MusicSurvivor 6.Sezon 7.Hafta Oylama Başladı

bir tarafına pudra sür hararetini alır gereksiz başkan :) allah seni var ya .. ne diyim :) hogatha beni kimlerle muhattap ettin seçimin batsın :)

noldu çarpık bacak kıskandın tabi benim sevgi yumağına çevrilişim seni sarstı dimi :))
Sorma sorma. :A :A
@Çiğdem- için sen işte kışlıksın işte yaz gelince dolaba ama ben 4 mevsim tam takır. :wink::smilingimp:

bir tarafına pudra sür hararetini alır gereksiz başkan :) allah seni var ya .. ne diyim :) hogatha beni kimlerle muhattap ettin seçimin batsın :)

noldu çarpık bacak kıskandın tabi benim sevgi yumağına çevrilişim seni sarstı dimi :))

Allah senin de ... diyelim o zaman.:))

Türkan Şoray hep güzeldi ama zamanında bir başka güzelmiş. :)

efsane-oyuncularin-olay-pozlari-fatma-girik-filiz-akin-mujde-ar-seksi-turkan-soray-hulya-kocyigit-efs-983996.jpg

index.php

saygım var yani doğruyu söylemek lazım saygım varda sevgim yok :)
Yaşlanınca @Çiğdem- dahil kadınların 10'da 9'u böyle oluyor zaten, önemli olan gençlikte nasıl olduları, sen gençliğine bak. :A
Yaşlılara hiç saygısı yok bu çocuğun. :A @Çiğdem- :A
Allah senin de ... diyelim o zaman.:))
Türkanın eski halini değil yeni halini seviyorum bende :A :A :A Ajda gruda fatma grik diye sıralama yapabiliriz şuankı hallerine demekki bende kadın sanatçı sevebliyormusum ayoll
:A :A :A @xemrexxx

Türkanın eski halini değil yeni halini seviyorum bende :A :A :A Ajda gruda fatma grik diye sıralama yapabiliriz şuankı hallerine demekki bende kadın sanatçı sevebliyormusum ayoll
:A :A :A @xemrexxx

türkan şoray ın ödül gecesindeki bir teşekür konuşmasını dinlemiştim kadının eli ayağı titriyor sesi titriyor öyle utangaç bir teyzemizin filmlerde devleşmesi hayret edilecek bir durum :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking