MusicSurvivor 6.Sezon 9.Hafta / Oylama Başladı

aynen seviyorum ben kılçığı ördeği
polim yapıyorumki millet onlara yüksek verip sıvasın ortalığı
Daha bu köprünün altından çok sular akar
Heyecanla bekliyoruz yarın akşamı, şu ana kadarki en zorlu hafta kesinlikle
Ne malum sonda olduğu @batuhankaralar 1.olarak görüyor kendisini

@Bully aaa evet gerçekten zor şu aşamaya kadar genelde 1. yada elenen az bucuk rengini belli ederdi ama yok ortada duran 72 yukarıya 63 de aşşağğıya inebilir 9 yarışmacıda şuan ir hedefleri var yeni oyları bende emrak ediyorum

@MasacRE- nin kalbine indireceksin ağaçkakanı ne zorluklarla buralara getirdi şimdi elenirse bir daha yarışmalara töbe eder

inşallah köprü alturpun üstüne çöker

Sen Feridun şarkıyı batırmış falan diyorsun ama kılçık,mirket,ördek falan derken ben yine üst sıralara oynarım herhalde senin listende

50 puan hangisi mirketle kılçık ise oy vereyim zevkle onun haricinde oy vermeme gerek yok

Mirkelam zirveye oynuyordur çok büyük ihtimalle, Feridun'un da zirveye oynama ihtimali yüksek.

Bence bu haftanın risk potasında olanı Zeki Müren'dir. Eğer @Çiğdem- bu hafta sürpriz bir kişi elendi şok oldum derse bilin ki üstat Zeki erkenden ayrılmıştır gemiden.
@mrt-06

Fakat bana kalırsa Murat Dalkılıç'ın elenmesi daha ihtimal dahilinde gözüküyor.

Mehmet Erdem de bu hafta risk potasında olabilir, güzel bir şarkıyla gelmiş olsa bile rakiplerininden ön plana çıkacak bir Performans ortaya koyduğunu söylemek çok güç, ilk hafta tam puan vermiştim, o haftadan beri bir türlü yukarılara çıkamadı bende, @batuhankaralar kızmazsın umarım.

Şarkı da bi ara Boğazında düğümlenen hıçkırık Oluyam diyordu. Bence elense bu lanet tarzda elenir.

Sana kaç kere diyeceğim şu kulağını bir doktora göster diye
Adam gayet net olayım diyor işte nesini oluyam diye anlıyorsun ki

Sana kaç kere diyeceğim şu kulağını bir doktora göster diye
Adam gayet net olayım diyor işte nesini oluyam diye anlıyorsun ki
Erkin reisin farkla 1. Olacağı yarışmayı biz niye konuşuyoruz ki.
Erkin açık ara 1.olurmu görücez şuan kopmalar yok ilk 3 tede göründüğü gibi

tolstoyevski hemen @mrt-06 ı harcıyor ayoll yaa hiç akıla gelmeyecek birisi eleniyorsa

@MasacRE- bu @Doğu @MEnes anca konusuyorlar oy yok ayoll feridun beye destek olsunlarkı 1.olsun

@Doğu 2 gündür göndericem diyor hala göndermedi mi ya
Ama @Dosi nin yarışmasına hemen göndermiş Çiğdem bence senin artık bir oklava gösterme zamanın geldi Doğu'ya başka türlü olmayacak bu iş

@Bully nin de elenme ihtimali var gibi, ya ortalarda gezinen ya da elenme potasında olan odur.

Mirkelam, Rafet, Ferhat Göçer, Erkin ve kısmen Feridun bu 5 isimden birinin bu hafta elenmesi çok büyük sürpriz olur. Hele Mirkelam ya da Erkin'in, özellille Erkin'in elenmesi yılın şoku olur herhal.

Ben eleneceksem son anda elenirim erkenden elenmek tabiatımda yoktur

aa bizimkisi sadece 1 oylama 9 şarkı kalmıs bu gece mutlaka oy bekliyorum @Doğu dan
İnşallah birazdan incelerim
Baskı altındayken kovuğumdan çıkmam kendimi rahat ve güvende hissetmem lazım
O nedenle şu oklavayı muhitimden çekersen olur

İnşallah birazdan incelerim
Baskı altındayken kovuğumdan çıkmam kendimi rahat ve güvende hissetmem lazım
O nedenle şu oklavayı muhitimden çekersen olur
hhaha aa tamam zaten yumusak yüzümden yüz buluyorsunuz oklavam baya paslandı bugünlerde

Sen Feridun şarkıyı batırmış falan diyorsun ama kılçık,mirket,ördek falan derken ben yine üst sıralara oynarım herhalde senin listende
yani o kadarda düşmüş olamazsın zaten
daha recebi incelemedim ama yani kılçığıda geçemediysen kalitede intihar et daha iyi

Zamanında sana ne son dakika golü atmıştım ama.
Finale çıkmana engel olmuştu, unutulmaz bir goldü.
Zaten finalde Barış abiyi geçemeyecektik ama finalimi yedin evet

Neyse ki sen ortadan kaybolduktan sonra 2 şampiyonluk elde ettim, hatta birinde de katkın olmuştu Model'e verdiğin destekle

Sen sinirlendiğin vakit oklavanı @destere'ye geçir
Nasıl olsa onun bünyesi alışkın
bende artık etki etmiyor o yüzden oklavam acaba bozulmuşmu diye tereddüte düşüyor
yani arada bir sizin kafanızda oklavayı patlatması oklavaya arıza kontrolü yapmasından kaynaklı hogathanın
)

bende artık etki etmiyor o yüzden oklavam acaba bozulmuşmu diye tereddüte düşüyor
yani arada bir sizin kafanızda oklavayı patlatması oklavaya arıza kontrolü yapmasından kaynaklı hogathanın
)
Yani sizi kontrol kalemi olarak görüyor mu diyorsun üstat?