyasliyosun bende onu anlamadim mesela ben musicsurvivorda iremi alsaydim senden daha başarili istatistik yapardim diyorum dantel albümüne rağmen "10 haftalik" yarişmada 7. haftayi gormuşum senin o imkanlarla en kotu ceyrek finali falan zorlaman lazimdi :A

Hiçbir yarışmada başarı gösteremeyen @batuhankaralar nasıl finale çıktı o zaman? İyi şarkı seçenler yükseldi, bunu elenen tablosuna bakarsan da görürsün. :D

Bence en adaletli yarışma BŞB oldu bazı adaletsiz oy kullanan ve kendi çapında programı sabote etmeye kalkan yılanları da şutladık zaten. :A

Ben onu sana söylemedim cidden son zamanlarda bir fevrisin kimsenin sana bir şey dediği yok yani, ama sana o oyu kabul etme dediğimde kabul etmiştin ve gereksiz bir bahane sunmuştun sendede suç var yani-ama neyse o hafta 1.olmuştum. :A-

Bence en adaletli yarışma Benim Albümüm 2.sezondu gerçekten kötü olduğum haftalar kötü iyi olduğum haftalar iyi almıştım. :A

Diğer sezonları geç konumuz o değil

Senin yariştığın sezon yarışmacı değildim jüride değildim ama etiketlenirken görüyordum bana kullandığın şarkıların listesini yazar misin üşenmezsen :A

Son aciklamana gelince ben seninle kiyasliyorum diger yarişmacilarla niye kiyasliyosun bende onu anlamadim mesela ben musicsurvivorda iremi alsaydim senden daha başarili istatistik yapardim diyorum dantel albümüne rağmen "10 haftalik" yarişmada 7. haftayi gormuşum senin o imkanlarla en kotu ceyrek finali falan zorlaman lazimdi :A

Bir hata yaptığımın farkındayım ama sen genel anlamda alakasız seçerek batırdı diyorsun bunu kabul etmiyorum. Tüm listeye üşendim ama 11. Hafta Zorun Nevgilim 12.Hafta Aşk Eşittir Biz kullandım. Evlenmene Bak, Bir Miyiz ve KTS bunları kullanmamıştım. :A

Neyse sana bu sezon iyi oy vermek isterdim fakat en irrite olduğum kadınla gelmişsin. :A

Son düzenleme:
Ben onu sana söylemedim cidden son zamanlarda bir fevrisin kimsenin sana bir şey dediği yok yani, ama sana o oyu kabul etme dediğimde kabul etmiştin ve gereksiz bir bahane sunmuştun sendede suç var yani-ama neyse o hafta 1.olmuştum. :A-

Bence en adaletli yarışma Benim Albümüm 2.sezondu gerçekten kötü olduğum haftalar iyi olduğum haftalar iyi almıştım. :A

Bir hata yaptığımın farkındayım ama sen genel anlamda alakasız seçerek batırdı diyorsun bunu kabul etmiyorum. Tüm listeye üşendim ama 11. Hafta Zorun Nevgilim 12.Hafta Aşk Eşittir Biz kullandım. Evlenmene Bak, Bir Miyiz ve KTS bunları kullanmamıştım. :A

Neyse sana bu sezon iyi oy vermek isterdim fakat en irrite olduğum kadınla gelmişsin. :A
Hiç mi sevdiğin şarkısı yok Ece nin 😱

Olsun şarkısı biraz adam akıllı olmuş evet, birde Bu Ne Ya'yı severim. Son şarkısı La La mı ne onu tam dinlemedim. :D Diğerleri kötü ve 15 şarkı nasıl çıkaracaksın anlamadım. :D
Hoşuna mı gidiyor efsanedir onu nasıl begenmezsin ya :D Aman aman da çok hoş ve hoşgeldin ayrılığa da baya iyidir mesela :D

Valla hesaplamadım ama 15 tane çikar heralde :A

Hoşuna mı gidiyor efsanedir onu nasıl begenmezsin ya :D Aman aman da çok hoş ve hoşgeldin ayrılığa da baya iyidir mesela :D

Aman Aman güzel değil onu geç. Hoşuna Mı Gidiyor idare eder ama pek sevmem. Hoş Geldin Ayrılığa eh. :A

Hoşunamı gidiyor aman aman şarkıları çok güzel Olsun benim favori şarkım adeyyo da süper
:D

Tamam bende bişeyi beğenmedini görmedim zaten onu diyorum kötü bişey demiyorum :D

Beğenmediklerimi bir gösteremedim size niyeyse :Fmesela ben pamela sevmem hiç dinlemem 1 vermiştim harun yarışırken model sevmem bir şarkısı hariç hiç dinlemem serdar ortaç fazla dinlemem grup olarak gribin ve kolpa çok severim ben

Beğenmediklerimi bir gösteremedim size niyeyse :Fmesela ben pamela sevmem hiç dinlemem 1 vermiştim harun yarışırken model sevmem bir şarkısı hariç hiç dinlemem serdar ortaç fazla dinlemem grup olarak gribin ve kolpa çok severim ben
Sen haruna nasil 1 verdin aranız mı açıktı noldu :A

Şöyle bir baktım da Rihanna'nın ilk sezon yarisilmamis şarkıları ile ben bu sezon şampiyon bile oluyorum resmen efsane bir kadın.:Z

Nicki Minaj ile biri gelebilir çok başarılı biri. @Ahmad sen uygun gibisin.:A @EFE UYSAL sen katılıyor musun.:A

Onun dışında Bruno Mars çok kuvvetli bir isim ve başarılı coverları ile başarılı bir isim sofia karlberg değerlendirilebilir @MayısKralı :X