MusicSurvivor 6.Sezon 8.Hafta Oylama Başladı

Receb'i Çiğdem ayarlıyor onun hatrına +5 puan eklemen lazım.

klipli gelmeyi bir türlü beceremedi görümcek yine sıvamış

Receb'i Çiğdem ayarlıyor onun hatrına +5 puan eklemen lazım.
hogathanın yan etkisi daha fazla olur, yani hatır işlemez bende
yanlış seçimin mirket in hanesine eksi olarak yansıyacağından emin olabilirsin

1-2-3 vereceğin için beklemiyorum kaybol

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar sessizliği sevmem

klip niye parçalı bulutlu
kararsız bir klip seçmişsin nasıl olsa battı balık yan gider demişsin sanırım uğraşmaya değmez nede olsa

Yarışmanın gizli finalisti. Asıl korkulacak isim.
uğursuz baykuş konuşmuş yine
kim hakkında olumlu yorum yaptıysa o hafta o şarkıcı gitmiştir
dikkatli ol @turkuazz
)

Son düzenleme:
Ağaçkakan, Aşık Veysel'i elerim diye böyle bir seçim yaptı bu hafta, umarım planı elinde patlamaz

Koyi Bilal daha güzel söylemis. Emre batirmis
Aslında hakkın dissti ama yarışman dışında diss atmayayım madem sana, zaten bol bol atıyoruz orada

Ağaçkakan, Aşık Veysel'i elerim diye böyle bir seçim yaptı bu hafta, umarım planı elinde patlamaz
aşık veysele gözünü diken çarpılıyor eğer ciddi ciddi öyle bir plan proje içine girdiyse direk bir verelim ağaçkakana muradına ersin @MasacRE-

Aman diss att ne olacak. Bunye alisti
Birazdan oylama yapacam burdada
recaptan bakacagiz 1'den kurtulacakmisin

sarkina kalp atanlar versin tam puan. benim dusuk ile dengelenir.
O bir sarki vardi onunla gelmiyon bir türlu, bizde yapilan jeste yapariz jest te ama sen sonlara biraktikca malesef oda yüksek puan hakkini kaybeder
anlamissindir hagisini diyorum ?

aşık veysele gözünü diken çarpılıyor eğer ciddi ciddi öyle bir plan proje içine girdiyse direk bir verelim ağaçkakana muradına ersin @MasacRE-
Yok o benim düşüncem sadece, algı yapmış da olmayayım

Feridun da strateji yapıyor, @MasacRE- daha önce hiç çalışmadığı kadar çalışıyor bu yarışmada

Yok o benim düşüncem sadece, algı yapmış da olmayayım

Feridun da strateji yapıyor, @MasacRE- daha önce hiç çalışmadığı kadar çalışıyor bu yarışmada
önce batırdın şimdi kurtarmaya çalışıyorsun ama algı operasyonun ne yazıkki işe yaradı
ağaçkakan hakkındaki düşüncelerim eksiye meyillendi bir kere düzelmesi imkansız

Ok.

Sen yüksek vereceksin diye planımı bozamam

önce batırdın şimdi kurtarmaya çalışıyorsun ama algı operasyonun ne yazıkki işe yaradı
O zaman ne mutlu bana

peki, artik benden beklentin olmasin zaten. yine diplerdesin 😉 üzgünmüyüm? sanmiyorum
Zaten Rafet'i değil de Emre'yi seçtiğim için zevkle düşük verdiğini biliyorum, sıkıntı yok 😉

Düzelir düzelir sen bol bol dinle şarkıları yine benim şarkımın güzel olduğunu görüp hakettiğim gibi güzel bir puan vereceksindir zaten sana güveniyorum

Puanlarim hazir, listemin üst siralarinda pek degisiklik yok ama atak yapanlar var. Dipleri ayarlamak oldukca kolay oldu.
Puanlamalarimin zevkime göre degilde baska sebeplere baglayanlarida KINIYORUM.
herkese basarilar

Koyi Bilal daha güzel söylemis. Emre batirmis
@Bully bak aklın yolu bir görüyor musun
@Tolstoyevski de diss atmış o da Fırat Tanış'ın yorumunu beğeniyordur senin Emre batırmış ortalığı
Bu hafta senin durumunu da iyi görmüyorum alt sıralarda can çekişeceksindir

Beni konuya alet etmeyin, ben diyecegimi söyledim ve haketmedigim bir söylemde bulundu. Eylulden bu yana jürilik yapiyorum ve suana kadar hic bir zaman oylamalarima baska etkenleri alet etmedim.
aramin kötu oldugu kisilere yüksek puan vermisligimde var ve samimi olduklarima düsük puan verdiklerimde oldu.
Bu tarz konusmalarda soguyorum oy vermelere
Gecen @batuhankaralar ve bugünde @Bully in oylamam hakkindaki asli olmayan suclamasina kirildim.
Herkese basarilar benden bukadar!

Sen coverla gelecen dimi haftaya, gör bak nasıl yerin dibine sokuyorum o şarkıyı

Senin işe yaramaz şarkını geçsek yeter
Elenme korkunla mutluluklar dilerim sana

Recap klipli elticim.

@Tolstoyevski ben sana demiştim.

Sen beni yanlış anlamışsın. Ben oylaman hakkında bir suçlamada bulunmadım, böyle bir şey söz konusu olamaz.

Ama ısrarla Emre aleyhine yaptığın yorumlar, yok diplerdesin, beklentin olmasın falan, beni o yorumu yazmaya itti. Tabii ki de zevkine göre oyluyorsun ama ben Rafet'i değil de Emre'yi seçtiğim için içten içe bir kızgınlığın var bana karşı, bunu dile getirmek istedim 😉

Recap klipli elticim.

@Tolstoyevski ben sana demiştim.

Ne demiştin? Kargo'nun Zeki Müren"den daha iyi mi yorumladığını?

Buna katılmıyorum, tamam Kargo bizim kulağımıza daha iyi geliyor ama arada onlarca yıl neredeyse 30 yıllık müzik teknolojisi farkı var, kültür ve kuşak farkları, müzik piyasası var o yüzden bunları görmezden gelip o 30 yıl sonra bundan daha iyi yorumlamış o halde eskisine düşük verelim demek sanata hakarettir.

Hayır Komşu Kızı'nın Gripin'in yorumuyla karşılaştırılacağını söylemiştim Kargo - Zeki geçen haftada kaldı ne alaka.

Hayır Komşu Kızı'nın Gripin'in yorumuyla karşılaştırılacağını söylemiştim Kargo - Zeki geçen haftada kaldı ne alaka.

Coverler asıllarını yüceltilmiş ne diyelim
Komşu Kızı'ndan daha iyi henüz kullanmadığm 7 şarkısı daha var Erkin Koray'ın, buna karşın bu hafta büyük bir sürpriz olmazsa rahat bir şekilde final puanı alacağını düşünüyorum, Emre Altuğ bıle oldukça kötü gelmiş ama Aşık Veysel'in varlığından kaynaklanan stratejik bir hamle olabilir.