o mesajı nerede bulayım şimdi cnm o belasını bulur emrak etme@Çiğdem- güldürdünü geri çekebilir misin ablacım sinirlendim çünkü..
o mesajı nerede bulayım şimdi cnm o belasını bulur emrak etme@Çiğdem- güldürdünü geri çekebilir misin ablacım sinirlendim çünkü..
Ben de sana takılıyorum ama gerçeği de gör istiyorum sadece bir büyüğün olarakTakılıyoruz biz, siz çok ciddisiniz sadece.
Aslında Fırat Tanış yorumunu çok daha fazla beğeniyorum ama zayıf bir haftaydı şansına.@OzaN muhteşem oy çok teşekkürler
Amacı farklıysa bilemem ben size takılmak amaçlı yazıyorum şu ana kadar Umut'un lafına göre size ciddi bir şey yazdığımı hatırlamıyorum.
Yazıklar olsun. Zevksizlikte son nokta. İnşallah Yalın'ın bundan sonraki şarkıları tutmaz.@Bully oyları
Ferhat Göçer 9
Murat Dalkılıç 8
Zeki Müren 7
Erkin Koray 6 (Hafta zayıftı yoksa bu demode yoruma bu puan çok. ss)
Aşık Veysel 5
Rafet El Roman 4 (Yanlış sarkı seçimi.)
Mehmet Erdem 3
Mirkelam 2
Feridun Düzağaç 1
La onu bana sor senAmacı farklıysa bilemem ben size takılmak amaçlı yazıyorum şu ana kadar Umut'un lafına göre size ciddi bir şey yazdığımı hatırlamıyorum.
Bir an @Billy Kane diye okudum.@Bully oyları
Ferhat Göçer 9
Murat Dalkılıç 8
Zeki Müren 7
Erkin Koray 6 (Hafta zayıftı yoksa bu demode yoruma bu puan çok. ss)
Aşık Veysel 5
Rafet El Roman 4 (Yanlış sarkı seçimi.)
Mehmet Erdem 3
Mirkelam 2
Feridun Düzağaç 1
Gördüm güzel puan teşekkürler ama bunca haftadır ben sana 8-10 verirken sen 1-2 veriyordun. Bir kere tersi olmuş çok mu?@OzaN benim oyumu gördünmü sen 3 ne be
I ıh yanlışın var ben ona yaşattımNe yaşattı bu çocuk sana.
Benden sana iyi puan çıkmaz.
Bir Melek Diliyorum bir de bu seçimini çok beğenmedim onun dışında tam veya tama yakın veriyorum biliyorsunteşekkürler @Bully çokta düşük değil
haftaya mtelafi için yükseltme 1 gelicek çünküGördüm güzel puan teşekkürler ama bunca haftadır ben sana 8-10 verirken sen 1-2 veriyordun. Bir kere tersi olmuş çok mu?
@vadikızı sen bir de buna laf mı anlatıyorsun triplere bak iki yüksek puan aldı şiştiGördüm güzel puan teşekkürler ama bunca haftadır ben sana 8-10 verirken sen 1-2 veriyordun. Bir kere tersi olmuş çok mu?