MusicSurvivor 6.Sezon 8.Hafta Oylama Başladı

masacreden ciddi şekilde bir şikayet var @Bully ve @EFE UYSAL oyları sayılmasın bana komplo kıuruyorlar diyor @destere ne der bakalım ayoll tam adamını hakim yaptım bende
.A
O kim oluyoda oyları sayılmasın diyo yarıimacısını sevmiyoruz şarkılarını beğenmiyoruz diye oy mu kullanmıcaz 1 mi vermicez
Mağdur edebiyatı

övgüne harika atarım ama şarkıya gelince seninde dediğin gibi devamlı adil puanlarım
yani övgü puanlamaya etki etmez bu yüzden hiç yorma kendini
ağaçkakan berbatsa berbat puan alır

O kim oluyoda oyları sayılmasın diyo yarıimacısını sevmiyoruz şarkılarını beğenmiyoruz diye oy mu kullanmıcaz 1 mi vermicez
Mağdur edebiyatı
sen çekil la tosbağa ben şimdi olaya el koyarım
seni nasıl şutlamışsak yarışmadan diğer kötüleride şutlamasını biliriz

Sen mi şutladın popstar anti lobisi şutladı

övgüne harika atarım ama şarkıya gelince seninde dediğin gibi devamlı adil puanlarım
yani övgü puanlamaya etki etmez bu yüzden hiç yorma kendini
ağaçkakan berbatsa berbat puan alır
Yok konu o değil konu @EFE UYSAL bana takmış vaziyette, benden önce elendi ya kıskanıyor beni
Şimdi sana 1 vercem deyip duruyor. Yaparsa öyle bir şey oyunu saymayalım diyorum @Çiğdem- e

Yok konu o değil konu @EFE UYSAL bana takmış vaziyette, benden önce elendi ya kıskanıyor beni
Şimdi sana 1 vercem deyip duruyor. Yaparsa öyle bir şey oyunu saymayalım diyorum @Çiğdem- e
Senin neyini kıskanayım bir kere şanssızlık oldu elendim daha da takmam nitekim konsantre olduğum yarışmam var

tam destek veriyorum sana bu konuda
efe nin aleyhinde alacağınız her karar doğru karardır
)

Aman onu takan kim ya, elenme korkusuyla saldırıyor işte oraya buraya
@EFE UYSAL'ı yedirmem kimselere

Hem benim oyum nasıl sayılmıyor kız, yarışmacıyım ben
kötüleri savundun ya bu dönüp dolaşıp bumerang gibi alturpun bir tarafında patlar

)
Senin neyini kıskanayım bir kere şanssızlık oldu elendim daha da takmam nitekim konsantre olduğum yarışmam var
@Bully de müzik adamı oalrak efeye destek çıkıyor ama 1 veriyorsa haklıdır diyor ayoll napacam şaşırdım

)

kötüleri savundun ya bu dönüp dolaşıp bumerang gibi alturpun bir tarafında patlar
@EFE UYSAL benim kardeşim ve bir sıvacının karşısında hareket ediyor, tabii ki savunacağım

@Bully de müzik adamı oalrak efeye destek çıkıyor ama 1 veriyorsa haklıdır diyor ayoll napacam şaşırdım
Sen bir şey yapma canım izle sadece olanları senlik bir şey yok

Senden kötüsü mü var be
Dün gece elimden zor kurtuldun zaten şimdi araya zaman da girdi şiddet isteğim de kayboldu

Seni bir pataklarım görürsün tepik atmayı ben uğraşırsan sonun hiç hayra alamet olmaz

@EFE UYSAL benim kardeşim ve bir sıvacının karşısında hareket ediyor, tabii ki savunacağım

Ben başkan olsam bu boş sıvacıları hadlerini bildirirdimde neyse sinirli anıma denk gelmediler

@destere @Doğu @MEnes Bu ikisi benle uğraşmak isterken sizleri de karşılarına almış bulunmaktalar sıvacılara laf söyleyip duruyorlar
Yanımdasınız değil mi arkadaşlar gün birlik olma günüdür
Ha bu arada birlik demişken Feridun 'a güzel puanlar verin de birliğimiz iyice pekişsin

ne demek bizde yanlış olmaz tabiki desteklerimizle seni elenmekten beter edeceğiz hiç merak etme

@Doğu bilir benim müthiş desteklerimi desteklediğim kişi şiddetli destekten bunalıma girer intihara bile teşebbüs eder nerdeyse
)

Seni bir pataklarım görürsün tepik atmayı ben uğraşırsan sonun hiç hayra alamet olmaz
la topaç her yarışmada şutluyorum seni bıkmadın şutlanmaktan ve kötü şeylerle yarışmaktan allah ıslah etsin seni ne diyim

Yani şimdi bir tarafta ben varım sıvacı arkadaşın diğer tarafta kötü codmin @Bully ve @EFE UYSAL var artık sen daha iyi bilirsin kimin yanında olacağını ben sana bir şey demiyorum

La senin yanında kim dursun, geçen hafta oy bile kullanmadı adamlar seni takan yok

@Doğu zaten senin yanında yer almaz, ikili oynamayı tercih eden bir sıvacımızdır kendisi