benim anlattığım melek ve şeytan hakkındaki fikirlerimdi dizi konusu değildi karıştırmayasın hogatha
bu arada sokak darbukası bizim lucifer ı izlemiyor bizde onun dizisine bakmayalım lucifer bu tarz dizilerin en iyisidir
aaa doğru lucifer izlezene sen umutBaşrolde ki oğlan tam senin kalemin.
biz ne zaman izleyeceğizki gothamı dönmüşte biz niye bekliyoruz
hhahah aa yeni fark ettim bugünden itibaren izleyelim iştebiz ne zaman izleyeceğizki gothamı dönmüşte biz niye bekliyoruz
Üçü de efsane bence, Çöpçüler de benim için ön plana çıkıyor ama kıyas çok zor. Hangi şarkının hangi hafta Kullanılacağı hemen hemen belli ama burada belirtmeyelim strateji gizliliği diye bir şey var
aaa cw dizisi değil o bee fox da yayınlanıyor kanal isminden dolayı bakman lazımBenim de prensiplerim var o yüzden CW dizileri izlemiyorumm
'Kim görse şu halimi bir daha sevme diyor Offf aşk yüzünden arap saçına döndüm' Bu kısım bitiriyor beni.
Bu sezon iyi çalışıyorsun. Şampiyon olursan haketmiş olacaksın. Ayrıca Finalde 5 puanlık özel puanımada ihtiyacın olabilir bence hem maddi hem manevi teşekkür etmen şart.
47 puan benim dimi kız
47 puan benim dimi kız
50 puan hangisi mirketle kılçık ise oy vereyim zevkle onun haricinde oy vermeme gerek yokheyecanlı oylamamız devam ediyor yukarıda aşşağıda kopmalar yok 1.cide dahil ilk 3 sıra için 4 ciddi aday var eleme potasında ise 3 kişi kapışıyor
ortada kahve yudumlayan iki kişi ise isterseler hem puana oynayabilirler hemde elenme potasınada düşebilirler 9 yarışmacımızında şuan kendine göre savaşı var
1 86
2 80
3 79
4 79
5 72
6 63
7 57
8 56
9 50
@Bully @mrt-06 @vadikızı @denizz19 @MasacRE- @OzaN @turkuazz @Tolstoyevski @batuhankaralar @EFE UYSAL @destere @Harunnn60 @sokak sanati
hhahaha spoi veremem ona göre puanlayacaksın kul hakkı ayoll çarpılırız50 puan hangisi mirketle kılçık ise oy vereyim zevkle onun haricinde oy vermeme gerek yok
heyecanlı oylamamız devam ediyor yukarıda aşşağıda kopmalar yok 1.cide dahil ilk 3 sıra için 4 ciddi aday var eleme potasında ise 3 kişi kapışıyor
ortada kahve yudumlayan iki kişi ise isterseler hem puana oynayabilirler hemde elenme potasınada düşebilirler 9 yarışmacımızında şuan kendine göre savaşı var
1 86
2 80
3 79
4 79
5 72
6 63
7 57
8 56
9 50
@Bully @mrt-06 @vadikızı @denizz19 @MasacRE- @OzaN @turkuazz @Tolstoyevski @batuhankaralar @EFE UYSAL @destere @Harunnn60 @sokak sanati
kul kılçık ördek ve mirketse bence hak yemek sevaptırhhahaha spoi veremem ona göre puanlayacaksın kul hakkı ayoll çarpılırız
Daha bu köprünün altından çok sular akar Heyecanla bekliyoruz yarın akşamı, şu ana kadarki en zorlu hafta kesinlikleheyecanlı oylamamız devam ediyor yukarıda aşşağıda kopmalar yok 1.cide dahil ilk 3 sıra için 4 ciddi aday var eleme potasında ise 3 kişi kapışıyor
1 86
2 80
3 79
4 79
5 72
6 63
7 57
8 56
9 50
@MasacRE- nin kalbine indireceksin ağaçkakanı ne zorluklarla buralara getirdi şimdi elenirse bir daha yarışmalara töbe ederTahminimce Son 3'lü Ferhat Murat ve Feridun.
inşallah köprü alturpun üstüne çökerDaha bu köprünün altından çok sular akar Heyecanla bekliyoruz yarın akşamı, şu ana kadarki en zorlu hafta kesinlikle
kul kılçık ördek ve mirketse bence hak yemek sevaptır
@destere kurtarmak için soruyor son üçlüyü ilk 3 sırasına koyucakTahminimce Son 3'lü Ferhat Murat ve Feridun.
aynen seviyorum ben kılçığı ördeği polim yapıyorumki millet onlara yüksek verip sıvasın ortalığı@destere kurtarmak için soruyor son üçlüyü ilk 3 sırasına koyucak
@MasacRE- nin kalbine indireceksin ağaçkakanı ne zorluklarla buralara getirdi şimdi elenirse bir daha yarışmalara töbe eder
inşallah köprü alturpun üstüne çöker