MusicSurvivor 6.Sezon 8.Hafta Oylama Başladı

@Bully Emre bu hafta baya iyi parçayı sevdim yüksek puana hazır ol :A
Beğenmene sevindim kardeşim :Z

İlk albümünden muhteşem bir slowdur, şarkıyı da Koyu Bilal yani Fırat Tanış yazmış o da seslendirmiş hatta sonradan :A

Zaten bu haftadan sonra da tam senlik parçalar var :D Senin favori Emre parçan ne :A

Yahu onu da etiketleyip duruyoruz gülüyor geçiyor :A @MEnes bak hala oy kullanmamışsın hadi kullan artık la :A Diğer yazdığım isimler oy gönderdi mi gönderdilerse boşu boşuna uğraşmayayım göndermedilerse yakalarına yapışacam :A
@Sherlock ve @MEnes yollamadı cnm diğer ikisi yolladı :A

Beğenmene sevindim kardeşim :Z

İlk albümünden muhteşem bir slowdur, şarkıyı da Koyu Bilal yani Fırat Tanış yazmış o da seslendirmiş hatta sonradan :A

Zaten bu haftadan sonra da tam senlik parçalar var :D Senin favori Emre parçan ne :A
Oo baya iyi o zaman sana yüksek pointlerimiizii hazırlayalım :A:Z Hatırladığım Dokunduğun Gibi örnek olarak :A

sıvacı dostlarım oklavaya alışmış bir kere öyle rica minnetle oy atmazlar oklavanı çek iki dakka sonra @MEnes te @Doğu da damlar konuya :)
ahhh sabahtan beridir oy atmayanları baskanlarda dahil sana şikayet ediyorum ama tam adamını bulmusum ayoll seninde oyların yok piyasada kime ne anlatıyorum ayoll sende yalandan milleti kınıyorsun :A :A :A @MasacRE- @Bully

ahhh sabahtan beridir oy atmayanları baskanlarda dahil sana şikayet ediyorum ama tam adamını bulmusum ayoll seninde oyların yok piyasada kime ne anlatıyorum ayoll sende yalandan milleti kınıyorsun :A :A :A @MasacRE- @Bully
Geçen sezon olsa kullanmasını istemezdik tabii ama bu sezon işe yarar puanlar veriyor, kullansın bakalım :A

ayy vikingler taht oyunlarından sonra en sevdiği 2.dizidir @destere nin eğer 5 puan sana vermezse art niyet ara ayoll :A :A :A

@destere

Sevdiği dizi değil de çizgi filmmiş öyle dedi bana :F

Sonra ben de Allah seni kahretsin beter ol dedim bu yüzden puan düşürmez herhalde dimi :A
taht oyunlarından sonra işte en sevdiğim dizi vikinglerdir ama çizgi filmden bahsetmişimdir her zaman diğer diziyle alakam ve ilgim yoktur :)

@destere dir ne yapsa yeridir :A İyice batırdım sanırım az önce de jenerik konusunda beddua etmiştim bu hafta doğrayacak beni puanlarıyla :A

ayy vikingler taht oyunlarından sonra en sevdiği 2.dizidir @destere nin eğer 5 puan sana vermezse art niyet ara ayoll :A :A :A

@destere

Demek Bully Vikings'le gelmiş.ss Hiç içimden gelmese de mecburen iyi bir puan vereceğiz gibi duruyor Bully'e.ss

O değil de sen yabancı dizi izlemezsin nereden buldun forumdan falan mı kopya çektin :A

@MasacRE- napıyor buraya demir atmışta oymu veriyor klavyenin üstünde uykuyamı daldı son üç saattir burda :) la şimdiye kadar tünel kazsaydın ufak ufak ikinci marmarayı inşa etmiştin :)

Demek Bully Vikings'le gelmiş.ss Hiç içimden gelmese de mecburen iyi bir puan vereceğiz gibi duruyor Bully'e.ss

O değil de sen yabancı dizi izlemezsin nereden buldun forumdan falan mı kopya çektin :A
yok ya millet kötüleri seçmiş @Bully en sona kaldığı halde ballı ya herzamanki gibi:) onu rahatça almış :) insanın öyle kötü rakipleri olunca iyiyi seçmek kolay oluyor :)

hhahahah ayy iyi bahane bulmus ama tebrik ederim @destere :A :A :A

taht oyunlarından sonra işte en sevdiğim dizi vikinglerdir ama çizgi filmden bahsetmişimdir her zaman diğer diziyle alakam ve ilgim yoktur :)

Ben her zaman yolumu bulurum :A GoT ve TWD izlemişliğim vardı biriyle gelecektim ama kaptırdım, sonra yaptığım araştırmalar sonucu Vikings'de karar kıldım umarım başarılı olurum :A

Ben her zaman yolumu bulurum :A GoT ve TWD izlemişliğim vardı biriyle gelecektim ama kaptırdım, sonra yaptığım araştırmalar sonucu Vikings'de karar kıldım umarım başarılı olurum :A
Benim gösterdiğim ile gelseydin keşke 4 kişi kafadan tam puan vericekler vardı şimdi vking e o 4 kişi orlak ne veririz bilemiyorum vlla rakipler zor :A :A :A