MusicSurvivor / 6.Sezon Başvuru Başladı

Sanki desterenin çok faydası var :A Bir tek dosimosiyi aktif gördüm ben onun dışında herkes aynı, oy verip geçiyorlar işte :A

Forumun zevkine güvenmiyorum yarışmam ben :A
Gel bizim alman çetesine katıl :A
umut çete olusturucakmıs katıl ayoll :A :A :A
dalton11.jpg

Alman çetesi ne la, biz sıvacılar olarak hazırız yarışmalara :A

Çok ulvi amaçlar edinmiş bir çete olacak bu. FF illuminatisi gibi bir şey ismini tam belirleyemedim ama her taşın altından bu ekip çıkacak bu sezonun koreografisi bu olacak genel hatları ile. Daha soğuk savaş bir sezon geçecek.:A Yer yer Vietnam kore gibi sıcak dakikalarda yaşanacak neyse büyüyü bozmayalım.:A

Çok ulvi amaçlar edinmiş bir çete olacak bu. FF illuminatisi gibi bir şey ismini tam belirleyemedim ama her taşın altından bu ekip çıkacak bu sezonun koreografisi bu olacak genel hatları ile. Daha soğuk savaş bir sezon geçecek.:A Yer yer Vietnam kore gibi sıcak dakikalarda yaşanacak neyse büyüyü bozmayalım.:A
İyi o zaman sen topla çeteyi, olmazsa sizle ittifak yapıp güçlerimizi birleştiririz o zaman daha çok etkimiz olur yarışma üzerinde :A

İyi o zaman sen topla çeteyi, olmazsa sizle ittifak yapıp güçlerimizi birleştiririz o zaman daha çok etkimiz olur yarışma üzerinde :A

Neyse siz 3. Dünya ülkeleri gibi köşede takılın bizim işler derin. Bizim çetede kimse çeteden olduğunu bilmez öyle derin işler seni aşacak belli.:A

Neyse siz 3. Dünya ülkeleri gibi köşede takılın bizim işler derin. Bizim çetede kimse çeteden olduğunu bilmez öyle derin işler seni aşacak belli.:A
SENİN zaten sıvacı grubun yokmu masacre @destere @MEnes @Doğu arkadaşlarını hemen satmaya çalısıyorsun bu yarın sende satar kabul etme @sokak sanati :A

SENİN zaten sıvacı grubun yokmu masacre @destere @MEnes @Doğu arkadaşlarını hemen satmaya çalısıyorsun bu yarın sende satar kabul etme @sokak sanati :A
Satmıyorum yahu nasıl bir anlam çıkardın öyle :A İki grup olarak gerekirse güçlerimizi birleştiririz diyorum benim safım belli satmam ben yoldaşlarımı :A

Bu tavırdan sonra zaten sıva ekibindende kovulur artık. Bitti sıva grubu geçmiş olsun ama ben demiştim sizi dağıtacağım diye.:A
Yine ortalığı karıştırmaya çalışıyorsun ama yemezler :A Ben açıklamamı yaptım yukarıda, sıvacı dostlarım benim ne dediğimi anlar sizin gibi artniyetli değil onlar :A

Satmıyorum yahu nasıl bir anlam çıkardın öyle :A İki grup olarak gerekirse güçlerimizi birleştiririz diyorum benim safım belli satmam ben yoldaşlarımı :A

Hemen yanaştın bize mesajların açık seçik ortada elimizi uzatsak hiç @MEnes @Doğu @destere iyi insanlardı falan demez bizim gruba atlarsın.:A

Yine ortalığı karıştırmaya çalışıyorsun ama yemezler :A Ben açıklamamı yaptım yukarıda, sıvacı dostlarım benim ne dediğimi anlar sizin gibi artniyetli değil onlar :A

Oltaya geldin MasacRE artık çıkışın yok içerde dizisi değil bu devamlı başa sarsınlar seni ipin kesilecek.:A

Boşuna çabalıyorsun, ulaşamayacaksın istediğine :A

Bence onlar kovmadan sen çık zaten hep dışlıyorlar seni ötekileşmiş birisin grupta yetersizsin okeye 4. Olsun diye ekibe alınan vasıfsız gibisin kimse senin sıvada olduğunu bile bilmiyor benden sana dost tavsiyesi çık oradan :A

@Çiğdem- ben jüri başkanlığına alıştım artık normal jürilik kesmez, beni de jüri başkanı yap @destere ile birlikte bu onurlu görevi birlikte yürütelim :A
ben başkanlığı bıraktım artık normal jüriyim o açıdan başkanlığa aday olabilirsin :)

Zeki Müren berbat, Emre Altuğ iğrenç, Ece Seçkin ıyyyykkk.:) Erkin Koray ve Calvin Harris iyi gibi bakalım bu sezon neler bekliyor FF'yi.:A

Neyse herkes için iyisi olsun. Selena Gomez'i tavsiye ederim yada Sia'yı.:)
sia yerine ellie goulding veya taylor sevişle yarışın daha güzel? sia nın bir iki şarkısını seviyorum ama ellie ve taylor seviş in bir çok şarkısı güzel.... birde sia elenirse @OzaN üzüntüsünden üç hafta foruma uğramaz birazda onu düşünüyoruz :)

selena gomez i saymadım çünkü onunda en fazla üç dört şarkısı var sevdiğim? kendisini çok sevmeme rağmen güzel şarkıları az :) selena yı seçen @Harunnn60 un katty perry li durumuna düşer şarkı bulmakta zorlanıyordu hele son haftalar tam sıvadı çizgi filmlerle animasyonlarla geliyordu lady gaga :)

@MayısKralı yabancı istiyor ve sürekli fikir değişiyor ona sen bir yardımcı ol ayoll tecrğbeli olarak :A
Yarışmacılar fiyasko yarışmasam mı ne bu kadroda 😱

mayıs böcüğünün şarkıcısı hazırdı hatta bir kaç kez reklamını yaptı şimdi unuttum kızı onunla geleceğim diyordu şimdi yan çizdi sanırım :)

Açık ara favoriyim 😎
en az irem derici ayarında bir isim bekliyoruz aşağısı kurtarmaz :) gerçi onuda eline yüzüne bulaştırmıştın :)

Son düzenleme:
ben başkanlığı bıraktım artık normal jüriyim o açıdan başkanlığa aday olabilirsin :)

sia yerine ellie goulding veya taylor sevişle yarışın daha güzel? sia nın bir iki şarkısını seviyorum ama ellie ve taylor seviş in bir çok şarkısı güzel.... birde sia elenirse @OzaN üzüntüsünden üç hafta foruma uğramaz birazda onu düşünüyoruz :)

selena gomez i saymadım çünkü onunda en fazla üç dört şarkısı var sevdiğim? kendisini çok sevmeme rağmen güzel şarkıları az :) selena yı seçen @Harunnn60 un durumuna düşer şarkı bulmakta zorlanıyordu hele son haftalar tam sıvadı çizgi filmlerle animasyonlarla geliyordu lady gaga :)

mayıs böcüğünün şarkıcısı hazırdı hatta bir kaç kez reklamını yaptı şimdi unuttum kızı onunla geleceğim diyordu şimdi yan çizdi sanırım :)

en az irem derici ayarında bir isim bekliyoruz aşağısı kurtarmaz :) gerçi onuda eline yüzüne bulaştırmıştın :)

Sen zaten başkan değildin.:A
Bej yarışmıyorum bu sezon yarisanlara başarılar.:D

selena gomez i saymadım çünkü onunda en fazla üç dört şarkısı var sevdiğim? kendisini çok sevmeme rağmen güzel şarkıları az :) selena yı seçen @Harunnn60 un katty perry li durumuna düşer şarkı bulmakta zorlanıyordu hele son haftalar tam sıvadı çizgi filmlerle animasyonlarla geliyordu lady gaga :)

@MayısKralı batırdı onu ben değil :A

Sen zaten başkan değildin.:A
Bej yarışmıyorum bu sezon yarisanlara başarılar.:D
ben başkandımda kendi isteğimle başkanlıktan çekildim :) normal jüri olmak en iyisi yoksa kötülerin hedefi oluyorsun :)
hogatha seni kolay kolay bırakmaz :) yarışmaya aksiyon gerek o açıdan senden vazgeçeceğini sanmam :)

@MayısKralı batırdı onu ben değil :A
sen kimi batırmıştın senin şarkıcıda güzeldi neydi ya ismi ? :)

ben başkandımda kendi isteğimle başkanlıktan çekildim :) normal jüri olmak en iyisi yoksa kötülerin hedefi oluyorsun :)
hogatha seni kolay kolay bırakmaz :) yarışmaya aksiyon gerek o açıdan senden vazgeçeceğini sanmam :)

sen kimi batırmıştın senin şarkıcıda güzeldi neydi ya ismi ? :)

Çiğdeme her türlü desteği vermeye hazırız.:A