MusicSurvivor 6.Sezon 9.Hafta / Oylama Başladı

aaa doğru lucifer izlezene sen umut :Z:Z:Z

o ne zaman dönüyor acaba gotham dönmüş bu arada @destere :A

Benim de prensiplerim var o yüzden CW dizileri izlemiyorumm:A

Üçü de efsane bence, Çöpçüler de benim için ön plana çıkıyor ama kıyas çok zor. :D Hangi şarkının hangi hafta Kullanılacağı hemen hemen belli ama burada belirtmeyelim strateji gizliliği diye bir şey var :A

'Kim görse şu halimi bir daha sevme diyor Offf aşk yüzünden arap saçına döndüm' Bu kısım bitiriyor beni.:bhr:
Bu sezon iyi çalışıyorsun. Şampiyon olursan haketmiş olacaksın.:A Ayrıca Finalde 5 puanlık özel puanımada ihtiyacın olabilir bence hem maddi hem manevi teşekkür etmen şart.:A

Benim de prensiplerim var o yüzden CW dizileri izlemiyorumm:A

'Kim görse şu halimi bir daha sevme diyor Offf aşk yüzünden arap saçına döndüm' Bu kısım bitiriyor beni.:bhr:
Bu sezon iyi çalışıyorsun. Şampiyon olursan haketmiş olacaksın.:A Ayrıca Finalde 5 puanlık özel puanımada ihtiyacın olabilir bence hem maddi hem manevi teşekkür etmen şart.:A
aaa cw dizisi değil o bee fox da yayınlanıyor kanal isminden dolayı bakman lazım
:A :A :A

heyecanlı oylamamız devam ediyor yukarıda aşşağıda kopmalar yok 1.cide dahil ilk 3 sıra için 4 ciddi aday var eleme potasında ise 3 kişi kapışıyor :A

ortada kahve yudumlayan iki kişi ise isterseler hem puana oynayabilirler hemde elenme potasınada düşebilirler 9 yarışmacımızında şuan kendine göre savaşı var :A

1 86
2 80
3 79
4 79

5 72
6 63

7 57
8 56
9 50

@Bully @mrt-06 @vadikızı @denizz19 @MasacRE- @OzaN @turkuazz @Tolstoyevski @batuhankaralar @EFE UYSAL @destere @Harunnn60 @sokak sanati

heyecanlı oylamamız devam ediyor yukarıda aşşağıda kopmalar yok 1.cide dahil ilk 3 sıra için 4 ciddi aday var eleme potasında ise 3 kişi kapışıyor :A

ortada kahve yudumlayan iki kişi ise isterseler hem puana oynayabilirler hemde elenme potasınada düşebilirler 9 yarışmacımızında şuan kendine göre savaşı var :A

1 86
2 80
3 79
4 79

5 72
6 63

7 57
8 56
9 50

@Bully @mrt-06 @vadikızı @denizz19 @MasacRE- @OzaN @turkuazz @Tolstoyevski @batuhankaralar @EFE UYSAL @destere @Harunnn60 @sokak sanati
50 puan hangisi mirketle kılçık ise oy vereyim zevkle onun haricinde oy vermeme gerek yok :)

1 86
2 80
3 79
4 79

5 72
6 63

7 57
8 56
9 50

Tahminimce Son 3'lü Ferhat Murat ve Feridun.:A

1 86
2 80
3 79
4 79

5 72
6 63

7 57
8 56
9 50

Daha bu köprünün altından çok sular akar :A Heyecanla bekliyoruz yarın akşamı, şu ana kadarki en zorlu hafta kesinlikle :D