MusicSurvivor 6.Sezon 6. Hafta Oylama Başladı

hahahha ayy bu çok güzel yaa sincap olarak sevdim erkek sincap gbi duruyor @destere buz devrindeki o gevezenin türünden sanırım :F

@Bully sonuçlar 21:00 da bu sefer modemide leptobuda yeniledik inş sorunsuz burada olucaz ayy şu leptoba format atınca yeni bilgisayar almıs gibi oldu vlla makine gibi çalısıyor
:A :A :A
İçerde günleri 22:00'da açıklıyordun sanki öyle aklımda kalmış :A

Ne güzel sevindim senin adına :A Heyecanla bekliyoruz sonuçları :A

İçerde günleri 22:00'da açıklıyordun sanki öyle aklımda kalmış :A

Ne güzel sevindim senin adına :A Heyecanla bekliyoruz sonuçları :A
22:00 biraz geç saate kaçıyor aaa birde eskisi kadar konsantre izleyemiyorum artık fragmanlarda heyecanımı kaçırdı 2.5 saat meleğin söylemesini beklicez ve son sahnede vurulucak biticek :A :A :A @xemrexxx

22:00 biraz geç saate kaçıyor aaa birde eskisi kadar konsantre izleyemiyorum artık fragmanlarda heyecanımı kaçırdı 2.5 saat meleğin söylemesini beklicez ve son sahnede vurulucak biticek :A :A :A @xemrexxx
Ters köşenin suyunu çıkardılar artık, Söz bu hafta alsın zirveyi de görsünler günlerini :A

Ters köşenin suyunu çıkardılar artık, Söz bu hafta alsın zirveyi de görsünler günlerini :A
hhahah aa evet alabilirler aslında bitmesini istemiyordum ama 2.sezon baya sıkıntı çekerler en iysi zirvedeyken bitirmek bencede :F

hem söz disizini izleriz bizde seneye pazartesiler kenanda başka gün olur sanırım isimsizler var oda çarşamba olursa ertuğrulun yokluğunda götürür :A :A :A

Ben yapmıştım senin reklamını @mrt-06 :bhr::bhr::bhr:

@Doğu feridun düzağaç ile senin sıvacı @MasacRE- 6.haftayı gördü ayoll inatla elenmiyor
:A :A :A

Son düzenleme:
Ben elerim onu :A Yarışmak onun neyine yav sıvacılar asla yarışmacı olamaz :A
636660_o3e65.jpg

Oldu mu şimdi bu @destere bile her hafta 9-10 puan veriyor bana en az, sıvacılar birbirlerine destek olmalı köstek değil :A