olayın içinde olman lazım yandan destek işe yaramaz o açıdan yol yakınken bir isim seç
@darklegend de teşrif etmiş kesin kalvin kazmasıda bu yakınlarda demektir
Ben yandan oyun kurucu görevini üstlendim bu sezon.
olayın içinde olman lazım yandan destek işe yaramaz o açıdan yol yakınken bir isim seç
@darklegend de teşrif etmiş kesin kalvin kazmasıda bu yakınlarda demektir
Yine ortalığı karıştırmaya çalışıyorsun ama yemezler Ben açıklamamı yaptım yukarıda, sıvacı dostlarım benim ne dediğimi anlar sizin gibi artniyetli değil onlar
Yine başlamışsın la ortalığı karıştırma çabalarına. Ama benim yoldaşıma olan güvenim tam, o bizi yarı yolda koymaz.
Yine başlamışsın la ortalığı karıştırma çabalarına. Ama benim yoldaşıma olan güvenim tam, o bizi yarı yolda koymaz.
@MayısKralı batırdı onu ben değil
İyi bir algı operasyonu ve bunu yönetme yeteneğin var lakin bunun bana işlemesi için benim bu yeteneğe sahip olmamam gerekir. Tabi bileceğin üzere o yetenek bende mevcut ve bana yapılınca bunu görebiliyorum.Görüyorsun bana çete kur askerin olayım falan diyor bence sende gözünü aç.
Hiç sevmem bu yarışmacıyı hoş zaten katılım göstermedimNormalde yarışmaları bırakmıştım ama yarışmak istediğim ve şarkılarını yeni nesle de duyurmak istediğim iki isim daha var, içimde kalmasın.
Bu sezonki yarışmacım Türk pop müziğinin en orijinal adamlarından biri, onlarca unutulmaz ve eğlenceli şarkısıyla Mirkelam. @Çiğdem-
Muhtemelen çoğunuzun ilk kez duyduğu bu şarkıyı dinlemenizi öneririm.
İyi bir algı operasyonu ve bunu yönetme yeteneğin var lakin bunun bana işlemesi için benim bu yeteneğe sahip olmamam gerekir. Tabi bileceğin üzere o yetenek bende mevcut ve bana yapılınca bunu görebiliyorum.
Sıva grubu her daim kalpleri bir yürüyen ve birbirini hisseden insanlardan kuruludur. Birbirlerinden ne kadar uzak da kalsalar aralarındaki gönül bağı daimidir. Bu yüzden o dediğin şeyin olasılığı yok.Destere artık başkan değil sıva grubu düşüşte her halde bunu gören @MasacRE- bu şekilde bana yanaşmak istedi neyse doğruluğumu ileri de göreceğiz zaten.
Sıva grubu her daim kalpleri bir yürüyen ve birbirini hisseden insanlardan kuruludur. Birbirlerinden ne kadar uzak da kalsalar aralarındaki gönül bağı daimidir. Bu yüzden o dediğin şeyin olasılığı yok.
Aldın mı la cevabını @sokak sanatiYine başlamışsın la ortalığı karıştırma çabalarına. Ama benim yoldaşıma olan güvenim tam, o bizi yarı yolda koymaz.
Aldın mı la cevabını @sokak sanati
Çok yeni isimlere takılmışsın sen. Son 3'lü iyi ama ben Britney'in o popülerliğine kanma derim kraliçe falan deniyordu müziği ülkemize uygun değil pek sevilmez. JLO iyidir.
JLO seçicem gibi kadro cidden berbat umarım açıklanan isimler iyi olur.
Daha iyi kötü seçimlerin yapılması. Şansın artar. JLO'nun 3-4 şarkısını ve güzel kalçasını bilirim başarılı olursun bence.
İnşallah iyi bir yerlere gelirim ama BŞB'de gördüm ki forum adaletsiz oy kullanıyor
Kardeşim bak benim şarkılarım kısıtlıydı sadece dantel albümünü kullanabilirdim yarışmanın formatı gereği bu birŞimdi sen İrem Derici ile 7/10 yaptın ben 12/15 yaptım matematiğe vurunca ben daha başarılı sayılıyorum. Ayrıca @destere unutmuşsun @Billy Kane Gülşen'i ve Toygar Işıklı'yı batırmıştı.
Kardeşim bak benim şarkılarım kısıtlıydı sadece dantel albümünü kullanabilirdim yarışmanın formatı gereği bu bir
Senin imkanların genişti her şarkısını kullanabilmek gibi üstelik kadının onlarca hit şarkısı varken gidip alakasız parçaları seçmek bilemiyorum yani bu iki
Benim elendiğim parça şu anda 100 milyonu devirmiş albümün en favori şarkısı evlenmene bak idi oy verenlerde sorun bende değil bu üç
Hala ben daha başarılıyım diyosan kendini tatmin etmek içindir onada müsade veririm sorun değil tablo ortada hadi çüüz
Hadsizler yarışacak şarkıcı bırakmamışlar