@destere bak Tolstoyevski forumdaki bütün kızları ortaya çıkarmış artık @Çiğdem- e kuma getirebilirsin2'li elemenin 13.hafta olması kötü olmuş, zaten toplam 15 hafta sürüyor, mantık olarak 10.hafta olması lazım değil miydi kızlar ?@Çiğdem- @Aylaaaaa @aslicann @selenay131518 @tuğba.yşl[/USER [USER=43847]@gamze-gamze @Dosi @vadikızı @Eda Aslan[/USER]
bunlar nerde saklanıyormuşki @MasacRE-2'li elemenin 13.hafta olması kötü olmuş, zaten toplam 15 hafta sürüyor, mantık olarak 10.hafta olması lazım değil miydi kızlar ?@Çiğdem- @Aylaaaaa @aslicann @selenay131518 @tuğba.yşl[/USER [USER=43847]@gamze-gamze @Dosi @vadikızı @Eda Aslan[/USER]
bunlar nerde saklanıyormuşki @MasacRE-yarısından çoğu kayıplarda bildiğimiz üç beş tane var onlarında peşinden koşturmaktan nefesimiz kesildi bolluk varmışta haberimiz yokmuş
@destere nin aklını karıştıranı şutlarım yarışmadan
o kurukafa çok bile geldi zaten aşık veysel onu gömer bu haftada
ilk defa yarışmalarda bu kadar kaldı sanırımo kurukafa çok bile geldi zaten aşık veysel onu gömer bu haftada
çok dengeli bir sezon cnm süprizlere müsait haliyle herkesin iştahı kabardıilk defa yarışmalarda bu kadar kaldı sanırımilk beş haftayı atlatamıyordu ama bu sefer elemek zor olacak yinede uğraşırız
dedeyi zayıf buldular her hafta ona kitleniyorlar bilmiyorlarki dedeye dokunan yanarçok dengeli bir sezon cnm süprizlere müsait haliyle herkesin iştahı kabardı
@sokak sanati @Harunnn60 başkanlar oy bekleniyor üstadınızın yanında bir rezil edeyim sizleridedeyi zayıf buldular her hafta ona kitleniyorlar bilmiyorlarki dedeye dokunan yanar
son güne bırakma son gün oy toplamak zahmetli oluyor bu gece mutlaka yollaYarın yollarım. Sende yolla.
son güne bırakma son gün oy toplamak zahmetli oluyor bu gece mutlaka yolla
bu gidişle sizin başkanlığınız düşücek @destere zaten hazırda bekliyorYatarım şimdi. Yarın 7'den sonra yollarım. Sakin
hadi iyi geceler ozaman ama yarın foruma geldiğimde oyunu göreyim ayollYardımcım yaparım onu ezerim yine..
bak benim gözümde uyku fışkırıyor ama buna rağmen uyumuyorum niye ? çünkü buraya oy atmam lazım oysa topaç @sokak sanati şimdi gidip fosur fosur uyuyacak hemde başkan olacak güya sen onu başkan yapacağına topuğu kırılmış eski ayakkabını buraya başkan yapsaydın daha çok işe yarardı
bak benim gözümde uyku fışkırıyor ama buna rağmen uyumuyorum niye ? çünkü buraya oy atmam lazım oysa topaç @sokak sanati şimdi gidip fosur fosur uyuyacak hemde başkan olacak güya sen onu başkan yapacağına topuğu kırılmış eski ayakkabını buraya başkan yapsaydın daha çok işe yarardı
hhahahah aa senn piskolojik olarak hala başkanlık sorumluluğunu kaybetmedin cnm sen yolundan şaşmabak benim gözümde uyku fışkırıyor ama buna rağmen uyumuyorum niye ? çünkü buraya oy atmam lazım oysa topaç @sokak sanati şimdi gidip fosur fosur uyuyacak hemde başkan olacak güya sen onu başkan yapacağına topuğu kırılmış eski ayakkabını buraya başkan yapsaydın daha çok işe yarardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?