MusicSurvivor 6.Sezon 9.Hafta / Oylama Başladı

gerçekten çok zor bir hafta ve heyecanlı şekilde yukarıda aşşağıda başladı oylama heyecanımız :Z

1.Puan durumunu puanlarını veriyorum yarışmacılar bu puanlardan hangisi sizsiniz tahminlerinizi yapabilirsiniz sonuclarda bakalım kim tutturmuş olucak :A

1.Puan Durumu
1 47
2 43
3 42

4 39
5 37
6 33

7 28
8 26
9 21

@Bully @denizz19 @vadikızı @batuhankaralar @MasacRE- @turkuazz @mrt-06 @OzaN @Tolstoyevski ek olarak @Harunnn60 @destere @sokak sanati @EFE UYSAL sizde değerlendirme tahmin yapabilirsiniz :A :A :A
son üçlüde kılçık, mirket ve ördek yer alıyordur umarım :)

Verdin oylarını hayrını görün.

Yine çok modumdaydım ölümüne eleştirdim.:A

Öncelikle @Tolstoyevski sen nasıl bir yeteneksizsin. İnsan dinlediği şarkının en can alıcı noktasını bilmez mi. Recap yine facia. Şarkı efsane ama kırdım puan recaptan.:A

@MasacRE- bu kadar düşük vermeyi beklemiyordum.:A Bu nasıl bir kelime yutmaktır. Adam Olayım yerine Oluyam dedi. Farklı olacağım derken farkla düşün puan aldı..

@batuhankaralar @OzaN iyi ki varlar Mirkelam ve Mehmet Erdem.:bhr:

Rafet ve Murat iyiydi. @turkuazz @vadikızı (Elim titredi yine sana yüksek verirken.s.s)

sokak dümbeleği kendini tanıyor işte :) genelde o muayyen tarihlerde reelde ve sanalda sosyalleşmeden durabilirse daha güzel olurdu :)

Senin periyot hangi tarihler arasında.:A

Öncelikle @Tolstoyevski sen nasıl bir yeteneksizsin. İnsan dinlediği şarkının en can alıcı noktasını bilmez mi. Recap yine facia. Şarkı efsane ama kırdım puan recaptan.:A

@MasacRE- bu kadar düşük vermeyi beklemiyordum.:A Bu nasıl bir kelime yutmaktır. Adam Olayım yerine Oluyam dedi. Farklı olacağım derken farkla düşün puan aldı..

Rafet ve Murat iyiydi. @turkuazz @vadikızı (Elim titredi yine sana yüksek verirken.s.s)

sokak dümbeleği kendini tanıyor işte :) genelde o muayyen tarihlerde reelde ve sanalda sosyalleşmeden durabilirse daha güzel olurdu :)
bu racaptada farklı öneri yaptım ama beni dinlemiyorkı ayoll :A

@destere çocuğa cevap ver bende bileyim tarihini :F

benimki çok kararsız periyotlar sağı solu belli olmuyor:) tam böyle mülayim bir şekilde aval aval çevreme bakarken anında bakıyorum azıttım:) aniden ne olduğunu bende anlamıyorum şeytan tetikliyor muayyen atakları :))

bu racaptada farklı öneri yaptım ama beni dinlemiyorkı ayoll :A

@destere çocuğa cevap ver bende bileyim tarihini :F
dedim işte yukarda hala ne çığırıyorsun hogatha :)

benimki çok kararsız periyotlar sağı solu belli olmuyor:) tam böyle mülayim bir şekilde aval aval çevreme bakarken anında bakıyorum azıttım:) aniden ne olduğunu bende anlamıyorum şeytan tetikliyor muayyen atakları :))

Şeytanın bol olsun karşim.:A

Şeytanın bol olsun karşim.:A

aaaa size çocuklar duymasının piskoloğunu öneriyorum anca o paklar sizi :A
cocuklar-duymasin-psikolog.jpg

keşke şeytanın dişi olsun diye tamamlasaydın eksik cümleni:) o zaman temennin daha bir güzelleşecekti :)

Şeytan dışı olsun deyince aklıma preacher geldi. Güzel dizi. Dizide şeytan ile melek çiftleşip bi varlık meydana getiriyorlar. O varlık dünyaya kaçıyor falan filan. Aklıma takılan soru kim doğurdu bu varlığı. Tahminin ne yönde.(b)

Şeytan dışı olsun deyince aklıma preacher geldi. Güzel dizi. Dizide şeytan ile melek çiftleşip bi varlık meydana getiriyorlar. O varlık dünyaya kaçıyor falan filan. Aklıma takılan soru kim doğurdu bu varlığı. Tahminin ne yönde.(b)
ilk bakışta melek diye kız ismi var ama melek diye erkek ismi yok o açıdan dişi olan melektir doğuranda melek olabilir diye insanın aklına geliyor :) ama şöyle bişeyde var dişiler bir çok yönden şeytana benzetilir yani ordanda şeytanın dişi olup doğurmuş olma ihtimali var ama ikiside tutmadıysa bamyası olan babadır diyelim :)

ilk bakışta melek diye kız ismi var ama melek diye erkek ismi yok o açıdan dişi olan melektir doğuranda melek olabilir diye insanın aklına geliyor :) ama şöyle bişeyde var dişiler bir çok yönden şeytana benzetilir yani ordanda şeytanın dişi olup doğurmuş olma ihtimali var ama ikiside tutmadıysa bamyası olan babadır diyelim :)
aaa konusu baya fantastikmiş bu dizinin aslında bakıcaktım diziye ama öyle kaldı :F

Tam aksine şarkının en iyi kısmını recap seçtim, özellille 7 saniyelik müzik sonrasındaki tempolu ana nakakarat bölümü şarkıyı alıp götürüyor. Recapla ilgili tek problem 1 saniye daha fazla olsaydı heceyi noktalayacaktı, @Çiğdem- tam yerinde kesmiş sağolsun. :A

@sokak sanati

aaa konusu baya fantastikmiş bu dizinin aslında bakıcaktım diziye ama öyle kaldı :F
benim anlattığım melek ve şeytan hakkındaki fikirlerimdi dizi konusu değildi karıştırmayasın hogatha :)
bu arada sokak darbukası bizim lucifer ı izlemiyor bizde onun dizisine bakmayalım lucifer bu tarz dizilerin en iyisidir :)