psikolojim bozuldu senin işe yaramaz başkanın bana beddua etmişhhahahah aa senn piskolojik olarak hala başkanlık sorumluluğunu kaybetmedin cnm sen yolundan şaşma
psikolojim bozuldu senin işe yaramaz başkanın bana beddua etmişhhahahah aa senn piskolojik olarak hala başkanlık sorumluluğunu kaybetmedin cnm sen yolundan şaşma
hhahah sen oyunu yollada seni onalra örnek göstermeye devam edeyim en büyük ceza bu ayollpsikolojim bozuldu senin işe yaramaz başkanın bana beddua etmişşunun kafasına bir oklava geçir bari keyfimiz yerine gelsin
Tam zamanıdır ayoll şuan ortalığı karıştırır oylarınİşte oylarımla birkaç kişinin fitilini ateşlicem
İşte oylarımla birkaç kişinin fitilini ateşlicem
Geniş Aile izlenemez mi severek izlediğim efsane dizilerdendir gördüğüm kadarıyla iyi point alacaksınBu hafta nasıl buldun peki üstadı, Geniş Aile izliyor muydun?
Güzel puanlamanı bekliyoruz.İşte oylarımla birkaç kişinin fitilini ateşlicem
ayy şimdi zeki müren klibinde engin fotosu arar buGüzel puanlamanı bekliyoruz.
@Tolstoyevski çocuk musun Allah aşkına.
@mrt-06 cevabını vermiş bana söz bırakmamışkı ayoll kardeşim nede olsa2'li elemenin 13.hafta olması kötü olmuş, zaten toplam 15 hafta sürüyor, mantık olarak 10.hafta olması lazım değil miydi kızlar ?@Çiğdem- @Aylaaaaa @aslicann @selenay131518 @tuğba.yşl[/USER [USER=43847]@gamze-gamze @Dosi @vadikızı @Eda Aslan[/USER]
@mrt-06 ona değil, karşılıklı eksileşmemize gönderme yaptı. Ona 1 tane olmamış attım, bi baktım bana 4-5 tane olmamış atmış tek tek. Ben de 8-9 tane olmamış atarak misliyle geri iade ettim.ayy şimdi zeki müren klibinde engin fotosu arar bu@EFE UYSAL
@mrt-06 cevabını vermiş bana söz bırakmamışkı ayoll kardeşim nede olsa
ms 2.sezonda çeyrek finale 5 kişi kalındı sonra diğer sezonalrda öyle devam etti cnm 3 benim albümüm 1 tanede ms yaptım 4 yarışmada bende çeyrek finalde 5 kişi tuttum bu sezonda tek elemenin çeyrek finalde olma amacı yine 5 kişi olması için 1 kişi fazladan çeyrek finale kalmış oluyor oyüzden iki elemeleri öyle ayarlıyoruz@mrt-06 ona değil, karşılıklı eksileşmemize gönderme yaptı. Ona 1 tane olmamış attım, bi baktım bana 4-5 tane olmamış atmış tek tek. Ben de 8-9 tane olmamış atarak misliyle geri iade ettim.
Keşke araya herkesin sevdiği sanatçıları ekleseydim ablacım haftaya bunu yapalım.ayy şimdi zeki müren klibinde engin fotosu arar bu@EFE UYSAL
@mrt-06 cevabını vermiş bana söz bırakmamışkı ayoll kardeşim nede olsa
hhahah @destere den 1 i yersin ozaman engini görürse racapta hele noyanı görürseKeşke araya herkesin sevdiği sanatçıları ekleseydim ablacım haftaya bunu yapalım.
Eltim Zeki Müren'i seviyor bir vermez.
Şu kurukafayı eleyemediniz gitti ayollEltim Zeki Müren'i seviyor bir vermez.
Gayet güzel puanlaşıyoruz onla niye elemek isteyeyim ablacım.Şu kurukafayı eleyemediniz gitti ayoll
hhahah aa seninde mehmet ile derdin ne ayoll herkes birini kestirmiş gözüne @EFE UYSAL da @MasacRE- yi gözüne ekstirmişGayet güzel puanlaşıyoruz onla niye elemek isteyeyim ablacım.
Şu Mehmet elense süper olacak.
2 haftaya şutlanır Düzbatan yoksa ekstra 1 haftahhahah aa seninde mehmet ile derdin ne ayoll herkes birini kestirmiş gözüne @EFE UYSAL da @MasacRE- yi gözüne ekstirmiş
Yöneten kişiye gıcığım sürekli bana bir veriyor. 😡hhahah aa seninde mehmet ile derdin ne ayoll herkes birini kestirmiş gözüne @EFE UYSAL da @MasacRE- yi gözüne ekstirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?