MusicSurvivor 6.Sezon 7.Hafta Sonuçları

İkinci başlamışız ama kesin düşecez

Murat Dalkılıç yükselecek abla
@vadikızı

Kazım Koyuncu bu hafta gidebilir

Ne odunsunuz sana tam puan verdim @OzaN, sana da 8 puan verdim @Tolstoyevski, insan bir teşekkür eder.

Aramızdaki malum olaydan sonra karşılıklı düşük veririz diye düşündüğüm için sana bir hayli düşük vermiştim, mahçup kaldığım için ne desem bilemedim, kusura bakma haftaya telafi etmeye çalışacağım ama.

Kazım Koyuncu tam tahmin ettiğim gibi çok kötü gidiyor. Survivor hata yapmaya gelmiyor, bu hafta yolcu olabilir Kazım Koyuncu
Ben ise iyi başlamışım final puanına yakın görünüyorum en azından şimdilik

Seni test etmek için yapmıştım bana o gün "ben kişiye değil şarkılara puan veriyorum çok şükür" demiştin, maalesef ki oyuna geldin.

Senle uğraşmaya değmez umut ama şunu diyim benim @denizz19 gülmediğim mesaj sayısı çok azdır ben her zaman denizin yorumlarına gülerim
sen öyle düşünmeye devam ett by by sana

Olm ben tek lafımla iki kişiyi ateşledim devam ettirseydim ikiside şimdi çekilmişti kaos maos olmuştu şu an.

Seninle alakası yokmuş olayın. Eski vadikızı yok artık o yüzden bu imkansız hale gelmiş.

Neyse haftaya rövanş bekliyorum. Çiğdem yatakta zaten kesin kalkmaz 8. Hafta da bizde.

Senle uğraşmaya değmez umut ama şunu diyim benim @denizz19 gülmediğim mesaj sayısı çok azdır ben her zaman denizin yorumlarına gülerim
sen öyle düşünmeye devam ett by by sana

Bak çok medeni bir şekilde soruyorum. Gülme amacın neydi ne anladın. Çünkü ben anlamadım.

Eski vadikızı mantıklı cevaplar verirdi. Şimdi ki vadikızı korkak her eleştiriden kaçan cinsten olmuş. Uğraşılmıyor bile adam akıllı.

@MasacRE- Bilinen şarkıyla gelmenin faydaları

@denizz19 Altlardan yerin hazırdı Gül Ki için, değişince fırladın marulum

@mrt-06 Sanat müziği, halk müziği. Bunlar bana uzak şeyler, bazı şarkıları beğenirsem yüksek veriyorum zaten. Ama Zeki Müren'i sevdiğimi söyleyemem.

@Bully Gidecek yerim mi var, diyecek sözüm mü var

@vadikızı Diğer şarkılar iddialıydı yoksa ilk 3 olabilirdi, @MasacRE- Kinder gibi ortaya pırtladı

Sokak şıllığı her hafta düşürdükçe ben her hafta zirveye oturuyorum bu iyiye işaret

İşte bu oylama kaos çıkartır.

Büyük harfle yazaym okumakta zorlandın isee BEN DENİZİN HER YORUMUNA GÜLERİM KOMİK olduğu için bir daha yazayım KOMİK anladınmı