O benim yokluğumda seni desteklemiş olabilir
Oldu mu şimdi bu @destere bile her hafta 9-10 puan veriyor bana en az, sıvacılar birbirlerine destek olmalı köstek değil
ben geçen hafta sona şutladığını bu hafta beğenmiş olma ihtimalini düşündümMehmet Erdem veya Feridun da olabilir belki
ortalık kum gibi parlak dolu ona bakarsan hangi birinden kaçacaksınki? nereye elini atsan bamyaya çarpıyor yarışmanın cılkı çıktıO benim yokluğumda seni desteklemiş olabilirFakat asli görevimiz insanların duygularıyla oynamak ve parlakları elemektirYarışmacı olup nasıl zaafa düştün şaşırdım doğrusu
biraz geç açıklarsan sonucu bende yetişirim mesela gece 03 civarına kadar ertelersen sonuç açıklamayı kesin yetişirim gibime geliyorhahahha ayy bu çok güzel yaa sincap olarak sevdim erkek sincap gbi duruyor @destere buz devrindeki o gevezenin türünden sanırım
@Bully sonuçlar 21:00 da bu sefer modemide leptobuda yeniledik inş sorunsuz burada olucaz ayy şu leptoba format atınca yeni bilgisayar almıs gibi oldu vlla makine gibi çalısıyor
aslında sen @Dosi nin çizgi filmler yarışmasında bununla gelebilirdin bence
Oldu mu şimdi bu @destere bile her hafta 9-10 puan veriyor bana en az, sıvacılar birbirlerine destek olmalı köstek değil
hhahahah aa merak etme ayoll gece 3 kadar sürer zatenben geçen hafta sona şutladığını bu hafta beğenmiş olma ihtimalini düşündüm
ortalık kum gibi parlak dolu ona bakarsan hangi birinden kaçacaksınki? nereye elini atsan bamyaya çarpıyor yarışmanın cılkı çıktı
biraz geç açıklarsan sonucu bende yetişirim mesela gece 03 civarına kadar ertelersen sonuç açıklamayı kesin yetişirim gibime geliyor
aslında sen @Dosi nin çizgi filmler yarışmasında bununla gelebilirdin bence
Bu haftanın en iyisiydi
oy yolladığına çok sevinicek tam krıtık haftada destek oldun ayollBu haftanın en iyisiydi
Belkide onu elenmekten kurtardımoy yolladığına çok sevinicek tam krıtık haftada destek oldun ayoll
@vadikızı da baygınlık geçiricek ayoll murat dalkılıçına verdiğin oyu görünce adamı yerin dbine sokmuşsunBelkide onu elenmekten kurtardım
Çok kötü gelmiş bu hafta büyük risk almış elenirse şaşırmam buraya kadar gelmesine de şaşırdım belliki yardım almış@vadikızı da baygınlık geçiricek ayoll murat dalkılıçına verdiğin oyu görünce adamı yerin dbine sokmuşsun
Benim albümümde erken elenmişti ms de daha önce yine yarışıp 2.haftadan elenmişti sanırım 3. bir şans daha verdim ayoll çekirge misaliÇok kötü gelmiş bu hafta büyük risk almış elenirse şaşırmam buraya kadar gelmesine de şaşırdım belliki yardım almış
evet diyenlere 1 i bas gitsin ayoll hayırcılara dokunmaReferandumun acısını 1 verenlerden çıkaracağım ona göre, sonra ben bilmiyorum falan demeyin
Bu hafta gidiciBenim albümümde erken elenmişti ms de daha önce yine yarışıp 2.haftadan elenmişti sanırım 3. bir şans daha verdim ayoll çekirge misali
ahh emre kaya olucaktıkı
ahh bari 2.hafta elenseydin ayoll ilk 2 hafta elenenlere bir şans veriyoruz gökhan tepe gibiBu hafta gidici
Dın Dın gibi popüler şarkıyla elenmek beni hayal kırıklığına uğrattı brde o kaza oyu beni çok kırdıZaten elenmeseydim finallere kalabilirdim diye düşünüyodum çok yüksek kalite parçalar kalmıştı
Onla yarışma şansım olursa yarışım tabi de başka yeni çıkan sanatçılarda var belki onlardan seçebilirimahh bari 2.hafta elenseydin ayoll ilk 2 hafta elenenlere bir şans veriyoruz gökhan tepe gibi
3.hafta elendiğin için başka seçmende fayda var hem forum belliki emrahı pek sevmiyor hadi dın dın neyse ilk 2 haftakı şarkıların mükemmeldi ayoll onları bile eleyceklerdi nerdeyseOnla yarışma şansım olursa yarışım tabi de başka yeni çıkan sanatçılarda var belki onlardan seçebilirim
Güzel bari ama yarışmaların da ömrü tükeniyo gibi3.hafta elendiğin için başka seçmende fayda var hem forum belliki emrahı pek sevmiyor hadi dın dın neyse ilk 2 haftakı şarkıların mükemmeldi ayoll onları bile eleyceklerdi nerdeyse
bir sezon daha çıkar bence bakalım iyice kanını kurutucaz benim albümümde var
Tükeniyor malesef ms den 1 sezon dışında daha çıkmaz birde all star yapılır veda edilir yanı 2 tane ms çıkarGüzel bari ama yarışmaların da ömrü tükeniyo gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?