MusicSurvivor 6.Sezon 9.Hafta / Oylama Başladı

Oylarımı kullandım zorlu bir haftalara başladık zorlu bir oylamam oldu herkese başarılar😉

İkimize de sürpriz oluyorsa iyi bir puan geliyor demektir

Benim şarkımı nasıl buldun canısı

gerçekten çok zor bir hafta ve heyecanlı şekilde yukarıda aşşağıda başladı oylama heyecanımız

1.Puan durumunu puanlarını veriyorum yarışmacılar bu puanlardan hangisi sizsiniz tahminlerinizi yapabilirsiniz sonuclarda bakalım kim tutturmuş olucak

1.Puan Durumu
1 47
2 43
3 42

4 39
5 37
6 33

7 28
8 26
9 21

@Bully @denizz19 @vadikızı @batuhankaralar @MasacRE- @turkuazz @mrt-06 @OzaN @Tolstoyevski ek olarak @Harunnn60 @destere @sokak sanati @EFE UYSAL sizde değerlendirme tahmin yapabilirsiniz

1. Erkin Baba.

Şu ana kadarki en zorlu hafta, herkes iyi geldiği için neler olacağını kestirebilmek pek mümkün değil, kimin eleneceğini çok merak ediyorum

Herhangi bir algıya yol açmamak adına bir değerlendirmede bulunmak istemiyorum, tüm yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim

Belki 37 puandaki benimdir, içime öyle doğdu

aşşağıda 3 kişi görünüyor eleme potasında ama ortada duran üçlünün üçüde eleme potasına gidebilir aynı şekilde final puanınada çıkabilir ilk üçlüdende elenme potasına düşen olabilir elenme potasında zirveyede yürüyen çıkabilir daha tahmini 18 oy daha yüklenecek bu puan durumuna

tahminini not ettim bakalım

1 Mirkelam
2 Ferhat
3 Erkin
4 Feridun