- Reaksiyon puanı
- 58,920
- Puanı
- 1,060
Bu hafta ben de iyi sayılabilecek bir puan verdimÇok iyi gelmiş yine üstad @MasacRE- nin işi zor
Bu hafta ben de iyi sayılabilecek bir puan verdimÇok iyi gelmiş yine üstad @MasacRE- nin işi zor
@batuhankaralar a gıcık olmayanmı var ayollYöneten kişiye gıcığım sürekli bana bir veriyor. 😡
Şimdi @MasacRE- ve @batuhankaralar düşünsünBu hafta ben de iyi sayılabilecek bir puan verdimNasılsa Aşık Veysel'i eleriz diye zayıf gelenler Aşık Veysel'i yukarılara çıkardı sıralamamda
mr at ı oy vermez ceza alır diyede umutlananlar var ama oyunu yolladı ayollBu hafta ben de iyi sayılabilecek bir puan verdimNasılsa Aşık Veysel'i eleriz diye zayıf gelenler Aşık Veysel'i yukarılara çıkardı sıralamamda
İnşallah seni yerBakalım Aşık Veysel üstadımız bu hafta kimi yiyecek
Batuhan gıcıklıkta bir numaraysa sende tatlılıkta bir numarasın kraliçem.
Bu bahsettiğin toplulukta sen de varsın sanki sen çok iyi geldinBu hafta ben de iyi sayılabilecek bir puan verdimNasılsa Aşık Veysel'i eleriz diye zayıf gelenler Aşık Veysel'i yukarılara çıkardı sıralamamda
mr at ı oy vermez ceza alır diyede umutlananlar var ama oyunu yolladı ayoll
Feridun'a yazık olacak be, o kadar iddialı şarkısı kalmıştı, kullanamadan elenip gidecek garibimİnşallah seni yer
sen şarkısına iyi yorum yaptı diye kullandı @MasacRE- senden tam puan bekliyor ona göreFeridun'a yazık olacak be, o kadar iddialı şarkısı kalmıştı, kullanamadan elenip gidecek garibim
Benim adamlarım oy gönderdi mi sen onu söyle banamr at ı oy vermez ceza alır diyede umutlananlar var ama oyunu yolladı ayoll
Ben senin gibi ince hesaplar yapmıyorum, sürekli Aşık Veysel'in adını sayıklayan sensinBu bahsettiğin toplulukta sen de varsın sanki sen çok iyi geldinŞimdi bana ne berbat bir puan vermişsindir kimbilir ama hiç merak etme karşılığını alacaksın benden
Sonra başkan olmak için direnecek @Çiğdem- eFeridun'a yazık olacak be, o kadar iddialı şarkısı kalmıştı, kullanamadan elenip gidecek garibim
sen önce sıvacı arkdsın @MEnes e oy göndert hala oyları yok ayollBenim adamlarım oy gönderdi mi sen onu söyle banaberkann, Sherlock, faji, Enes. Bak bu dörtlü çok önemli fire vermemem lazım
Daha çok beklersen şarkısına iyi yorum yaptı diye kullandı @MasacRE- senden tam puan bekliyor ona göre
Yok öyle bir şey o sadece tahminBen senin gibi ince hesaplar yapmıyorum, sürekli Aşık Veysel'in adını sayıklayan sensin
Şarkın neyi hak ediyorsa onu verdim yarın görürsün
Gece gece senle hiç uğraşamayacağım dizi varBu hafta Ferhat Göçer elenecek bence.@denizz19
Ben nedesem üçtür tersini seçiyor ben sana kendi ellerimle "üzüm" yediricem Deniz efendi.
Peki bugün sana çok takıldım zaten biraz da yarın delirtiyim.Gece gece senle hiç uğraşamayacağım dizi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?