1 Mirkelam
2 Ferhat
3 Erkin
4 Feridun
not ettim sayın kurukafa şuanlık kendini 1.aday görmüyorsun demekPeriyodik olarak ayın 27'si regl dönemi. Normaldir.😛
@sokak sanati hahahah @destere cevap versin sana
1 Mirkelam
2 Ferhat
3 Erkin
4 Feridun
not ettim sayın kurukafa şuanlık kendini 1.aday görmüyorsun demekPeriyodik olarak ayın 27'si regl dönemi. Normaldir.😛
son üçlüde kılçık, mirket ve ördek yer alıyordur umarımgerçekten çok zor bir hafta ve heyecanlı şekilde yukarıda aşşağıda başladı oylama heyecanımız
1.Puan durumunu puanlarını veriyorum yarışmacılar bu puanlardan hangisi sizsiniz tahminlerinizi yapabilirsiniz sonuclarda bakalım kim tutturmuş olucak
1.Puan Durumu
1 47
2 43
3 42
4 39
5 37
6 33
7 28
8 26
9 21
@Bully @denizz19 @vadikızı @batuhankaralar @MasacRE- @turkuazz @mrt-06 @OzaN @Tolstoyevski ek olarak @Harunnn60 @destere @sokak sanati @EFE UYSAL sizde değerlendirme tahmin yapabilirsiniz
hhahah aa yinemi beğendiremediler sana kendilerini cnmson üçlüde kılçık, mirket ve ördek yer alıyordur umarım
elendikleri gün onları çok beğeneceğim onun dışında beğenmem imkansızhhahah aa yinemi beğendiremediler sana kendilerini cnm
@sokak sanati na alıngansın dedim şu cevabı verdi banaelendikleri gün onları çok beğeneceğim onun dışında beğenmem imkansız
sokak dümbeleği kendini tanıyor işte@sokak sanati na alıngansın dedim şu cevabı verdi bana
sokak sanati dedi: ↑
Periyodik olarak ayın 27'si regl dönemi. Normaldir.😛
sokak dümbeleği kendini tanıyor iştegenelde o muayyen tarihlerde reelde ve sanalda sosyalleşmeden durabilirse daha güzel olurdu
Verdin oylarını hayrını görün.
Yine çok modumdaydım ölümüne eleştirdim.
Öncelikle @Tolstoyevski sen nasıl bir yeteneksizsin. İnsan dinlediği şarkının en can alıcı noktasını bilmez mi. Recap yine facia. Şarkı efsane ama kırdım puan recaptan.
@MasacRE- bu kadar düşük vermeyi beklemiyordum.Bu nasıl bir kelime yutmaktır. Adam Olayım yerine Oluyam dedi. Farklı olacağım derken farkla düşün puan aldı..
@batuhankaralar @OzaN iyi ki varlar Mirkelam ve Mehmet Erdem.
Rafet ve Murat iyiydi. @turkuazz @vadikızı (Elim titredi yine sana yüksek verirken.s.s)
Senin periyot hangi tarihler arasında.
bu racaptada farklı öneri yaptım ama beni dinlemiyorkı ayollsokak dümbeleği kendini tanıyor iştegenelde o muayyen tarihlerde reelde ve sanalda sosyalleşmeden durabilirse daha güzel olurdu
bu racaptada farklı öneri yaptım ama beni dinlemiyorkı ayoll
@destere çocuğa cevap ver bende bileyim tarihini
Verdin oylarını hayrını görün.
Yine çok modumdaydım ölümüne eleştirdim.
Öncelikle @Tolstoyevski sen nasıl bir yeteneksizsin. İnsan dinlediği şarkının en can alıcı noktasını bilmez mi. Recap yine facia. Şarkı efsane ama kırdım puan recaptan.
@MasacRE- bu kadar düşük vermeyi beklemiyordum.Bu nasıl bir kelime yutmaktır. Adam Olayım yerine Oluyam dedi. Farklı olacağım derken farkla düşün puan aldı..
@batuhankaralar @OzaN iyi ki varlar Mirkelam ve Mehmet Erdem.
Rafet ve Murat iyiydi. @turkuazz @vadikızı (Elim titredi yine sana yüksek verirken.s.s)
Senin periyot hangi tarihler arasında.
dedim işte yukarda hala ne çığırıyorsun hogathabu racaptada farklı öneri yaptım ama beni dinlemiyorkı ayoll
@destere çocuğa cevap ver bende bileyim tarihini
benimki çok kararsız periyotlar sağı solu belli olmuyortam böyle mülayim bir şekilde aval aval çevreme bakarken anında bakıyorum azıttımaniden ne olduğunu bende anlamıyorum şeytan tetikliyor muayyen atakları)
dedim işte yukarda hala ne çığırıyorsun hogatha
keşke şeytanın dişi olsun diye tamamlasaydın eksik cümleniŞeytanın bol olsun karşim.
Şeytanın bol olsun karşim.
aaaa size çocuklar duymasının piskoloğunu öneriyorum anca o paklar sizibenimki çok kararsız periyotlar sağı solu belli olmuyortam böyle mülayim bir şekilde aval aval çevreme bakarken anında bakıyorum azıttımaniden ne olduğunu bende anlamıyorum şeytan tetikliyor muayyen atakları)
dedim işte yukarda hala ne çığırıyorsun hogatha
meltem psikoloğum olsun daha hızlı iyileşirimaaaa size çocuklar duymasının piskoloğunu öneriyorum anca o paklar sizi
keşke şeytanın dişi olsun diye tamamlasaydın eksik cümlenio zaman temennin daha bir güzelleşecekti
ilk bakışta melek diye kız ismi var ama melek diye erkek ismi yok o açıdan dişi olan melektir doğuranda melek olabilir diye insanın aklına geliyorŞeytan dışı olsun deyince aklıma preacher geldi. Güzel dizi. Dizide şeytan ile melek çiftleşip bi varlık meydana getiriyorlar. O varlık dünyaya kaçıyor falan filan. Aklıma takılan soru kim doğurdu bu varlığı. Tahminin ne yönde.
ilk bakışta melek diye kız ismi var ama melek diye erkek ismi yok o açıdan dişi olan melektir doğuranda melek olabilir diye insanın aklına geliyorama şöyle bişeyde var dişiler bir çok yönden şeytana benzetilir yani ordanda şeytanın dişi olup doğurmuş olma ihtimali var ama ikiside tutmadıysa bamyası olan babadır diyelim
aaa konusu baya fantastikmiş bu dizinin aslında bakıcaktım diziye ama öyle kaldıŞeytan dışı olsun deyince aklıma preacher geldi. Güzel dizi. Dizide şeytan ile melek çiftleşip bi varlık meydana getiriyorlar. O varlık dünyaya kaçıyor falan filan. Aklıma takılan soru kim doğurdu bu varlığı. Tahminin ne yönde.
aaa konusu baya fantastikmiş bu dizinin aslında bakıcaktım diziye ama öyle kaldı
benim anlattığım melek ve şeytan hakkındaki fikirlerimdi dizi konusu değildi karıştırmayasın hogathaaaa konusu baya fantastikmiş bu dizinin aslında bakıcaktım diziye ama öyle kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?