MusicSurvivor 6.Sezon 8.Hafta Oylama Başladı

Bir insan her şeyde de doğru seçimi yapar mı ya nasıl mükemmel biriyim ben öyle

Demek Bully Vikings'le gelmiş.ss Hiç içimden gelmese de mecburen iyi bir puan vereceğiz gibi duruyor Bully'e.ss

O değil de sen yabancı dizi izlemezsin nereden buldun forumdan falan mı kopya çektin
sana bu hafta oyum güzel degil malesef
begenmedim sarkini ama gözüne kestirdigin birilerinden yüksek ve teselli olur umarım

Benim gösterdiğim ile gelseydin keşke 4 kişi kafadan tam puan vericekler vardı şimdi vking e o 4 kişi orlak ne veririz bilemiyorum vlla rakipler zor
O 4 kişi dışında da kimse puan vermezdi diye düşünüyorum ama
İçime sinen bir seçim yaptım ben ya hayırlısı artık

Burasi Ms konusumu diye tereddut ettim
bir an kendi konuma geldim sandim

hayrını göremzsin ben şimdiden söyleyeyim o diziyis evenler burda jüri değil
yani daradevill i seçen @vadikızı senden daha şanslı bence
yani sana rahat uyku yok çatla
2-3 bilemedin 4 kişiyi geçsek yeter zaten ben diğer konseptlerde telafi ederim
İlla ki vardır sevenleri Vikings bu sonuçta boru değil

hayrını göremzsin ben şimdiden söyleyeyim o diziyis evenler burda jüri değil
yani daradevill i seçen @vadikızı senden daha şanslı bence
yani sana rahat uyku yok çatla
Beni çok sever de saolsun
hahah aklıma çirkin ördek yavrusu geldi

@destere sapıkça bir foto paylasmıs spoi içinde sonra çirkin ördek yavrusu koymuş oraya diyorki bize @Bully çirkin rö dek yavrusu ile değiştirmiş fotomu diyor 1 gün boyunca sana hayret etmiştim kaan

sana bu hafta oyum güzel degil malesef
begenmedim sarkini ama gözüne kestirdigin birilerinden yüksek ve teselli olur umarım

Şaşırdığımı söyleyemeyeceğim, yüksek beklediğim belli kişiler var. Onların dışında da sürpriz birkaç kişiden iyi puanlar alıp atlatayım bu haftayı yeter sonra bomba gibi geleceğim
Ha bence bu şarkı da çok güzel ama herkese hitap etmiyor herhalde yapcak bir şey yok

Ben forumda bile değildim bir geldim sansürcü, baskıcı Bully diye ortalığı ayağa kaldırmış pis iftiracı

İnananlar da oluyor haliyle toparlayana kadar canımız çıktı

Ben forumda bile değildim bir geldim sansürcü, baskıcı Bully diye ortalığı ayağa kaldırmış pis iftiracı

İnananlar da oluyor haliyle toparlayana kadar canımız çıktı
hhahah ben bile inanmıstım malesef ayoll @destere çok inandırıcı madur rolu yapmıştı

@destere