Aç umrumda değil. Eğleniyorum ben.
Başka şeylerle eğlen bu durumdan sıkılmaya başladım artık yeter!
Aç umrumda değil. Eğleniyorum ben.
Gerçekten finalde zorlu bir rakip olabilirdi. Üzüldüm. Muhtemelen recap kurbanı oldu.
Bence de ve ayrıca aşırı sıkıcı Çiğdem'i ne kadar sevmesem de daha iyi sunuyordu en azından yarışmacılara laf vurmuyorÇok yavaş ilerliyoruz.
ayol o yılan hababamdan olsa olsa şu olur
Efendiği ile nam salmış @mrt-06 oyları
10 Mirkelam - Bir Fotoğraf Çekinebilir Miyiz
9 Feridun Düzağaç - Söz Ver
8 Erkin Koray - Gönül Salıncağı
7 Emre Altuğ - Kapış Kapış
6 Ferhat Göçer - Yanına Kalmaz
5 Murat Dalkılıç - Bir Güzellik Yapsana
4 Rafet El Roman - Yana Yakıla
3 Mehmet Erdem - Bülbülüm Altın Kafeste
2 Aşık Veysel - Dostlar Beni Hatırlasın
1 Kazım Koyuncu - Fadime Kara Kuş
@Billy Kane @Tolstoyevski @OzaN @MasacRE- @denizz19 @Bully @vadikızı @mrt-06 @sokak sanati @Çiğdem- @xemrexxx @Dosi @ozmoturk
Size defalarca Denize oy vermiyorum şarkıları seviyorum dedi inatla tepesine çıkıyorsunuz. Azıcık saygınlığınızı koruyun Ya çocuk çocuk hallere bürünüyorsunuz her hafta. Sözüm sadece sana değil ima eden herkese.
Taa yarışmanın başında Ferhat göçer hayranlığımı dile getirdim ben oyu denize değil ferhat göçere veriyorum artık bunu kafanıza sokun yeter!😡
Tamam bu kadar gerginlik size yeter kaçtım ben.Başka şeylerle eğlen bu durumdan sıkılmaya başladım artık yeter!
Eşek herifTamam bu kadar gerginlik size yeter kaçtım ben.
Devam ettircektimde abla şimdi çekiliyorum bir daha oy yollamıcam modunu girmeden bitirm dedim.Eşek herif
İlk şarkın kalsaydı tam verecektim ama bunun ederi bu kadar.Teşekkürler @mrt-06 daha iyi olabilirdi
O senin efendiliğin şekerim.Sözünü geri al.
Ben ne alaka. Konuya resimleri bile ekletemedim. Şu bana atılan lafı anlayan anlatsın.@vadikızı sen gülmüşsün anlat neye güldün bizde gülelim.
Devam ettircektimde abla şimdi çekiliyorum bir daha oy yollamıcam modunu girmeden bitirm dedim.
Haklısın ablam hadi yarışmaya dön sen boşver o hadsizleriSinirlendim artık sakinleşmeye çalışıyorum bin kere anlattım bin kere duymaya devam ediyorum yeter ya
Neye gülmüşüm sen ne diyosun ya
YapardıDevam ettircektimde abla şimdi çekiliyorum bir daha oy yollamıcam modunu girmeden bitirm dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?