MusicSurvivor 6.Sezon 7.Hafta Oylama Başladı

bana benziyor diye seçmişsin ama onun içi pis herkes bir ben olmaz

oluyor oluyor harika oluyor hogathamla arama kimse giremez

Sen sus 3. Şahıs. Hem bu konuda hiç yetkin yok. Bi kahveni içtik diye susuyoruz ama sabrımızı taşırma. Git öteye azıcık. Bu başkan ve sunucu arasında bi mevzu.
)

Hhahah aa @Harunnn60 da gelirse tam olur işte

zaten son 2 ayı kaldı çocuğun biraz huyuna gidin sizde ayoll sonra özledik diye bana zırlıyorsunuz

Gittiği gün tüm yarışmacılara tam puan verecem.
)

Sen sus 3. Şahıs. Hem bu konuda hiç yetkin yok. Bi kahveni içtik diye susuyoruz ama sabrımızı taşırma. Git öteye azıcık. Bu başkan ve sunucu arasında bi mevzu.
)
o kahvenin kırk yıl hatırı var kırk yıl senin kafanda oklava patlatsalar ses etmemen lazım

Hhahah aa @Harunnn60 da gelirse tam olur işte

zaten son 2 ayı kaldı çocuğun biraz huyuna gidin sizde ayoll sonra özledik diye bana zırlıyorsunuz
tabii bir lady gaga eksikti
o da gelsin tam olsun

o kahvenin kırk yıl hatırı var kırk yıl senin kafanda oklava patlatsalar ses etmemen lazım

o da gelsin tam olsun
hhahaha allah muhabbetinizi arttırsın çocuklar çok güzel anlaşıyorsunuz maşllah

o da gelsin tam olsun

Tepemize çıkana gerek yok. Eskisin işte çekil kenara. Kullandık kullandık işimiz bitince attık seni hala niye yapışıp kaldın.
)

Bugün bi enerji fazlam var bi stres topu lazımdı.

gittin kaz
uratın birini başkan seçtin bizi pis insanlarla muhatap ediyorsun
kaç kez dedim başkan seçeceksen daha elit insanlardan seç sokakta bulduğun her dümbeleği çağırma
ama laf dinletemedik şirret sunucu

Tepemize çıkana gerek yok. Eskisin işte çekil kenara. Kullandık kullandık işimiz bitince attık seni hala niye yapışıp kaldın.
)

Bugün bi enerji fazlam var bi stres topu lazımdı.
ne varsa eskilerde var yeniler çabuk bozuluyor güneş yüzü görür görmez bir yerden pırtlatıyorlar

Kullanım talimatı önemli.
)

Kullanım talimatı önemli.
)
hahhaa @sokak sanati nin ayrılık konusuna gidip davullu zurnalı göbek atmasaydın çocuk gidicekti ayoll itiraf et ters tepki yapıp kalsın diye yaptın