MusicSurvivor 6.Sezon 9.Hafta / Oylama Başladı

aaa doğru lucifer izlezene sen umut

o ne zaman dönüyor acaba gotham dönmüş bu arada @destere

Benim de prensiplerim var o yüzden CW dizileri izlemiyorumm

'Kim görse şu halimi bir daha sevme diyor Offf aşk yüzünden arap saçına döndüm' Bu kısım bitiriyor beni.

Bu sezon iyi çalışıyorsun. Şampiyon olursan haketmiş olacaksın.
Ayrıca Finalde 5 puanlık özel puanımada ihtiyacın olabilir bence hem maddi hem manevi teşekkür etmen şart.

aaa cw dizisi değil o bee fox da yayınlanıyor kanal isminden dolayı bakman lazım

heyecanlı oylamamız devam ediyor yukarıda aşşağıda kopmalar yok 1.cide dahil ilk 3 sıra için 4 ciddi aday var eleme potasında ise 3 kişi kapışıyor

ortada kahve yudumlayan iki kişi ise isterseler hem puana oynayabilirler hemde elenme potasınada düşebilirler 9 yarışmacımızında şuan kendine göre savaşı var

1 86
2 80
3 79
4 79

5 72
6 63

7 57
8 56
9 50

@Bully @mrt-06 @vadikızı @denizz19 @MasacRE- @OzaN @turkuazz @Tolstoyevski @batuhankaralar @EFE UYSAL @destere @Harunnn60 @sokak sanati

50 puan hangisi mirketle kılçık ise oy vereyim zevkle onun haricinde oy vermeme gerek yok

Tahminimce Son 3'lü Ferhat Murat ve Feridun.

Daha bu köprünün altından çok sular akar
Heyecanla bekliyoruz yarın akşamı, şu ana kadarki en zorlu hafta kesinlikle

@MasacRE- nin kalbine indireceksin ağaçkakanı ne zorluklarla buralara getirdi şimdi elenirse bir daha yarışmalara töbe eder

inşallah köprü alturpun üstüne çöker

Şarkı da bi ara Boğazında düğümlenen hıçkırık Oluyam diyordu. Bence elense bu lanet tarzda elenir.