seninle okadar iligilendim be gözüne dizine dursun![]()
Gebermeden oy ver diyordun.
seninle okadar iligilendim be gözüne dizine dursun![]()
özelden nazladım ben seni konularda utanma diyeGebermeden oy ver diyordun.Hadi sende gebermeden oy topla.
![]()
özelden nazladım ben seni konularda utanma diye
@mrt-06 sonuçları kaçırmamalısın cnm aman 2 elin kandada olsa![]()
kızlar hastalanınca ayrı bir nazlı oluyormuşÖzelden bende nazlarım onda bi şey yok.![]()
kızlar hastalanınca ayrı bir nazlı oluyormuşvasiyetimi yazayım bari
![]()
@Harunnn60 kaptı sana yine baskanlık görünüyorYarışmayı bana devret. En büyük varisin ben olmalıyım.![]()
hayırlı olsun konu çok güzel @vadikızı sonuclarda olmucam evet çok tşşk
@destere nin kızlarınıda ekle benim konumdan bakıp söylemesin ahsta hasta çekemem @Harunnn60
çok tşşk tekrardan desteklerin için @Bully etiketlere yeni yeni bakıyorum sana @destere ye @mrt-06 ya bir övgü gelecek birazdan oralara dönüş yapacam çıkmadan![]()
O zaman sürpriz birisi elendi inşallah Kazım Koyuncu elenmiştirben yokum diyemi bilmiyorum ilk 7 haftada en şaşırtıcı sonuclar olustu @sokak sanati @Harunnn60 ve şansınıza hemen bilmiş olcuaksınız beklemeden![]()
ben yokum diyemi bilmiyorum ilk 7 haftada en şaşırtıcı sonuclar olustu @sokak sanati @Harunnn60 ve şansınıza hemen bilmiş olcuaksınız beklemeden![]()
elenme potasıda özellikle puan alanlarda herşeyiyle değişşik bir hafta olduO zaman sürpriz birisi elendi inşallah Kazım Koyuncu elenmiştir![]()
![]()
Uğurlu geldimben yokum diyemi bilmiyorum ilk 7 haftada en şaşırtıcı sonuclar olustu @sokak sanati @Harunnn60 ve şansınıza hemen bilmiş olcuaksınız beklemeden![]()
elenme potasıda özellikle puan alanlarda herşeyiyle değişşik bir hafta oldu
sen elensen süpriz olmazmı![]()
Şaşırtıcı sonuç yok, Erkin Koray elenmiş işte, @Harunnn60 bana özelden çıtlattı. Neyse, buraya kadarmış. Zaten yarışma bitse de abbas yolcu olsa diyordum, hayal kırıklığı oldu ama yapacak bir şey yok. @sokak sanati sağolsun.
Başkanım ben. RTE kuralları koydurtmayın bana
Bütün büyüyü bozdun bu arada. Sana söylediğimi söylemeseydin keşke. Ben Murat Dalkılıç elendi diye @vadikızı 'nın üstüne oynayacaktım.![]()
Yaa bak kalbim o kadar temiz kii Umutcumm beni birşeylerin içine alamıyon işte![]()