MusicSurvivor 6.Sezon 9.Hafta / Oylama Başladı

aynen seviyorum ben kılçığı ördeği:) polim yapıyorumki millet onlara yüksek verip sıvasın ortalığı :)
Daha bu köprünün altından çok sular akar :A Heyecanla bekliyoruz yarın akşamı, şu ana kadarki en zorlu hafta kesinlikle :D
Ne malum sonda olduğu @batuhankaralar 1.olarak görüyor kendisini :A

@Bully aaa evet gerçekten zor şu aşamaya kadar genelde 1. yada elenen az bucuk rengini belli ederdi ama yok ortada duran 72 yukarıya 63 de aşşağğıya inebilir 9 yarışmacıda şuan ir hedefleri var yeni oyları bende emrak ediyorum :A

@MasacRE- nin kalbine indireceksin ağaçkakanı ne zorluklarla buralara getirdi şimdi elenirse bir daha yarışmalara töbe eder :)

inşallah köprü alturpun üstüne çöker :)

Sen Feridun şarkıyı batırmış falan diyorsun ama kılçık,mirket,ördek falan derken ben yine üst sıralara oynarım herhalde senin listende :A

50 puan hangisi mirketle kılçık ise oy vereyim zevkle onun haricinde oy vermeme gerek yok :)

Mirkelam zirveye oynuyordur çok büyük ihtimalle, Feridun'un da zirveye oynama ihtimali yüksek.

Bence bu haftanın risk potasında olanı Zeki Müren'dir. Eğer @Çiğdem- bu hafta sürpriz bir kişi elendi şok oldum derse bilin ki üstat Zeki erkenden ayrılmıştır gemiden. :( @mrt-06

Fakat bana kalırsa Murat Dalkılıç'ın elenmesi daha ihtimal dahilinde gözüküyor.

Mehmet Erdem de bu hafta risk potasında olabilir, güzel bir şarkıyla gelmiş olsa bile rakiplerininden ön plana çıkacak bir Performans ortaya koyduğunu söylemek çok güç, ilk hafta tam puan vermiştim, o haftadan beri bir türlü yukarılara çıkamadı bende, @batuhankaralar kızmazsın umarım. :A

Şarkı da bi ara Boğazında düğümlenen hıçkırık Oluyam diyordu. Bence elense bu lanet tarzda elenir.:A

Sana kaç kere diyeceğim şu kulağını bir doktora göster diye :A Adam gayet net olayım diyor işte nesini oluyam diye anlıyorsun ki :A

Sana kaç kere diyeceğim şu kulağını bir doktora göster diye :A Adam gayet net olayım diyor işte nesini oluyam diye anlıyorsun ki :A
Mirkelam zirveye oynuyordur çok büyük ihtimalle, Feridun'un da zirveye oynama ihtimali yüksek.

Bence bu haftanın risk potasında olanı Zeki Müren'dir. Eğer @Çiğdem- bu hafta sürpriz bir kişi elendi şok oldum derse bilin ki üstat Zeki erkenden ayrılmıştır gemiden. :( @mrt-06

Fakat bana kalırsa Murat Dalkılıç'ın elenmesi daha ihtimal dahilinde gözüküyor.

Mehmet Erdem de bu hafta risk potasında olabilir, güzel bir şarkıyla gelmiş olsa bile rakiplerininden ön plana çıkacak bir Performans ortaya koyduğunu söylemek çok güç, ilk hafta tam puan vermiştim, o haftadan beri bir türlü yukarılara çıkamadı bende, @batuhankaralar kızmazsın umarım. :A
Erkin reisin farkla 1. Olacağı yarışmayı biz niye konuşuyoruz ki.:A
Erkin açık ara 1.olurmu görücez şuan kopmalar yok ilk 3 tede göründüğü gibi :A

tolstoyevski hemen @mrt-06 ı harcıyor ayoll yaa hiç akıla gelmeyecek birisi eleniyorsa
:A :A :A

@MasacRE- bu @Doğu @MEnes anca konusuyorlar oy yok ayoll feridun beye destek olsunlarkı 1.olsun :A :A :A

tolstoyevski hemen @mrt-06 ı harcıyor ayoll yaa hiç akıla gelmeyecek birisi eleniyorsa

@MasacRE- bu @Doğu @MEnes anca konusuyorlar oy yok ayoll feridun beye destek olsunlarkı 1.olsun :A :A :A

@Doğu 2 gündür göndericem diyor hala göndermedi mi ya :A Ama @Dosi nin yarışmasına hemen göndermiş Çiğdem bence senin artık bir oklava gösterme zamanın geldi Doğu'ya başka türlü olmayacak bu iş :A

@Bully nin de elenme ihtimali var gibi, ya ortalarda gezinen ya da elenme potasında olan odur. :A
Mirkelam, Rafet, Ferhat Göçer, Erkin ve kısmen Feridun bu 5 isimden birinin bu hafta elenmesi çok büyük sürpriz olur. Hele Mirkelam ya da Erkin'in, özellille Erkin'in elenmesi yılın şoku olur herhal. :A

@Bully nin de elenme ihtimali var gibi, ya ortalarda gezinen ya da elenme potasında olan odur. :A
Mirkelam, Rafet, Ferhat Göçer, Erkin ve kısmen Feridun bu 5 isimden birinin bu hafta elenmesi çok büyük sürpriz olur. Hele Mirkelam ya da Erkin'in, özellille Erkin'in elenmesi yılın şoku olur herhal. :A
Ben eleneceksem son anda elenirim erkenden elenmek tabiatımda yoktur :A

İnşallah birazdan incelerim :A Baskı altındayken kovuğumdan çıkmam kendimi rahat ve güvende hissetmem lazım :A O nedenle şu oklavayı muhitimden çekersen olur :A
hhaha aa tamam zaten yumusak yüzümden yüz buluyorsunuz oklavam baya paslandı bugünlerde :A :A :A

Sen Feridun şarkıyı batırmış falan diyorsun ama kılçık,mirket,ördek falan derken ben yine üst sıralara oynarım herhalde senin listende :A
yani o kadarda düşmüş olamazsın zaten :) daha recebi incelemedim ama yani kılçığıda geçemediysen kalitede intihar et daha iyi :)

Zamanında sana ne son dakika golü atmıştım ama. :A Finale çıkmana engel olmuştu, unutulmaz bir goldü. :A
Zaten finalde Barış abiyi geçemeyecektik ama finalimi yedin evet :A

Neyse ki sen ortadan kaybolduktan sonra 2 şampiyonluk elde ettim, hatta birinde de katkın olmuştu Model'e verdiğin destekle :A

Sen sinirlendiğin vakit oklavanı @destere'ye geçir :A Nasıl olsa onun bünyesi alışkın :A
bende artık etki etmiyor o yüzden oklavam acaba bozulmuşmu diye tereddüte düşüyor:) yani arada bir sizin kafanızda oklavayı patlatması oklavaya arıza kontrolü yapmasından kaynaklı hogathanın :))

bende artık etki etmiyor o yüzden oklavam acaba bozulmuşmu diye tereddüte düşüyor:) yani arada bir sizin kafanızda oklavayı patlatması oklavaya arıza kontrolü yapmasından kaynaklı hogathanın :))
Yani sizi kontrol kalemi olarak görüyor mu diyorsun üstat? :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,014
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar