MusicSurvivor 6.Sezon 8.Hafta Oylama Başladı

@MasacRE- napıyor buraya demir atmışta oymu veriyor klavyenin üstünde uykuyamı daldı son üç saattir burda :) la şimdiye kadar tünel kazsaydın ufak ufak ikinci marmarayı inşa etmiştin :)

yok ya millet kötüleri seçmiş @Bully en sona kaldığı halde ballı ya herzamanki gibi:) onu rahatça almış :) insanın öyle kötü rakipleri olunca iyiyi seçmek kolay oluyor :)
Bir insan her şeyde de doğru seçimi yapar mı ya nasıl mükemmel biriyim ben öyle :A

Demek Bully Vikings'le gelmiş.ss Hiç içimden gelmese de mecburen iyi bir puan vereceğiz gibi duruyor Bully'e.ss

O değil de sen yabancı dizi izlemezsin nereden buldun forumdan falan mı kopya çektin :A
sana bu hafta oyum güzel degil malesef
begenmedim sarkini ama gözüne kestirdigin birilerinden yüksek ve teselli olur umarım :)

Benim gösterdiğim ile gelseydin keşke 4 kişi kafadan tam puan vericekler vardı şimdi vking e o 4 kişi orlak ne veririz bilemiyorum vlla rakipler zor :A :A :A
O 4 kişi dışında da kimse puan vermezdi diye düşünüyorum ama :A İçime sinen bir seçim yaptım ben ya hayırlısı artık :F

Burasi Ms konusumu diye tereddut ettim :F bir an kendi konuma geldim sandim :D

BU @destere forumda en büyük fanı sanırım dizinin ayoll sen seçtin diye çizgi film çıakrtıyor karsımıza :A :A :A

@destere nin kadını öldü dizide, yasta o şimdi artık fanı değil dizinin :A Aha bu at suratlıyı seviyordu işte neyse bu sezon geberdi de kurtulduk :A

princess-aslaug-princess-aslaug-38040907-2655-3543.jpg

hayrını göremzsin ben şimdiden söyleyeyim o diziyis evenler burda jüri değil :) yani daradevill i seçen @vadikızı senden daha şanslı bence :) yani sana rahat uyku yok çatla :)
2-3 bilemedin 4 kişiyi geçsek yeter zaten ben diğer konseptlerde telafi ederim :A İlla ki vardır sevenleri Vikings bu sonuçta boru değil :A

hayrını göremzsin ben şimdiden söyleyeyim o diziyis evenler burda jüri değil :) yani daradevill i seçen @vadikızı senden daha şanslı bence :) yani sana rahat uyku yok çatla :)
Beni çok sever de saolsun :A
hahah aklıma çirkin ördek yavrusu geldi :F

@destere sapıkça bir foto paylasmıs spoi içinde sonra çirkin ördek yavrusu koymuş oraya diyorki bize @Bully çirkin rö dek yavrusu ile değiştirmiş fotomu diyor 1 gün boyunca sana hayret etmiştim kaan :A :A :A

sana bu hafta oyum güzel degil malesef
begenmedim sarkini ama gözüne kestirdigin birilerinden yüksek ve teselli olur umarım :)

Şaşırdığımı söyleyemeyeceğim, yüksek beklediğim belli kişiler var. Onların dışında da sürpriz birkaç kişiden iyi puanlar alıp atlatayım bu haftayı yeter sonra bomba gibi geleceğim :A Ha bence bu şarkı da çok güzel ama herkese hitap etmiyor herhalde yapcak bir şey yok :D

hahah aklıma çirkin ördek yavrusu geldi :F

@destere sapıkça bir foto paylasmıs spoi içinde sonra çirkin ördek yavrusu koymuş oraya diyorki bize @Bully çirkin rö dek yavrusu ile değiştirmiş fotomu diyor 1 gün boyunca sana hayret etmiştim kaan :A :A :A
Ben forumda bile değildim bir geldim sansürcü, baskıcı Bully diye ortalığı ayağa kaldırmış pis iftiracı :F

İnananlar da oluyor haliyle toparlayana kadar canımız çıktı :A

Ben forumda bile değildim bir geldim sansürcü, baskıcı Bully diye ortalığı ayağa kaldırmış pis iftiracı :F

İnananlar da oluyor haliyle toparlayana kadar canımız çıktı :A
hhahah ben bile inanmıstım malesef ayoll @destere çok inandırıcı madur rolu yapmıştı :F

@destere