MusicSurvivor 6.Sezon 8.Hafta Sonuçları

ne kadar berbat ve sönük bir sunum
oysa @Harunnn60 o kadar renkliydiki lady gaga gibi kıvırıp duruyordu sunum yaparken

Neyse ben çıkıyorum herkese iyi geceler. Rüyalarınızda; @destere sen @Çiğdem- ile evliliğini, @Bully Türkiye Body şampiyonu olduğunu, @EFE UYSAL Diriliş'de önemli bir rolü canlandırdığını, @Tolstoyevski bizim galaximize geldiğini, @FaJi Zeki Müren'e 9. haftada da 1 verdiğini görmen dileğiyle iyi geceler.

@destere ile benim evliliğimi görmek yeter zaten onlara cnm
ama yüz görümlülüğümü sterim ayrıca benim için başlık parasıda vermesi gerekir hogathanın bizde hint kanunları geçerli

@destere'deki Rafet El Roman hayranlığı benim de dikkatimi çekiyor uzun süredir

Ağaçkakan'ı da seviyor

@destere'deki Rafet El Roman hayranlığı benim de dikkatimi çekiyor uzun süredir

Ağaçkakan'ı da seviyor
dikkat çeken kaliteli bir şarkı gelmedikten sonra sıralamam değişmez genelde
mesela zeki müren bir hafta birinciydi diğer haftalar hep ikinci.... bir hafta birinciyken şarkısı farkını ortaya koymuştu yoksa genel sıralamada aşık veyselden sonra hep ikincidir
mesela göçük birkez altı puan aldı o hafta şarkısı biraz daha bana hitap ediyordu sonra geriledi normal yerine çekildi
mesela mirket ilk haftalar iyi gibiydi son iki hafta kıl oldum resmen keşke elense
sıralamanın değişmesi için o hafta harbiden iyi bir şarkıyla gelmesi lazım şarkıcıların

gittik bula bula saf bir kız bulduk allah kahretsin
Şubat ayı hiçbir zaman 30 gün sürmez de ondan, Efe güzel bir espri yapmış
Yine saflığı tuttu bunun.
@destere
30 Şubat 2018 de evlenirsiniz artık
hhahah aa tamam ben zaten hep unutuyorum hangi ay nekadar oluyor falan googleden genelde hatırlıyorum hep

ozaman @EFE UYSAL GÜZEL BİR TARİH KOYMUŞ ÇIKMAZ AYIN SON ÇARŞAMBASI DENK GELİYORDUR 30 ŞUBATADA

Benim oylarım böyle değildi yav. Tam tersi.

Doğru tahmin etmiş.
Daha oylama varken seni söyleyip durdum mutlaka oy vermeli faji yoksa bu hafta gidiciyim diye
Puanın açıklanınca şoka uğradım ama sonra açıklanan puanlara kimse inanamayınca anladık bu puanların tersten olduğunu
Teşekkürler bu arada güzel puanın için