MusicSurvivor 6.Sezon 8.Hafta Sonuçları

Güzel başlamıştın halbuki devamı gelmeyecek demek canın saolsun napalım senden önemli değil ya kardeşim
İlk zamanlarda aslında zaman vardı ama staj yerindeki mühendisten fırçayı yiyince daha Pc getiremez oldum. Ve ofiste hiç kalmıyorum artık hep şantiyedeyim.
Eve gelince de konu araştırması yapacak zaman olmuyor, zaten hafta sonu dışarılarda gezmelerdeyim genelde.
Bu yüzden o verimi vermem zor şu zamanda.

Tamam işleme koyacağız.
Emeklerin için teşekkürler.
Ne demek rica ederim efenim. Sizinle çalışmak bir zevkti doğrusu.

Tamam işleme koyacağız.
Emeklerin için teşekkürler.
Güzel başlamıştın halbuki devamı gelmeyecek demek canın saolsun napalım senden önemli değil ya kardeşim
Ne güzel yan gelip yatıyorlardı ayoll

Yalandan iş çıkardılar benim gibi yönetici ruhlu birini kaybettiler işte.
Kendileri bilir benim bu şartlarda devam etmem mümkün değil.
boş ver cnm ms jurisi olmak daha önemli tabi oy vermemek yüzünden ordanda şutlanmazsan
bu hafta 2 elin kandada olsa yolla

Ne güzel yan gelip yatıyorlardı ayoll
En azından denedi, Enes kardeşimize bundan sonraki hayatında başarılar ve iyi sıvamalar dileriz

boş ver cnm ms jurisi olmak daha önemli tabi oy vermemek yüzünden ordanda şutlanmazsan
bu hafta 2 elin kandada olsa yolla
Umarım uygun zaman bulurum da yollarım ama sen bana kıyamazsın ben seni bilirim.

En azından denedi, Enes kardeşimize bundan sonraki hayatında başarılar ve iyi sıvamalar dileriz
Benim adım hıdır elimden gelen budur diyip olaya noktayı koyduk.
Saol canım hepimize hayatta başarılar.

@destere zaten yönetici olmasından rahatsızlık duyuyordu bunun en çok o sevinicek ayoll dost işte
@destere yoldaşımla tekrardan aynı renkleri paylaşacak olmaktan duyduğum memnuniyeti kelimeler anlatmaya yetmez.
Kadim dostumu da özledim zaten çok ayrı kaldık.

Sıvacı kardeşleri için yöneticilikten vazgeçen adam gibi adam, helal olsun
Bizim için makamın mevkinin bir önemi olmadığını daha önce de söylemiştim. O sadece bir araçtır mesele insani değerler ve elde edilen kıymetli dostluklardır. Burada da bunu bolca buldum bu yüzden varsın rengimiz farklı olsun sorun yok.