MusicSurvivor 6.Sezon 6. Hafta Oylama Başladı

Karıştırma orasını şimdi bu aşamada lazım değil detaylar.
Akşamı bekle ve gör. Çarptım tokatı. Allah belanı versin.
Her zaman ilk elenen sensin bir kere kaza elendik öyle konuş
Aman sen ne anlarsın 3. hafta şutlamadık mı seni

Yok vermezsin vermezsin o kadar güzel puanlardan sonra böyle bir düşüş kabul edilemez
Hhhahaa @MasacRE- ye herkes fena yüklenmiş ayoll @destere de yetmeyecek bu sefer kurtarmaya

Hhhahaa @MasacRE- ye herkes fena yüklenmiş ayoll @destere de yetmeyecek bu sefer kurtarmaya
Benim hiç bir zaman adam kayırmadığımı bilirsin her daim kulağıma hangi şarkı hoş gelirse o minvalde puan veririm.
Önceden yüksek vermemin sebebi o şarkıyı sevmemdi şimdi o puanı verme sebebim de diğer şarkılara oranla bu şarkıyı daha az sevmem olmuştur.
Yani @MasacRE- kardeşim beni her zaman anlamıştır ve anlayışla karşılayacaktır.

Öyle açık ara fark yiyip sonuncu olursam daha da oy moy göndermem bu yarışmaya
hhahah oy göndermeme şansın yok ayoll sıvacılar kadrolu jurimdir senide zaten neden yarısıyor diye eleştiriyorlar elenirsen aralarına dönersin ama ir bakalım neler olucak
.A

hhahah oy göndermeme şansın yok ayoll sıvacılar kadrolu jurimdir senide zaten neden yarısıyor diye eleştiriyorlar elenirsen aralarına dönersin ama ir bakalım neler olucak
.A

Tamam anlaşıldı bu hafta şutlanıyorum herşey buraya kadarmış. Bu şarkıyı kendime hediye ediyorum o zaman

Çok teşekkürler ablacım.

Harika bir şarkı umarım hak ettiğim puanı alırım.
İnş cnm daha şarkıları toplamaya baslamadım ilk defa bu kadar son saatlere bıraktım ama akşam gelemden öcne halletmiş olrurum sanırım

Tamam anlaşıldı bu hafta şutlanıyorum herşey buraya kadarmış. Bu şarkıyı kendime hediye ediyorum o zaman

@mesmeso61 dan telif hakkı aldınmı sen bakalım

İnş cnm daha şarkıları toplamaya baslamadım ilk defa bu kadar son saatlere bıraktım ama akşam gelemden öcne halletmiş olrurum sanırım

@mesmeso61 dan telif hakkı aldınmı sen bakalım
Desteklerimiz @mesmeso61 ve @Tolstoyevski den yana olacak yeter ki @Bully kazanmasın gerisi önemli değil

Çok kötü gelmiş bu hafta büyük risk almış elenirse şaşırmam buraya kadar gelmesine de şaşırdım belliki yardım almış

Bilip bilmeden yorum yapma efe şarkımı beğenmeyebilirsin beğenmedim de geç böyle hakaret vari yorum yapmana müsade etmem😡

Son düzenleme: