MusicSurvivor 6.Sezon 8.Hafta Oylama Başladı

demin yorumu yanlış yere atmışım @Çiğdem- buraya yazmam lazımmış birde burda yazayım :)
dün akşam tavla şarkısını dinlediğimde kulağıma daha hoş gelmişti şimdi recepte dinledim berbat demekki @OzaN recebi iyi değerlendiremiyor elenirse kabahat kendisinin çünkü batırmış şarkıyı :)
Receb'i Çiğdem ayarlıyor onun hatrına +5 puan eklemen lazım. :):)

Zeki Müren olarak bu hafta "Dargın Ayrılmayalım" diyoruz. Zeki&Metin filmlerinden aşina olduğumuz efsane eserle sizlerleyiz efendim. :)

Dargın ayrılmayalım diye koştum sana dün
Gözlerim vagonları dolaştı üzgün üzgün...
Çıkmadın pencereye ne göründün ne güldün
Gözlerim vagonları dolaştı üzgün üzgün...

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @batuhankaralar @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira @Doğu @Billy Kane @tolgab

klipli gelmeyi bir türlü beceremedi görümcek yine sıvamış :)

Receb'i Çiğdem ayarlıyor onun hatrına +5 puan eklemen lazım. :):)
hogathanın yan etkisi daha fazla olur, yani hatır işlemez bende :) yanlış seçimin mirket in hanesine eksi olarak yansıyacağından emin olabilirsin :)

1-2-3 vereceğin için beklemiyorum kaybol :A

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar sessizliği sevmem :F

klip niye parçalı bulutlu:) kararsız bir klip seçmişsin nasıl olsa battı balık yan gider demişsin sanırım uğraşmaya değmez nede olsa :)

Yarışmanın gizli finalisti. Asıl korkulacak isim.:A
uğursuz baykuş konuşmuş yine :) kim hakkında olumlu yorum yaptıysa o hafta o şarkıcı gitmiştir:) dikkatli ol @turkuazz :))

Son düzenleme:
demin yorumu yanlış yere atmışım @Çiğdem- buraya yazmam lazımmış birde burda yazayım :)
dün akşam tavla şarkısını dinlediğimde kulağıma daha hoş gelmişti şimdi recepte dinledim berbat demekki @OzaN recebi iyi değerlendiremiyor elenirse kabahat kendisinin çünkü batırmış şarkıyı :)

evet ağaçkakandan daha iyi söylediği kesin :) @MasacRE- sen bu söylenenleri duyuyorsun sanırım şarkıyı değiş öyle gel :)
Ağaçkakan, Aşık Veysel'i elerim diye böyle bir seçim yaptı bu hafta, umarım planı elinde patlamaz :A

Koyi Bilal daha güzel söylemis. Emre batirmis :A
Aslında hakkın dissti ama yarışman dışında diss atmayayım madem sana, zaten bol bol atıyoruz orada :A

Ağaçkakan, Aşık Veysel'i elerim diye böyle bir seçim yaptı bu hafta, umarım planı elinde patlamaz :A

Aslında hakkın dissti ama yarışman dışında diss atmayayım madem sana, zaten bol bol atıyoruz orada :A
Aman diss att ne olacak. Bunye alisti :F Birazdan oylama yapacam burdada :D recaptan bakacagiz 1'den kurtulacakmisin :A
sarkina kalp atanlar versin tam puan. benim dusuk ile dengelenir.
O bir sarki vardi onunla gelmiyon bir türlu, bizde yapilan jeste yapariz jest te ama sen sonlara biraktikca malesef oda yüksek puan hakkini kaybeder :A anlamissindir hagisini diyorum ?

aşık veysele gözünü diken çarpılıyor eğer ciddi ciddi öyle bir plan proje içine girdiyse direk bir verelim ağaçkakana muradına ersin @MasacRE- :)
Yok o benim düşüncem sadece, algı yapmış da olmayayım :A

Feridun da strateji yapıyor, @MasacRE- daha önce hiç çalışmadığı kadar çalışıyor bu yarışmada :A

Yok o benim düşüncem sadece, algı yapmış da olmayayım :A

Feridun da strateji yapıyor, @MasacRE- daha önce hiç çalışmadığı kadar çalışıyor bu yarışmada :A
önce batırdın şimdi kurtarmaya çalışıyorsun ama algı operasyonun ne yazıkki işe yaradı :) ağaçkakan hakkındaki düşüncelerim eksiye meyillendi bir kere düzelmesi imkansız :)

Aman diss att ne olacak. Bunye alisti :F Birazdan oylama yapacam burdada :D recaptan bakacagiz 1'den kurtulacakmisin :A
sarkina kalp atanlar versin tam puan. benim dusuk ile dengelenir.
O bir sarki vardi onunla gelmiyon bir türlu, bizde yapilan jeste yapariz jest te ama sen sonlara biraktikca malesef oda yüksek puan hakkini kaybeder :A anlamissindir hagisini diyorum ?
Ok.

Sen yüksek vereceksin diye planımı bozamam :D

önce batırdın şimdi kurtarmaya çalışıyorsun ama algı operasyonun ne yazıkki işe yaradı :) ağaçkakan hakkındaki düşüncelerim eksiye meyillendi bir kere düzelmesi imkansız :)
O zaman ne mutlu bana :A

Düzelir düzelir sen bol bol dinle şarkıları yine benim şarkımın güzel olduğunu görüp hakettiğim gibi güzel bir puan vereceksindir zaten sana güveniyorum :A

Puanlarim hazir, listemin üst siralarinda pek degisiklik yok ama atak yapanlar var. Dipleri ayarlamak oldukca kolay oldu.
Puanlamalarimin zevkime göre degilde baska sebeplere baglayanlarida KINIYORUM.
herkese basarilar

@Bully bak aklın yolu bir görüyor musun :A @Tolstoyevski de diss atmış o da Fırat Tanış'ın yorumunu beğeniyordur senin Emre batırmış ortalığı :A Bu hafta senin durumunu da iyi görmüyorum alt sıralarda can çekişeceksindir :A
Beni konuya alet etmeyin, ben diyecegimi söyledim ve haketmedigim bir söylemde bulundu. Eylulden bu yana jürilik yapiyorum ve suana kadar hic bir zaman oylamalarima baska etkenleri alet etmedim.
aramin kötu oldugu kisilere yüksek puan vermisligimde var ve samimi olduklarima düsük puan verdiklerimde oldu.
Bu tarz konusmalarda soguyorum oy vermelere
Gecen @batuhankaralar ve bugünde @Bully in oylamam hakkindaki asli olmayan suclamasina kirildim.
Herkese basarilar benden bukadar!

@Bully bak aklın yolu bir görüyor musun :A @Tolstoyevski de diss atmış o da Fırat Tanış'ın yorumunu beğeniyordur senin Emre batırmış ortalığı :A Bu hafta senin durumunu da iyi görmüyorum alt sıralarda can çekişeceksindir :A

Sen coverla gelecen dimi haftaya, gör bak nasıl yerin dibine sokuyorum o şarkıyı :A

Senin işe yaramaz şarkını geçsek yeter :A Elenme korkunla mutluluklar dilerim sana :A

klipli gelmeyi bir türlü beceremedi görümcek yine sıvamış :)

hogathanın yan etkisi daha fazla olur, yani hatır işlemez bende :) yanlış seçimin mirket in hanesine eksi olarak yansıyacağından emin olabilirsin :)

klip niye parçalı bulutlu:) kararsız bir klip seçmişsin nasıl olsa battı balık yan gider demişsin sanırım uğraşmaya değmez nede olsa :)

uğursuz baykuş konuşmuş yine :) kim hakkında olumlu yorum yaptıysa o hafta o şarkıcı gitmiştir:) dikkatli ol @turkuazz :))
Recap klipli elticim. :A

@Tolstoyevski ben sana demiştim. :A

Beni konuya alet etmeyin, ben diyecegimi söyledim ve haketmedigim bir söylemde bulundu. Eylulden bu yana jürilik yapiyorum ve suana kadar hic bir zaman oylamalarima baska etkenleri alet etmedim.
aramin kötu oldugu kisilere yüksek puan vermisligimde var ve samimi olduklarima düsük puan verdiklerimde oldu.
Bu tarz konusmalarda soguyorum oy vermelere
@batuhankaralar ve @Bully in oylamam hakkindaki asli olmayan suclamasinna kirildim.
Herkese basarilar benden bukadar!
Sen beni yanlış anlamışsın. Ben oylaman hakkında bir suçlamada bulunmadım, böyle bir şey söz konusu olamaz.

Ama ısrarla Emre aleyhine yaptığın yorumlar, yok diplerdesin, beklentin olmasın falan, beni o yorumu yazmaya itti. Tabii ki de zevkine göre oyluyorsun ama ben Rafet'i değil de Emre'yi seçtiğim için içten içe bir kızgınlığın var bana karşı, bunu dile getirmek istedim 😉

Recap klipli elticim. :A

@Tolstoyevski ben sana demiştim. :A

Ne demiştin? Kargo'nun Zeki Müren"den daha iyi mi yorumladığını? :D
Buna katılmıyorum, tamam Kargo bizim kulağımıza daha iyi geliyor ama arada onlarca yıl neredeyse 30 yıllık müzik teknolojisi farkı var, kültür ve kuşak farkları, müzik piyasası var o yüzden bunları görmezden gelip o 30 yıl sonra bundan daha iyi yorumlamış o halde eskisine düşük verelim demek sanata hakarettir. :A

Ne demiştin? Kargo'nun Zeki Müren"den daha iyi mi yorumladığını? :D
Buna katılmıyorum, tamam Kargo bizim kulağımıza daha iyi geliyor ama arada onlarca yıl neredeyse 30 yıllık müzik teknolojisi farkı var, kültür ve kuşak farkları, müzik piyasası var o yüzden bunları görmezden gelip o 30 yıl sonra bundan daha iyi yorumlamış o halde eskisine düşük verelim demek sanata hakarettir. :A
Hayır Komşu Kızı'nın Gripin'in yorumuyla karşılaştırılacağını söylemiştim Kargo - Zeki geçen haftada kaldı ne alaka. :A

Hayır Komşu Kızı'nın Gripin'in yorumuyla karşılaştırılacağını söylemiştim Kargo - Zeki geçen haftada kaldı ne alaka. :A

Coverler asıllarını yüceltilmiş ne diyelim :A Komşu Kızı'ndan daha iyi henüz kullanmadığm 7 şarkısı daha var Erkin Koray'ın, buna karşın bu hafta büyük bir sürpriz olmazsa rahat bir şekilde final puanı alacağını düşünüyorum, Emre Altuğ bıle oldukça kötü gelmiş ama Aşık Veysel'in varlığından kaynaklanan stratejik bir hamle olabilir. :A