Ebru Yaşar sesiyle hepsini tokatlar .ss
Öyle ben severim ebru yaşarı ama forum sevmez diye düşünüyorum
Ebru Yaşar sesiyle hepsini tokatlar .ss
Bu sezon milyonların beğenisini kazanmayı başarmış bir isimle 'Ferhat Göçer' ile geliyoruz. Aşkı çok farklı dokularıyla işleyen şarkılarıyla gönül telinize işlemeye geliyoruz.
@MayısKralı @MEnes @tolgab @Harunnn60 @turkuazz @DarkLeqenD @Yakamoz-Asi @mesmeso61 @Billy Kane @mrt-06 @FaJi @Aserat @Tolstoyevski @MasacRE- @destere @OzaN @Doğu @batuhankaralar @berkann @Bully @vadikızı @ozmoturk @soo @Ahmad@xemrexxx
Forum ahalisinin çevre ve doğa aşkını istismar edip propaganda yapmaya utanmıyor musun? Sadece soruyorumBu sezon milyonların beğenisini kazanmayı başarmış bir isimle 'Ferhat Göçer' ile geliyoruz. Aşkı çok farklı dokularıyla işleyen şarkılarıyla gönül telinize işlemeye geliyoruz.
@MayısKralı @MEnes @tolgab @Harunnn60 @turkuazz @DarkLeqenD @Yakamoz-Asi @mesmeso61 @Billy Kane @mrt-06 @FaJi @Aserat @Tolstoyevski @MasacRE- @destere @OzaN @Doğu @batuhankaralar @berkann @Bully @vadikızı @ozmoturk @soo @Ahmad @xemrexxx
Ayy ne utanacam istismar etmeyi severim büyük hobilerimdenForum ahalisinin çevre ve doğa aşkını istismar edip propaganda yapmaya utanmıyor musun? Sadece soruyorum
Karşılıklı oylaşırız artıkMustafa Ceceli den sonra en sevdiğim ikinci sanatcıdır erkek sanatçılar arasında tüm albümleri var ve severek dinliyorum son şarkısı Aşkın mevsimi olmaz ki muhteşem
Ayy ne utanacam istismar etmeyi severim büyük hobilerimden
Karşılıklı oylaşırız artık
Allah senin belanı vermesin espri mi yaptın ezik üyeFerhat Göçer ve buralarda bana kalır. Şampiyon olmamda ki engelleri tek tek kaldırdığın için sağol @denizz19
Amin, senin de belanı vermesin.Allah senin belanı vermesin espri mi yaptın ezik üye
Amin bebeğim şarkıcımı nasıl buldun sen seversin aşk acısı çok çektin senAmin, senin de belanı vermesin.
Ferhat Beyi severimde aşk acısı çekmedim lan ne alaka.Amin bebeğim şarkıcımı nasıl buldun sen seversin aşk acısı çok çektin sen
Eylül'ün aşkından ölüyorsun yaFerhat Beyi severimde aşk acısı çekmedim lan ne alaka.
Bu @denizz19 var ya birinci olmak için tüm yarışmacıları suya götürür donsuz getirir.Forum ahalisinin çevre ve doğa aşkını istismar edip propaganda yapmaya utanmıyor musun? Sadece soruyorum
Iyy sizin pohlu donlarınıza mı kaldımBu @denizz19 var ya birinci olmak için tüm yarışmacıları suya götürür donsuz getirir.
Aşkımın kıymetini bilmedi namıssız. Öldürmeyi planlıyorum onu.Eylül'ün aşkından ölüyorsun ya
Hain Eylül senin gibi yakışıklı adamı bıraktı Serkan gibi çiroza tav oldu sen de bıyıklarını kesersin artıkAşkımın kıymetini bilmedi namıssız. Öldürmeyi planlıyorum onu.
Ferhat Göçer ve buralarda bana kalır. Şampiyon olmamda ki engelleri tek tek kaldırdığın için sağol @denizz19
Tertemiz espriydi, gerçekten ayıp ettin.
Pazartesi kesmeyi düşünüyorum zaten.@FaJi insan nezaketen beğenir .ss
Hain Eylül senin gibi yakışıklı adamı bıraktı Serkan gibi çiroza tav oldu sen de bıyıklarını kesersin artık
Tertemiz espriydi, gerçekten ayıp ettin.
Pazartesi kesmeyi düşünüyorum zaten.
İçime doğmuşTertemiz espriydi, gerçekten ayıp ettin.
Pazartesi kesmeyi düşünüyorum zaten.
Ferhat Göçer?Gelişme var ama daha çok çalışman lazım