MusicSurvivor 6.Sezon 8.Hafta Sonuçları

Yok @MEnes var da bu aralar pek meşgul kendi
Yoksa ikiye iki kapışırdık sizle şimdi ikinizle birden uğraşmak zor oluyor
@destere de ortada aslında bir bana vuruyor bir sana nereden pas gelirse artık ona fark etmiyor
bizde öyle doğruya doğru yanlış yapan kim olursa olsun affetmeyiz
)

kılçık , mirket ve ördek birde final puanımı aldı ?
işte böyle bir jüriyle zıçmaya bile gidilmez boşuna uğraşıyoruz

Kız Mirkelam 2 puan almadı mı bu hafta

O zaman elenenin puanı da bana devredilsin diğerlerinin var puanı zaten ama benim yok

kim oy kullanmadıki ? @MEnes diyeceksen onun dedeye bir faydası olmazdı

@MEnes yine kullanmadı ama şey demek istedim yanı önceki haftalar kullanmayanlar bu hafta kullandılar onlarda rafete iyi aşık veysele kötü verdi

Güya @destere benden olacak. @Bully ile sen yetmiyormuş gibi bir de onunla uğraşıyorum 3'e 1 haksızlık resmen
Ah şimdi @MEnes olacaktı o zaman görürdüm ben sizleri
2 gündür foruma giremiyorum yokluğumuz fırsat bilinmiş ve @MasacRE- kardeşim yine elenmenin kıyısından dönmüş.
Aaah aaah ne diyebilirim ki bu staj beni çok yordu foruma giremez oldum.
Zaten eve geç geliyorum üstüne bir de oraya buraya gezmeye çıkınca böyle hiç zaman bulamıyorum yoksa bu kadar aksatmazdım yani oylamaları.

sen daha 5 konu açacaksın yoksa tekmeyi yersin kuralı var onu napacaksın ayoll

Amaan açıkçası onunla da uğraşamayacağım. Bu yoğunlukta pek de yapabileceğimi düşünmüyorum, beni siyah rengime döndürsün sayın codminler sıkıntı yok.
@Bully, @mrt-06
Güzel başlamıştın halbuki devamı gelmeyecek demek canın saolsun napalım senden önemli değil ya kardeşim

Evet bu zamanlarda o şartları sağlayacağımı düşünmüyorum.
Baskıya da pek gelemem o 5 konu bana büyük baskı kuruyor, en iyisi eski siyah rengim ve mutluluğum.
Tamam işleme koyacağız.
Emeklerin için teşekkürler.