Hhahah ayy ozaman biriniz noel anne olacak2 Noel baba olmaz. Harun Noel olsun ben Ferdi baba olayım hem @DarkLeqenD seviyor beni kesin Ferdi olmalıyım.
Hhahah ayy ozaman biriniz noel anne olacak2 Noel baba olmaz. Harun Noel olsun ben Ferdi baba olayım hem @DarkLeqenD seviyor beni kesin Ferdi olmalıyım.
hhahah @destere ile kişiliklerimiz uyuyor aslında ondada bir karadeniz bağı var bazen laz damarı tutuyorİnanılmaz komiksin.s.s İyi ki @destere var senin hakkından geliyor.
hhahah @destere ile kişiliklerimiz uyuyor aslında ondada bir karadeniz bağı var bazen laz damarı tutuyor
2 ay sonra tekrar kaybolacak zaten ayoll hemen vakit geliyorDamar olsa nolur kansız olduğu için kendisi Damarın önemi yok.
2 ay sonra tekrar kaybolacak zaten ayoll hemen vakit geliyor
hhahah harika atınca bende üzüldün sandım beeHarika bir daha gelmez umarım.
hhahah harika atınca bende üzüldün sandım bee
@MasacRE- @sokak sanati na FD gücünü göstermek için iddialı bir şarkıyla gelmişKavak Yelleri'ni de bekleriz kendisinden
@denizz19 sözümü dinlemiş, karşılığını görecek
Ne istiyorsun yarışmacımızdan yahu, başkasıyla uğraş biraz daBende bu hafta iddialı buldum şarkısını. Şarkısı iyi lakin kendisinden nefret etmeye devam edeceğim
Ne istiyorsun yarışmacımızdan yahu, başkasıyla uğraş biraz da
aaaaa tamam şimdi anladım ayollGideceğine sevindim. O benim konuma böyle tepki vermişti.
aaaaa tamam şimdi anladım ayollama @destere sen git diye sevindi diye inatlaşıp kaldın çocuğun payı var kalmanda
hahah @Harunnn60 görmesin amanYine bir küçük detay bulup lolipopu korudun. Helal olsun.
Sana düşük vermişti senin intikamını alıyorum.😛
Sen buna uyma ayoll senide tarafına çekmeye çalısıyor intikamını alıyorum diyeNe istiyorsun yarışmacımızdan yahu, başkasıyla uğraş biraz da
hahah @Harunnn60 görmesin aman
Sen buna uyma ayoll senide tarafına çekmeye çalısıyor intikamını alıyorum diye
yap bakalım bekliyoruzBen hep mağdurun ezilen halkın yanındayım neyse oyumu yolladım artık. Detaylı yorum yapayım.
Bu hafta hiç beğenmiceğim kişileri beğendim ilginçyap bakalım bekliyoruz
tam puanını gören kişi baya şaşırıp sevinicekBu hafta hiç beğenmiceğim kişileri beğendim ilginç
Bende şaşırdım baya doğrusutam puanını gören kişi baya şaşırıp sevinicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?