MusicSurvivor 6.Sezon 6. Hafta Oylama Başladı

636660_o3e65.jpg

Oldu mu şimdi bu @destere bile her hafta 9-10 puan veriyor bana en az, sıvacılar birbirlerine destek olmalı köstek değil :A
@MEnes bazen yollamıyor @Doğu zaten 1 haftaya yine banlanır :A

sana ne varsa @destere den var vlla ve en çok o seviyormuş seni ayoll :A :A :A

636660_o3e65.jpg

Oldu mu şimdi bu @destere bile her hafta 9-10 puan veriyor bana en az, sıvacılar birbirlerine destek olmalı köstek değil :A
O benim yokluğumda seni desteklemiş olabilir :A Fakat asli görevimiz insanların duygularıyla oynamak ve parlakları elemektir :A Yarışmacı olup nasıl zaafa düştün şaşırdım doğrusu :A

Mehmet Erdem veya Feridun da olabilir belki :A
ben geçen hafta sona şutladığını bu hafta beğenmiş olma ihtimalini düşündüm :)

O benim yokluğumda seni desteklemiş olabilir :A Fakat asli görevimiz insanların duygularıyla oynamak ve parlakları elemektir :A Yarışmacı olup nasıl zaafa düştün şaşırdım doğrusu :A
ortalık kum gibi parlak dolu ona bakarsan hangi birinden kaçacaksınki? nereye elini atsan bamyaya çarpıyor yarışmanın cılkı çıktı :)

hahahha ayy bu çok güzel yaa sincap olarak sevdim erkek sincap gbi duruyor @destere buz devrindeki o gevezenin türünden sanırım :F

@Bully sonuçlar 21:00 da bu sefer modemide leptobuda yeniledik inş sorunsuz burada olucaz ayy şu leptoba format atınca yeni bilgisayar almıs gibi oldu vlla makine gibi çalısıyor
:A :A :A
biraz geç açıklarsan sonucu bende yetişirim mesela gece 03 civarına kadar ertelersen sonuç açıklamayı kesin yetişirim gibime geliyor :)

636660_o3e65.jpg

aslında sen @Dosi nin çizgi filmler yarışmasında bununla gelebilirdin bence :)

5024107-l.jpg

Son düzenleme:
ben geçen hafta sona şutladığını bu hafta beğenmiş olma ihtimalini düşündüm :)

ortalık kum gibi parlak dolu ona bakarsan hangi birinden kaçacaksınki? nereye elini atsan bamyaya çarpıyor yarışmanın cılkı çıktı :)

biraz geç açıklarsan sonucu bende yetişirim mesela gece 03 civarına kadar ertelersen sonuç açıklamayı kesin yetişirim gibime geliyor :)

aslında sen @Dosi nin çizgi filmler yarışmasında bununla gelebilirdin bence :)

5024107-l.jpg
hhahahah aa merak etme ayoll gece 3 kadar sürer zaten :A :A :A

aa bu arada @MasacRE- senin için @MEnes den oy aldım ama oyunu görünce keşke göndermeseymiş diyeceksin ihanetmi var akşama görücez :A :A :A

Referandumun acısını 1 verenlerden çıkaracağım ona göre, sonra ben bilmiyorum falan demeyin :F

Çok kötü gelmiş bu hafta büyük risk almış elenirse şaşırmam buraya kadar gelmesine de şaşırdım belliki yardım almış :A
Benim albümümde erken elenmişti ms de daha önce yine yarışıp 2.haftadan elenmişti sanırım 3. bir şans daha verdim ayoll çekirge misali :A :A :A

ahh emre kaya olucaktıkı :( :( :(

Referandumun acısını 1 verenlerden çıkaracağım ona göre, sonra ben bilmiyorum falan demeyin :F
evet diyenlere 1 i bas gitsin ayoll hayırcılara dokunma :A

Benim albümümde erken elenmişti ms de daha önce yine yarışıp 2.haftadan elenmişti sanırım 3. bir şans daha verdim ayoll çekirge misali :A :A :A

ahh emre kaya olucaktıkı :( :( :(
Bu hafta gidici :A
Dın Dın gibi popüler şarkıyla elenmek beni hayal kırıklığına uğrattı brde o kaza oyu beni çok kırdı :A Zaten elenmeseydim finallere kalabilirdim diye düşünüyodum çok yüksek kalite parçalar kalmıştı :A

Bu hafta gidici :A
Dın Dın gibi popüler şarkıyla elenmek beni hayal kırıklığına uğrattı brde o kaza oyu beni çok kırdı :A Zaten elenmeseydim finallere kalabilirdim diye düşünüyodum çok yüksek kalite parçalar kalmıştı :A
ahh bari 2.hafta elenseydin ayoll ilk 2 hafta elenenlere bir şans veriyoruz gökhan tepe gibi
:A :A :A

Onla yarışma şansım olursa yarışım tabi de başka yeni çıkan sanatçılarda var belki onlardan seçebilirim :F
3.hafta elendiğin için başka seçmende fayda var hem forum belliki emrahı pek sevmiyor hadi dın dın neyse ilk 2 haftakı şarkıların mükemmeldi ayoll onları bile eleyceklerdi nerdeyse :F

bir sezon daha çıkar bence bakalım iyice kanını kurutucaz benim albümümde var :F

3.hafta elendiğin için başka seçmende fayda var hem forum belliki emrahı pek sevmiyor hadi dın dın neyse ilk 2 haftakı şarkıların mükemmeldi ayoll onları bile eleyceklerdi nerdeyse :F

bir sezon daha çıkar bence bakalım iyice kanını kurutucaz benim albümümde var :F
Güzel bari ama yarışmaların da ömrü tükeniyo gibi :A:A:A

Güzel bari ama yarışmaların da ömrü tükeniyo gibi :A:A:A
Tükeniyor malesef ms den 1 sezon dışında daha çıkmaz birde all star yapılır veda edilir yanı 2 tane ms çıkar :F

aa benim albümüm biraz daha uzun ömürlü görünüyor çünkü aynı şarkıcıların albümlerini seçebiliyoruz çeşitlilik daha fazla orada :A :A :A