Hhahah ayy ozaman biriniz noel anne olacak2 Noel baba olmaz. Harun Noel olsun ben Ferdi baba olayım hem @DarkLeqenD seviyor beni kesin Ferdi olmalıyım.![]()
Hhahah ayy ozaman biriniz noel anne olacak2 Noel baba olmaz. Harun Noel olsun ben Ferdi baba olayım hem @DarkLeqenD seviyor beni kesin Ferdi olmalıyım.![]()
hhahah @destere ile kişiliklerimiz uyuyor aslında ondada bir karadeniz bağı var bazen laz damarı tutuyorİnanılmaz komiksin.s.s İyi ki @destere var senin hakkından geliyor.![]()
hhahah @destere ile kişiliklerimiz uyuyor aslında ondada bir karadeniz bağı var bazen laz damarı tutuyor![]()
![]()
![]()
2 ay sonra tekrar kaybolacak zaten ayoll hemen vakit geliyorDamar olsa nolur kansız olduğu için kendisi Damarın önemi yok.![]()
2 ay sonra tekrar kaybolacak zaten ayoll hemen vakit geliyor![]()
![]()
![]()
hhahah harika atınca bende üzüldün sandım beeHarika bir daha gelmez umarım.
![]()
hhahah harika atınca bende üzüldün sandım bee![]()
![]()
![]()
@MasacRE- @sokak sanati na FD gücünü göstermek için iddialı bir şarkıyla gelmişKavak Yelleri'ni de bekleriz kendisinden
@denizz19 sözümü dinlemiş, karşılığını görecek![]()
Ne istiyorsun yarışmacımızdan yahu, başkasıyla uğraş biraz daBende bu hafta iddialı buldum şarkısını. Şarkısı iyi lakin kendisinden nefret etmeye devam edeceğim![]()
Ne istiyorsun yarışmacımızdan yahu, başkasıyla uğraş biraz da![]()
aaaaa tamam şimdi anladım ayollGideceğine sevindim. O benim konuma böyle tepki vermişti.![]()
aaaaa tamam şimdi anladım ayollama @destere sen git diye sevindi diye inatlaşıp kaldın çocuğun payı var kalmanda
![]()
![]()
![]()
hahah @Harunnn60 görmesin amanYine bir küçük detay bulup lolipopu korudun. Helal olsun.![]()
Sana düşük vermişti senin intikamını alıyorum.😛
Sen buna uyma ayoll senide tarafına çekmeye çalısıyor intikamını alıyorum diyeNe istiyorsun yarışmacımızdan yahu, başkasıyla uğraş biraz da![]()
hahah @Harunnn60 görmesin aman![]()
![]()
Sen buna uyma ayoll senide tarafına çekmeye çalısıyor intikamını alıyorum diye![]()
yap bakalım bekliyoruzBen hep mağdurun ezilen halkın yanındayım neyse oyumu yolladım artık. Detaylı yorum yapayım.![]()
Bu hafta hiç beğenmiceğim kişileri beğendim ilginçyap bakalım bekliyoruz![]()
![]()
![]()
tam puanını gören kişi baya şaşırıp sevinicekBu hafta hiç beğenmiceğim kişileri beğendim ilginç![]()
Bende şaşırdım baya doğrusutam puanını gören kişi baya şaşırıp sevinicek![]()