MusicSurvivor 6.Sezon 7.Hafta Oylama Başladı

Elenecek kadar değildir herhalde. :D Ki şu ana kadar geldiğim Şaşkın'dan sonra en iyi şarkısıydı bana göre. Haftaya da bu tarza yakın bir şarkıyla geleceğim, 9.hafta ve sonrasında ise bam bam bam. :A
Tabi ki değil ama zirve olmaz.:A
Ben kaç kere uyardım 90 saniye olmaz bu şarkıya diye 60 dan yapılmalıydı belkide puan alacak şarkı sonlarda kalacak bu kurukafa yüzünden oyları şuan hesaplamadım birşey bilmeden söylüyorum onuda ekliyeyimde hemen bavulunu toplamasın ayoll :A :A :A

Ben kaç kere uyardım 90 saniye olmaz bu şarkıya diye 60 dan yapılmalıydı belkide puan alacak şarkı sonlarda kalacak bu kurukafa yüzünden oyları şuan hesaplamadım birşey bilmeden söylüyorum onuda ekliyeyimde hemen bavulunu toplamasın ayoll :A :A :A

İlk puanını ben kırdım. Tecrübe sahibi kişiler bu konuda dinlenmeli yoksa şarkıyı berbat ediyor bu yeni yetmeler:A

Erkin Amca böyle sinir bozucu bir olay yapmasaydı zirve ve 10 puan olacaktı ama yeteneksiz beceriksiz @Tolstoyevski yüzünden listem battı.:A

@Çekirdek'e sor şu ana kadar yarışmada en stratejik giden birkaç isim kim diye. :A Hatırladığım kadarıyla Kazım Koyuncu'nun da Recabına göre değil şarkısına göre puan vermiştin, yani şarkı ortadaysa recabın 8 saniyesinin eksik olması büyük sorun teşkil etmemeli. :A

@Çekirdek 'e sor şu ana kadar yarışmada en stratejik giden birkaç isim kim diye. :A Hatırladığım kadarıyla Kazım Koyuncu'nun da Recabına göre değil şarkısına göre puan vermiştin, yani şarkı ortadaysa recabın 8 saniyesinin eksik olması büyük sorun teşkil etmemeli. :A

Yoo recaba oy verdim sonra Çiğdem düzeltti bende oyumu düzelttim.:A Ben recaba yöneten kişinin becerisine dikkat ediyorum.:A

@Çekirdek'e sor şu ana kadar yarışmada en stratejik giden birkaç isim kim diye. :A Hatırladığım kadarıyla Kazım Koyuncu'nun da Recabına göre değil şarkısına göre puan vermiştin, yani şarkı ortadaysa recabın 8 saniyesinin eksik olması büyük sorun teşkil etmemeli. :A
Erkin Amca böyle sinir bozucu bir olay yapmasaydı zirve ve 10 puan olacaktı ama yeteneksiz beceriksiz @Tolstoyevski yüzünden listem battı.:A
aaa çocuk zaten karamsar şimdi toprağın altına falan girmeyi düşünür çokta moralini bozmayalım başımıza kalmasın ayoll :A :A :A

Yoo recaba oy verdim sonra Çiğdem düzeltti bende oyumu düzelttim.:A Ben recaba yöneten kişinin becerisine dikkat ediyorum.:A
<

Neyse problem yok, kıl payı elenirsem senden bilirim hiç unutmam en fazla. :A

Ki algı yapmayalım, bu şarkı elenmeye değil ilk 3'e oynayacak kalitede. Ama tut ki ilk 3'e giremedi, problem var mı? :A

Kendimi tüm devlet baskısına, tamamen algı peşinde koşan medyaya, devlet tarafından milyonlar harcanan Evet kampanyasına karşın sesi soluğu zor çıkan Hayırcı kampanya gibi hissettim. Olur da yüksek bir sonuç gelirse vay hallerine. :A

Ayrıca biz, adamlara göre değil, adalete göre oy veririz. Vicdanlar utansın.

<

Neyse problem yok, kıl payı elenirsem senden bilirim hiç unutmam en fazla. :A

Ki algı yapmayalım, bu şarkı elenmeye değil ilk 3'e oynayacak kalitede. Ama tut ki ilk 3'e giremedi, problem var mı? :A

Benimle ne ilgisi var senin hatan.:A Ben 2 puan kırdım şükret. Daha düşük verenler çıkacaktır. Benim yine ilk 2'imdesin 2 puan kırmama rağmen:A

Bu hafta Murat Dalkılıç, Feridun, Aşık Veysel dalan iyi gelmiş. Aday mi oldun sen şimdi gitmeye.:A

Bülbülüm altın kafeste her türlü daha iyi bundan elenmez herhalde o şarkıyla :D
söyleyen karğa olduktan sonra şarkıda bülbül geçmesi pek işe yaramıyor:)

:DGeçen hafta unutmuşum iftira atma be allah allah bu hafta uğraştım ama olmadı etiketler işte:( adın yazıyo orda hatta @destere diye bir kere daha etiket yaptım sözler tam desterelik dedim insan

:ppp:Çiğdem yapamasa bu kadar demezdin bee piss yumucuk sendee:ppp:

:Fsenin etikette bana gelmemiş kaan yaa gülermisin bana sen :F:F
olsun ama sana hak veriyorum bende her hafta 2 puan alsam bende etiketlemem :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,116
Üyeler
8,483
Son Üye
justking