MusicSurvivor 6.Sezon 6. Hafta Oylama Başladı

Karıştırma orasını şimdi bu aşamada lazım değil detaylar. :A
Akşamı bekle ve gör. Çarptım tokatı. Allah belanı versin.:A
Her zaman ilk elenen sensin bir kere kaza elendik öyle konuş :A:A
Aman sen ne anlarsın 3. hafta şutlamadık mı seni :A

Yok vermezsin vermezsin o kadar güzel puanlardan sonra böyle bir düşüş kabul edilemez :A
Hhhahaa @MasacRE- ye herkes fena yüklenmiş ayoll @destere de yetmeyecek bu sefer kurtarmaya :A :A :A

Hhhahaa @MasacRE- ye herkes fena yüklenmiş ayoll @destere de yetmeyecek bu sefer kurtarmaya :A :A :A
Benim hiç bir zaman adam kayırmadığımı bilirsin her daim kulağıma hangi şarkı hoş gelirse o minvalde puan veririm. :A Önceden yüksek vermemin sebebi o şarkıyı sevmemdi şimdi o puanı verme sebebim de diğer şarkılara oranla bu şarkıyı daha az sevmem olmuştur. :A Yani @MasacRE- kardeşim beni her zaman anlamıştır ve anlayışla karşılayacaktır. :A

Öyle açık ara fark yiyip sonuncu olursam daha da oy moy göndermem bu yarışmaya :A
Benim hiç bir zaman adam kayırmadığımı bilirsin her daim kulağıma hangi şarkı hoş gelirse o minvalde puan veririm. :A Önceden yüksek vermemin sebebi o şarkıyı sevmemdi şimdi o puanı verme sebebim de diğer şarkılara oranla bu şarkıyı daha az sevmem olmuştur. :A Yani @MasacRE- kardeşim beni her zaman anlamıştır ve anlayışla karşılayacaktır. :A
hhahah oy göndermeme şansın yok ayoll sıvacılar kadrolu jurimdir senide zaten neden yarısıyor diye eleştiriyorlar elenirsen aralarına dönersin ama ir bakalım neler olucak
.A :A :A

hhahah oy göndermeme şansın yok ayoll sıvacılar kadrolu jurimdir senide zaten neden yarısıyor diye eleştiriyorlar elenirsen aralarına dönersin ama ir bakalım neler olucak
.A :A :A

Tamam anlaşıldı bu hafta şutlanıyorum herşey buraya kadarmış. Bu şarkıyı kendime hediye ediyorum o zaman :A

Çok teşekkürler ablacım. :bhr:

Harika bir şarkı umarım hak ettiğim puanı alırım. :D
İnş cnm daha şarkıları toplamaya baslamadım ilk defa bu kadar son saatlere bıraktım ama akşam gelemden öcne halletmiş olrurum sanırım :A

Tamam anlaşıldı bu hafta şutlanıyorum herşey buraya kadarmış. Bu şarkıyı kendime hediye ediyorum o zaman :A

@mesmeso61 dan telif hakkı aldınmı sen bakalım :A :A :A

İnş cnm daha şarkıları toplamaya baslamadım ilk defa bu kadar son saatlere bıraktım ama akşam gelemden öcne halletmiş olrurum sanırım :A

@mesmeso61 dan telif hakkı aldınmı sen bakalım :A :A :A
Desteklerimiz @mesmeso61 ve @Tolstoyevski den yana olacak yeter ki @Bully kazanmasın gerisi önemli değil :A

Çok kötü gelmiş bu hafta büyük risk almış elenirse şaşırmam buraya kadar gelmesine de şaşırdım belliki yardım almış :A

Bilip bilmeden yorum yapma efe şarkımı beğenmeyebilirsin beğenmedim de geç böyle hakaret vari yorum yapmana müsade etmem😡

Son düzenleme: