MusicSurvivor / 6.Sezon Başvuru Başladı

Yine ortalığı karıştırmaya çalışıyorsun ama yemezler :A Ben açıklamamı yaptım yukarıda, sıvacı dostlarım benim ne dediğimi anlar sizin gibi artniyetli değil onlar :A

Hemen yanaştın bize mesajların açık seçik ortada elimizi uzatsak hiç @MEnes @Doğu @destere iyi insanlardı falan demez bizim gruba atlarsın.:A

Oltaya geldin MasacRE artık çıkışın yok içerde dizisi değil bu devamlı başa sarsınlar seni ipin kesilecek.:A
Yine başlamışsın la ortalığı karıştırma çabalarına. Ama benim yoldaşıma olan güvenim tam, o bizi yarı yolda koymaz. :A

Normalde yarışmaları bırakmıştım ama yarışmak istediğim ve şarkılarını yeni nesle de duyurmak istediğim iki isim daha var, içimde kalmasın. :D

Bu sezonki yarışmacım Türk pop müziğinin en orijinal adamlarından biri, onlarca unutulmaz ve eğlenceli şarkısıyla Mirkelam. @Çiğdem-

Muhtemelen çoğunuzun ilk kez duyduğu bu şarkıyı dinlemenizi öneririm. :D

Görüyorsun bana çete kur askerin olayım falan diyor bence sende gözünü aç.:A
İyi bir algı operasyonu ve bunu yönetme yeteneğin var lakin bunun bana işlemesi için benim bu yeteneğe sahip olmamam gerekir. :A Tabi bileceğin üzere o yetenek bende mevcut ve bana yapılınca bunu görebiliyorum. :A

Normalde yarışmaları bırakmıştım ama yarışmak istediğim ve şarkılarını yeni nesle de duyurmak istediğim iki isim daha var, içimde kalmasın. :D

Bu sezonki yarışmacım Türk pop müziğinin en orijinal adamlarından biri, onlarca unutulmaz ve eğlenceli şarkısıyla Mirkelam. @Çiğdem-

Muhtemelen çoğunuzun ilk kez duyduğu bu şarkıyı dinlemenizi öneririm. :D

Hiç sevmem bu yarışmacıyı :A hoş zaten katılım göstermedim :F

İyi bir algı operasyonu ve bunu yönetme yeteneğin var lakin bunun bana işlemesi için benim bu yeteneğe sahip olmamam gerekir. :A Tabi bileceğin üzere o yetenek bende mevcut ve bana yapılınca bunu görebiliyorum. :A

Destere artık başkan değil sıva grubu düşüşte her halde bunu gören @MasacRE- bu şekilde bana yanaşmak istedi neyse doğruluğumu ileri de göreceğiz zaten.:A

Destere artık başkan değil sıva grubu düşüşte her halde bunu gören @MasacRE- bu şekilde bana yanaşmak istedi neyse doğruluğumu ileri de göreceğiz zaten.:A
Sıva grubu her daim kalpleri bir yürüyen ve birbirini hisseden insanlardan kuruludur. :A Birbirlerinden ne kadar uzak da kalsalar aralarındaki gönül bağı daimidir. Bu yüzden o dediğin şeyin olasılığı yok. :A

Sıva grubu her daim kalpleri bir yürüyen ve birbirini hisseden insanlardan kuruludur. :A Birbirlerinden ne kadar uzak da kalsalar aralarındaki gönül bağı daimidir. Bu yüzden o dediğin şeyin olasılığı yok. :A

Biz tüple çalışıyoruz zaten.:A

İnşallah iyi bir yerlere gelirim ama BŞB'de gördüm ki forum adaletsiz oy kullanıyor :A

Çok güzel gösterdim bende zaten. O programı çok sağlam sabote ettim elime sağlık.:A Adamın biri milletle kavga edersen elenirsin falan filan yazıp açık açık şike yaptığını belirtti zaten bir bayan üye mimli ben elendikten sonrada güzel şeyler yaşanmış.:A Neyse JLO konusunda yardımcı olurum.:X

Şimdi sen İrem Derici ile 7/10 yaptın ben 12/15 yaptım matematiğe vurunca ben daha başarılı sayılıyorum. Ayrıca @destere unutmuşsun @Billy Kane Gülşen'i ve Toygar Işıklı'yı batırmıştı. :A
Kardeşim bak benim şarkılarım kısıtlıydı sadece dantel albümünü kullanabilirdim yarışmanın formatı gereği bu bir

Senin imkanların genişti her şarkısını kullanabilmek gibi üstelik kadının onlarca hit şarkısı varken gidip alakasız parçaları seçmek bilemiyorum yani bu iki :A

Benim elendiğim parça şu anda 100 milyonu devirmiş albümün en favori şarkısı evlenmene bak idi oy verenlerde sorun bende değil bu üç :A

Hala ben daha başarılıyım diyosan kendini tatmin etmek içindir onada müsade veririm sorun değil tablo ortada hadi çüüz :A

Kardeşim bak benim şarkılarım kısıtlıydı sadece dantel albümünü kullanabilirdim yarışmanın formatı gereği bu bir

Senin imkanların genişti her şarkısını kullanabilmek gibi üstelik kadının onlarca hit şarkısı varken gidip alakasız parçaları seçmek bilemiyorum yani bu iki :A

Benim elendiğim parça şu anda 100 milyonu devirmiş albümün en favori şarkısı evlenmene bak idi oy verenlerde sorun bende değil bu üç :A

Hala ben daha başarılıyım diyosan kendini tatmin etmek içindir onada müsade veririm sorun değil tablo ortada hadi çüüz :A

Senin diğer yarışmalarında ilk haftalardan gitmene bakarsak evet sen daha başarılısındır :A

Hangi alakasız parçaları seçmişim alamıyorum jüri bile değildin-yani olup olmadığını hatırlamıyorum- madem İrem'e bu kadar hakimsin yarışırken söyleseydin kötüsün diye ya da İrem'i sen seçseydin :A

Ha benim elendiğim şarkıda Aşk Eşittir Biz yani forum klip konusunda şarkıya methiyeler düzmüş kullandığımda herkes şarkıya 1 verdi çünkü sezonun Gökhan Türkmen ile favorisiydim. :A

Bide Dantel albümünle yarıştım demeni anlamıyorum yani diğerleri sanki şarkıcılarıyla yarıştı kadının zaten 17 klipli şarkısı var 4ü bu albümden ve tek albümü yani başka albümleri olsa dediğini anlayacağım :A