Laa seni jüri başkanı yapan pişman oluyor. Hiç faydan yok yarışmaya.
Sanki desterenin çok faydası var
gece yolcularını al yarış ayoll
Forumun zevkine güvenmiyorum yarışmam ben
Laa seni jüri başkanı yapan pişman oluyor. Hiç faydan yok yarışmaya.
gece yolcularını al yarış ayoll
Sanki desterenin çok faydası varBir tek dosimosiyi aktif gördüm ben onun dışında herkes aynı, oy verip geçiyorlar işte
Alman çetesi ne la, biz sıvacılar olarak hazırız yarışmalaraGel bizim alman çetesine katıl
Sanki desterenin çok faydası varBir tek dosimosiyi aktif gördüm ben onun dışında herkes aynı, oy verip geçiyorlar işte
umut çete olusturucakmıs katıl ayollGel bizim alman çetesine katıl
Alman çetesi ne la, biz sıvacılar olarak hazırız yarışmalara
İyi o zaman sen topla çeteyi, olmazsa sizle ittifak yapıp güçlerimizi birleştiririz o zaman daha çok etkimiz olur yarışma üzerindeÇok ulvi amaçlar edinmiş bir çete olacak bu. FF illuminatisi gibi bir şey ismini tam belirleyemedim ama her taşın altından bu ekip çıkacak bu sezonun koreografisi bu olacak genel hatları ile. Daha soğuk savaş bir sezon geçecek.Yer yer Vietnam kore gibi sıcak dakikalarda yaşanacak neyse büyüyü bozmayalım.
İyi o zaman sen topla çeteyi, olmazsa sizle ittifak yapıp güçlerimizi birleştiririz o zaman daha çok etkimiz olur yarışma üzerinde
Neyse siz 3. Dünya ülkeleri gibi köşede takılın bizim işler derin. Bizim çetede kimse çeteden olduğunu bilmez öyle derin işler seni aşacak belli.
SENİN zaten sıvacı grubun yokmu masacre @destere @MEnes @Doğu arkadaşlarını hemen satmaya çalısıyorsun bu yarın sende satar kabul etme @sokak sanatiİyi o zaman sen topla çeteyi, olmazsa sizle ittifak yapıp güçlerimizi birleştiririz o zaman daha çok etkimiz olur yarışma üzerinde
Yine ortalığı karıştırmaya çalışıyorsun ama yemezlerBu tavırdan sonra zaten sıva ekibindende kovulur artık. Bitti sıva grubu geçmiş olsun ama ben demiştim sizi dağıtacağım diye.
Satmıyorum yahu nasıl bir anlam çıkardın öyleİki grup olarak gerekirse güçlerimizi birleştiririz diyorum benim safım belli satmam ben yoldaşlarımı
Yine ortalığı karıştırmaya çalışıyorsun ama yemezlerBen açıklamamı yaptım yukarıda, sıvacı dostlarım benim ne dediğimi anlar sizin gibi artniyetli değil onlar
Boşuna çabalıyorsun, ulaşamayacaksın istediğine
ben başkanlığı bıraktım artık normal jüriyim o açıdan başkanlığa aday olabilirsin
sia yerine ellie goulding veya taylor sevişle yarışın daha güzel? sia nın bir iki şarkısını seviyorum ama ellie ve taylor seviş in bir çok şarkısı güzel.... birde sia elenirse @OzaN üzüntüsünden üç hafta foruma uğramaz birazda onu düşünüyoruzZeki Müren berbat, Emre Altuğ iğrenç, Ece Seçkin ıyyyykkk.Erkin Koray ve Calvin Harris iyi gibi bakalım bu sezon neler bekliyor FF'yi.
Neyse herkes için iyisi olsun. Selena Gomez'i tavsiye ederim yada Sia'yı.
@MayısKralı yabancı istiyor ve sürekli fikir değişiyor ona sen bir yardımcı ol ayoll tecrğbeli olarak
Yarışmacılar fiyasko yarışmasam mı ne bu kadroda 😱
en az irem derici ayarında bir isim bekliyoruz aşağısı kurtarmazAçık ara favoriyim 😎
ben başkanlığı bıraktım artık normal jüriyim o açıdan başkanlığa aday olabilirsin
sia yerine ellie goulding veya taylor sevişle yarışın daha güzel? sia nın bir iki şarkısını seviyorum ama ellie ve taylor seviş in bir çok şarkısı güzel.... birde sia elenirse @OzaN üzüntüsünden üç hafta foruma uğramaz birazda onu düşünüyoruz
selena gomez i saymadım çünkü onunda en fazla üç dört şarkısı var sevdiğim? kendisini çok sevmeme rağmen güzel şarkıları azselena yı seçen @Harunnn60 un durumuna düşer şarkı bulmakta zorlanıyordu hele son haftalar tam sıvadı çizgi filmlerle animasyonlarla geliyordu lady gaga
mayıs böcüğünün şarkıcısı hazırdı hatta bir kaç kez reklamını yaptı şimdi unuttum kızı onunla geleceğim diyordu şimdi yan çizdi sanırım
en az irem derici ayarında bir isim bekliyoruz aşağısı kurtarmazgerçi onuda eline yüzüne bulaştırmıştın
@MayısKralı batırdı onu ben değilben başkanlığı bıraktım artık normal jüriyim o açıdan başkanlığa aday olabilirsin
sia yerine ellie goulding veya taylor sevişle yarışın daha güzel? sia nın bir iki şarkısını seviyorum ama ellie ve taylor seviş in bir çok şarkısı güzel.... birde sia elenirse @OzaN üzüntüsünden üç hafta foruma uğramaz birazda onu düşünüyoruz
selena gomez i saymadım çünkü onunda en fazla üç dört şarkısı var sevdiğim? kendisini çok sevmeme rağmen güzel şarkıları azselena yı seçen @Harunnn60 un katty perry li durumuna düşer şarkı bulmakta zorlanıyordu hele son haftalar tam sıvadı çizgi filmlerle animasyonlarla geliyordu lady gaga
mayıs böcüğünün şarkıcısı hazırdı hatta bir kaç kez reklamını yaptı şimdi unuttum kızı onunla geleceğim diyordu şimdi yan çizdi sanırım
en az irem derici ayarında bir isim bekliyoruz aşağısı kurtarmazgerçi onuda eline yüzüne bulaştırmıştın
ben başkandımda kendi isteğimle başkanlıktan çekildimSen zaten başkan değildin.
Bej yarışmıyorum bu sezon yarisanlara başarılar.
sen kimi batırmıştın senin şarkıcıda güzeldi neydi ya ismi ?@MayısKralı batırdı onu ben değil
ben başkandımda kendi isteğimle başkanlıktan çekildimnormal jüri olmak en iyisi yoksa kötülerin hedefi oluyorsun
hogatha seni kolay kolay bırakmazyarışmaya aksiyon gerek o açıdan senden vazgeçeceğini sanmam
sen kimi batırmıştın senin şarkıcıda güzeldi neydi ya ismi ?
olayın içinde olman lazım yandan destek işe yaramaz o açıdan yol yakınken bir isim seçÇiğdeme her türlü desteği vermeye hazırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?