Denize verdiği puana for.![]()
![]()
@vadikızı oyları
10.Mehmet erdem
9.Ferhat göçer
8.zeki müren
7.Rafet el roman
6.emre altuğ
5.aşık veysel
4.erkin koray
3.kazım koyuncu
2.feridun düzağaç
1.mirkelam
@mrt-06 @sokak sanati @OzaN @denizz19 @Çiğdem- @vadikızı @Dosi @Tolstoyveski @xemrexxx @Billy Kane @ozmoturk @batuhankaralar @Bully
Yine haddinizi aşmayın istersenizDenize verdiği puana for.Hiç şaşırtmıyorsun abla.
![]()
![]()
![]()
@vadikızı oyları
10.Mehmet erdem
9.Ferhat göçer
8.zeki müren
7.Rafet el roman
6.emre altuğ
5.aşık veysel
4.erkin koray
3.kazım koyuncu
2.feridun düzağaç
1.mirkelam
@mrt-06 @sokak sanati @OzaN @denizz19 @Çiğdem- @vadikızı @Dosi @Tolstoyveski @xemrexxx @Billy Kane @ozmoturk @batuhankaralar @Bully
Aç umrumda değil. Eğleniyorum ben.Yine haddinizi aşmayın istersenizBayramlık ağzımı açmayayım bence.
Lütfen aynı kişilere sürekli 1 verenleri jüri yapmayalım.![]()
![]()
@vadikızı oyları
10.Mehmet erdem
9.Ferhat göçer
8.zeki müren
7.Rafet el roman
6.emre altuğ
5.aşık veysel
4.erkin koray
3.kazım koyuncu
2.feridun düzağaç
1.mirkelam
Size defalarca Denize oy vermiyorum şarkıları seviyorum dedi inatla tepesine çıkıyorsunuz. Azıcık saygınlığınızı koruyun Ya çocuk çocuk hallere bürünüyorsunuz her hafta. Sözüm sadece sana değil ima eden herkese.Aç umrumda değil. Eğleniyorum ben.
Denize verdiği puana for.Hiç şaşırtmıyorsun abla.
![]()
ay bu paylaşımlar ne ortalık @vadikızı nın facebook profiline dönmüş.ss![]()
![]()
@vadikızı oyları
10.Mehmet erdem
9.Ferhat göçer
8.zeki müren
7.Rafet el roman
6.emre altuğ
5.aşık veysel
4.erkin koray
3.kazım koyuncu
2.feridun düzağaç
1.mirkelam
Ablacım sakin ol, takmamaya çalışTaa yarışmanın başında Ferhat göçer hayranlığımı dile getirdim ben oyu denize değil ferhat göçere veriyorum artık bunu kafanıza sokun yeter!😡