MusicSurvivor / 6.Sezon Başvuru Başladı

Sen benim çoğu yarıştığım şarkıcıma 1 vermiştin zaten tek tük iyi verdiğin oluyordu.
En yüksek pointlerin kime gideceği zaten belli.

Sen benim çoğu yarıştığım şarkıcıma 1 vermiştin zaten tek tük iyi verdiğin oluyordu.
En yüksek pointlerin kime gideceği zaten belli.

zevkime göre sevmeme göre verdim oylarımı ben görecez bakalım
istediğinizi düşünün hakkımda umrumda değil valla hımm tmm

Umrunda olmaması sevindirici.
Umrunda olunca sürekli mesaj yağmuruna tutuluyoruz niye böyle dedin diye.

Artık o vadikızı yok takmıcam kimseyi bende insanım sağlığımı düşünmek zorundayım
zaten yeterince sıkıntı yaşıyorum reel de bırakayım bari burda kafam dağılsın

Bana söylemediğini biliyorum ama dolaylı yoldan bana çıkıyor açıklama tabii ki yapacağım.
O sana göre öyle.

Artık o vadikızı yok takmıcam kimseyi bende insanım sağlığımı düşünmek zorundayım
zaten yeterince sıkıntı yaşıyorum reel de bırakayım bari burda kafam dağılsın

Takmıycam takmıycam diyorsun ama geçen ki durumumu bile üzerine alınmışsın vadikızı. Ayrıca bana kırgındın sen aleyhimde olan mesajları beğeniyordun falan gerçi hala beğeniyorsun.

Takmıycam takmıycam diyorsun ama geçen ki durumumu bile üzerine alınmışsın vadikızı. Ayrıca bana kırgındın sen aleyhimde olan mesajları beğeniyordun falan gerçi hala beğeniyorsun.

Çünkü sen bir zaman durum paylaşımlarından sonra paylaşım yapmıştın ondan

Benim kırgınlığım uzun sürmez dediğim gibi artık kimseyi takmıcam
gülüp geçeceğim

SON yarışmamda finale çıkabileceğim bir isimle yarışacağım

Çiğdeme her türlü desteği vermeye hazırız.
Boşuna çabalıyorsun, ulaşamayacaksın istediğine
vaybe bir devirin sonu koca başkanlık bitti ayoll @Harunnn60 a bir video hazırlatıcam mendellielrinizi hazır bulundurup bekleyin ayoll
@mrt-06 @Bully @MayısKralı @MEnes @Doğu @xemrexxx

çelik al

tüh sana ama zaten gözün @destere nin koltuğundaydı senin bliyordum
Yok aslında @destere ile beraber yapmak isterdim ama kendisi istifa etmiş yapacak bir şey yok

Şimdi jüri başkanlığı da önemli bir pozisyon. O yüzden bu konuda tecrübeli birisi lazım sana. destere dışında benle @dosimosi nin tecrübesi var. Dosimosi de foruma ara verdiğine göre en iyi seçenek benim bu durumda