MusicSurvivor 6.Sezon 9.Hafta / Oylama Başladı

Tam aksine şarkının en iyi kısmını recap seçtim, özellille 7 saniyelik müzik sonrasındaki tempolu ana nakakarat bölümü şarkıyı alıp götürüyor. Recapla ilgili tek problem 1 saniye daha fazla olsaydı heceyi noktalayacaktı, @Çiğdem- tam yerinde kesmiş sağolsun. :A

@sokak sanati

Ben beğenmedim. 2 puan kırdım.:A

Tam aksine şarkının en iyi kısmını recap seçtim, özellille 7 saniyelik müzik sonrasındaki tempolu ana nakakarat bölümü şarkıyı alıp götürüyor. Recapla ilgili tek problem 1 saniye daha fazla olsaydı heceyi noktalayacaktı, @Çiğdem- tam yerinde kesmiş sağolsun. :A

@sokak sanati
15 saniye fazladan aldın ayoll hala utanamdan konusuyorsun bizim ms dönemimizde 1 saniye bile fazladan alamıyorduk biz hatta cengo 2 saniyemizide bastan kesiyordu :A :A :A

@sokak sanati genel oalrak yanlıs racap kanıtında haklı bende öyle birşley demiştim sana :A

Verdin oylarını hayrını görün.

Yine çok modumdaydım ölümüne eleştirdim.:A

Öncelikle @Tolstoyevski sen nasıl bir yeteneksizsin. İnsan dinlediği şarkının en can alıcı noktasını bilmez mi. Recap yine facia. Şarkı efsane ama kırdım puan recaptan.:A

@MasacRE- bu kadar düşük vermeyi beklemiyordum.:A Bu nasıl bir kelime yutmaktır. Adam Olayım yerine Oluyam dedi. Farklı olacağım derken farkla düşün puan aldı..

@batuhankaralar @OzaN iyi ki varlar Mirkelam ve Mehmet Erdem.:bhr:

Rafet ve Murat iyiydi. @turkuazz @vadikızı (Elim titredi yine sana yüksek verirken.s.s)

Senin periyot hangi tarihler arasında.:A

Ben beğenmedim. 2 puan kırdım.:A

Şarkının geneline bakmayıp da recapta kıl tüy hata arayan zihniyete karşıyız elhamdülillah. :A Senin totalde faydandan çok zararın oldu Erkin'e, hedefim yarı final değil şampiyonluk bu saatten sonra. Şampiyonluk sonrası yapacağım balkon konuşmasında senin için maddi ve manevi desreklerinden ötürü özel olarak teşekkür etmeyi düşünüyordum ama o maddi kısmı çoktan silindi, maneviyi sildirmezsin umarım yalnızca ilk haftalardaki destekten ötürü diye belirtmek zorunda kalmayalım. :A

15 saniye fazladan aldın ayoll hala utanamdan konusuyorsun bizim ms dönemimizde 1 saniye bile fazladan alamıyorduk biz hatta cengo 2 saniyemizide bastan kesiyordu :A :A :A

@sokak sanati genel oalrak yanlıs racap kanıtında haklı bende öyle birşley demiştim sana :A

Tekrardan teşekkür ediyorum ekstra süreden ötürü, fakat @mrt-06 Bizi bile gölgede bırakmış maşallah. :A

Şarkının geneline bakmayıp da recapta kıl tüy hata arayan zihniyete karşıyız elhamdülillah. :A Senin totalde faydandan çok zararın oldu Erkin'e, hedefim yarı final değil şampiyonluk bu saatten sonra. Şampiyonluk sonrası yapacağım balkon konuşmasında senin için maddi ve manevi desreklerinden ötürü özel olarak teşekkür etmeyi düşünüyordum ama o maddi kısmı çoktan silindi, maneviyi sildirmezsin umarım yalnızca ilk haftalardaki destekten ötürü diye belirtmek zorunda kalmayalım. :A

Arap saçı ile falan gel telafi ederiz.:A Hem geçen hafta dışında ne zaman düdük verdim. Hain nankör.s.s

Arap saçı ile falan gel telafi ederiz.:A Hem geçen hafta dışında ne zaman düdük verdim. Hain nankör.s.s

Yaptığın algıları unutmadık, belki de Gönül Salıncağından final puanı alacaktım senin sayende elenmeye oynadık. :A

Öyle bir geçer zaman ki ile gel onu da telafi ederiz.:A

O değilde @batuhankaralar algı yapmış profilinde. Dizinin sahnesini paylaşıp sana oy toplamış resmen.:A @Çiğdem-

Öyle Bir Geçer Zaman Ki Recap sistemine sığamayacak düzende baştan sona kadar efsane bir şarkı, o yüzden onun yeri ancak büyük finaldir eğer nasip olursa. :A

Esterabim mi Arapsaçı mı Çöpçüler mi?

Öyle Bir Geçer Zaman Ki Recap sistemine sığamayacak düzende baştan sona kadar efsane bir şarkı, o yüzden onun yeri ancak büyük finaldir eğer nasip olursa. :A

Esterabim mi Arapsaçı mı Çöpçüler mi?
images (22).jpg

Arap Saçı telefonumda olan bir şarkı. Efsanedir.:D

Üçü de efsane bence, Çöpçüler de benim için ön plana çıkıyor ama kıyas çok zor. :D Hangi şarkının hangi hafta Kullanılacağı hemen hemen belli ama burada belirtmeyelim strateji gizliliği diye bir şey var :A