MusicSurvivor / 6.Sezon Başvuru Başladı

Beğenmediklerimi bir gösteremedim size niyeyse :Fmesela ben pamela sevmem hiç dinlemem 1 vermiştim harun yarışırken model sevmem bir şarkısı hariç hiç dinlemem serdar ortaç fazla dinlemem grup olarak gribin ve kolpa çok severim ben
Sen benim çoğu yarıştığım şarkıcıma 1 vermiştin zaten tek tük iyi verdiğin oluyordu. :) En yüksek pointlerin kime gideceği zaten belli. :)

Sen benim çoğu yarıştığım şarkıcıma 1 vermiştin zaten tek tük iyi verdiğin oluyordu. :) En yüksek pointlerin kime gideceği zaten belli. :)

zevkime göre sevmeme göre verdim oylarımı ben görecez bakalım :D istediğinizi düşünün hakkımda umrumda değil valla hımm tmm

Umrunda olmaması sevindirici. :) Umrunda olunca sürekli mesaj yağmuruna tutuluyoruz niye böyle dedin diye. :D

Artık o vadikızı yok takmıcam kimseyi bende insanım sağlığımı düşünmek zorundayım
zaten yeterince sıkıntı yaşıyorum reel de bırakayım bari burda kafam dağılsın:D

Ben onu sana söylemedim cidden son zamanlarda bir fevrisin kimsenin sana bir şey dediği yok yani, ama sana o oyu kabul etme dediğimde kabul etmiştin ve gereksiz bir bahane sunmuştun sendede suç var yani-ama neyse o hafta 1.olmuştum. :A-

Bence en adaletli yarışma Benim Albümüm 2.sezondu gerçekten kötü olduğum haftalar kötü iyi olduğum haftalar iyi almıştım. :A

Bir hata yaptığımın farkındayım ama sen genel anlamda alakasız seçerek batırdı diyorsun bunu kabul etmiyorum. Tüm listeye üşendim ama 11. Hafta Zorun Nevgilim 12.Hafta Aşk Eşittir Biz kullandım. Evlenmene Bak, Bir Miyiz ve KTS bunları kullanmamıştım. :A

Neyse sana bu sezon iyi oy vermek isterdim fakat en irrite olduğum kadınla gelmişsin. :A
Bana söylemediğini biliyorum ama dolaylı yoldan bana çıkıyor açıklama tabii ki yapacağım. :D O sana göre öyle. :A

Artık o vadikızı yok takmıcam kimseyi bende insanım sağlığımı düşünmek zorundayım
zaten yeterince sıkıntı yaşıyorum reel de bırakayım bari burda kafam dağılsın:D

Takmıycam takmıycam diyorsun ama geçen ki durumumu bile üzerine alınmışsın vadikızı. Ayrıca bana kırgındın sen aleyhimde olan mesajları beğeniyordun falan gerçi hala beğeniyorsun. :D

Takmıycam takmıycam diyorsun ama geçen ki durumumu bile üzerine alınmışsın vadikızı. Ayrıca bana kırgındın sen aleyhimde olan mesajları beğeniyordun falan gerçi hala beğeniyorsun. :D

Çünkü sen bir zaman durum paylaşımlarından sonra paylaşım yapmıştın ondan:D
Benim kırgınlığım uzun sürmez dediğim gibi artık kimseyi takmıcam :D gülüp geçeceğim

ben başkanlığı bıraktım artık normal jüriyim o açıdan başkanlığa aday olabilirsin :)

sia yerine ellie goulding veya taylor sevişle yarışın daha güzel? sia nın bir iki şarkısını seviyorum ama ellie ve taylor seviş in bir çok şarkısı güzel.... birde sia elenirse @OzaN üzüntüsünden üç hafta foruma uğramaz birazda onu düşünüyoruz :)

selena gomez i saymadım çünkü onunda en fazla üç dört şarkısı var sevdiğim? kendisini çok sevmeme rağmen güzel şarkıları az :) selena yı seçen @Harunnn60 un katty perry li durumuna düşer şarkı bulmakta zorlanıyordu hele son haftalar tam sıvadı çizgi filmlerle animasyonlarla geliyordu lady gaga :)

mayıs böcüğünün şarkıcısı hazırdı hatta bir kaç kez reklamını yaptı şimdi unuttum kızı onunla geleceğim diyordu şimdi yan çizdi sanırım :)

en az irem derici ayarında bir isim bekliyoruz aşağısı kurtarmaz :) gerçi onuda eline yüzüne bulaştırmıştın :)
Çiğdeme her türlü desteği vermeye hazırız.:A
Boşuna çabalıyorsun, ulaşamayacaksın istediğine :A
vaybe bir devirin sonu koca başkanlık bitti ayoll @Harunnn60 a bir video hazırlatıcam mendellielrinizi hazır bulundurup bekleyin ayoll :( :( :( @mrt-06 @Bully @MayısKralı @MEnes @Doğu @xemrexxx

çelik al :A

tüh sana ama zaten gözün @destere nin koltuğundaydı senin bliyordum :A
Yok aslında @destere ile beraber yapmak isterdim ama kendisi istifa etmiş yapacak bir şey yok :A
Şimdi jüri başkanlığı da önemli bir pozisyon. O yüzden bu konuda tecrübeli birisi lazım sana. destere dışında benle @dosimosi nin tecrübesi var. Dosimosi de foruma ara verdiğine göre en iyi seçenek benim bu durumda :A

vaybe bir devirin sonu koca başkanlık bitti ayoll @Harunnn60 a bir video hazırlatıcam mendellielrinizi hazır bulundurup bekleyin ayoll :( :( :( @mrt-06 @Bully @MayısKralı @MEnes @Doğu @xemrexxx
3.sezonun yarı finalisti Serdarcım eşiyle birlikte Emre'ye başarılar dileklerini iletiyor :A Bu sezon da iddialıyız, yarışa hazırız :A

files.php