İşte o yüzden şaşırdım canım.Benden sana iyi puan çıkmaz.
İşte o yüzden şaşırdım canım.Benden sana iyi puan çıkmaz.
Bu zayıf haftada parladı maalesef şarkın hayrını gör
öbür haftalarda ard arda tam alıyordum o açıdan bu puanada sözüm yokBir Melek Diliyorum bir de bu seçimini çok beğenmedim onun dışında tam veya tama yakın veriyorum biliyorsun
Gördüm güzel puan teşekkürler ama bunca haftadır ben sana 8-10 verirken sen 1-2 veriyordun.Bir kere tersi olmuş çok mu?
Bence de bu hafta çok parlağımBu zayıf haftada parladı maalesef şarkın hayrını gör
Fena değil demedim ki ne iyi ne kötü dedim, geçen haftaya göre de hit bir şarkı değil dedim@Bully fena değil dediğin şarkıya 1 puan mı veriyorsun yani şimdi?
Bir iğrenç oy daha..@OzaN OYLARI
9 puan Rafet El Roman
8 puan Emre Altuğ
7 puan Feridun Düzağaç
6 puan Erkin Koray
5 puan Ferhat Göçer
4 puan Zeki Müren
3 puan Murat Dalkılıç
2 puan Mehmet Erdem
1 puan Aşık Veysel
@vadikızı sen bir de buna laf mı anlatıyorsun triplere bak iki yüksek puan aldı şişti
Çok teşekkürler Efem.@EFE UYSAL oyları
1)Mehmet Erdem - Haydi Gel Gidelim
2)Rafet El Roman - Beni Affeder misin
3)Feridun Düzağaç - Kül
4)Mirkelam - Tavla
5)Ferhat Göçer - Üzüm
6)Zeki Müren - Dargın Ayrılmayalım
7)Aşık Veysel - Mecnunum Leylamı Gördüm
8)Emre Altuğ - Yani
9)Erkin Koray - Komşu Kızı
10)Murat Dalkılıç - Neyleyim İstanbul'u
Sen de bana 5 vermişsin. Çok mu farklı?Bir iğrenç oy daha..
Ne iyi ne kötü demek fena değil demektir işte bari 3-4 verseydin insafsızFena değil demedim ki ne iyi ne kötü dedim, geçen haftaya göre de hit bir şarkı değil dedim
Feridun'un bu şarkısını hiç dinlememiştim daha önce, diğerlerini daha çok beğenince böyle oldu.
Geçen haftaki 10'uma say.Sen de bana 5 vermişsin. Çok mu farklı?
Bende ortalama verdimYönetim takımı da rezalet oylara devam ediyor, moderatörlüğe yükseldiğimde elimden çekeceğiniz var
Sen Eski Fav10'da kalmışsın, milleti tehdit etmek haddine mi?!Yönetim takımı da rezalet oylara devam ediyor, moderatörlüğe yükseldiğimde elimden çekeceğiniz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?