MusicSurvivor 6.Sezon 6. Hafta Oylama Başladı

Oldu mu şimdi bu @destere bile her hafta 9-10 puan veriyor bana en az, sıvacılar birbirlerine destek olmalı köstek değil
O benim yokluğumda seni desteklemiş olabilir
Fakat asli görevimiz insanların duygularıyla oynamak ve parlakları elemektir
Yarışmacı olup nasıl zaafa düştün şaşırdım doğrusu

Mehmet Erdem veya Feridun da olabilir belki
ben geçen hafta sona şutladığını bu hafta beğenmiş olma ihtimalini düşündüm

O benim yokluğumda seni desteklemiş olabilir
Fakat asli görevimiz insanların duygularıyla oynamak ve parlakları elemektir
Yarışmacı olup nasıl zaafa düştün şaşırdım doğrusu
ortalık kum gibi parlak dolu ona bakarsan hangi birinden kaçacaksınki? nereye elini atsan bamyaya çarpıyor yarışmanın cılkı çıktı

biraz geç açıklarsan sonucu bende yetişirim mesela gece 03 civarına kadar ertelersen sonuç açıklamayı kesin yetişirim gibime geliyor

Oldu mu şimdi bu @destere bile her hafta 9-10 puan veriyor bana en az, sıvacılar birbirlerine destek olmalı köstek değil
aslında sen @Dosi nin çizgi filmler yarışmasında bununla gelebilirdin bence

Son düzenleme:
hhahahah aa merak etme ayoll gece 3 kadar sürer zaten

aa bu arada @MasacRE- senin için @MEnes den oy aldım ama oyunu görünce keşke göndermeseymiş diyeceksin ihanetmi var akşama görücez

Referandumun acısını 1 verenlerden çıkaracağım ona göre, sonra ben bilmiyorum falan demeyin

Çok kötü gelmiş bu hafta büyük risk almış elenirse şaşırmam buraya kadar gelmesine de şaşırdım belliki yardım almış
Benim albümümde erken elenmişti ms de daha önce yine yarışıp 2.haftadan elenmişti sanırım 3. bir şans daha verdim ayoll çekirge misali

ahh emre kaya olucaktıkı

Referandumun acısını 1 verenlerden çıkaracağım ona göre, sonra ben bilmiyorum falan demeyin
evet diyenlere 1 i bas gitsin ayoll hayırcılara dokunma

Benim albümümde erken elenmişti ms de daha önce yine yarışıp 2.haftadan elenmişti sanırım 3. bir şans daha verdim ayoll çekirge misali

ahh emre kaya olucaktıkı
Bu hafta gidici

Dın Dın gibi popüler şarkıyla elenmek beni hayal kırıklığına uğrattı brde o kaza oyu beni çok kırdı
Zaten elenmeseydim finallere kalabilirdim diye düşünüyodum çok yüksek kalite parçalar kalmıştı

ahh bari 2.hafta elenseydin ayoll ilk 2 hafta elenenlere bir şans veriyoruz gökhan tepe gibi

Onla yarışma şansım olursa yarışım tabi de başka yeni çıkan sanatçılarda var belki onlardan seçebilirim
3.hafta elendiğin için başka seçmende fayda var hem forum belliki emrahı pek sevmiyor hadi dın dın neyse ilk 2 haftakı şarkıların mükemmeldi ayoll onları bile eleyceklerdi nerdeyse

bir sezon daha çıkar bence bakalım iyice kanını kurutucaz benim albümümde var

Güzel bari ama yarışmaların da ömrü tükeniyo gibi

Güzel bari ama yarışmaların da ömrü tükeniyo gibi
Tükeniyor malesef ms den 1 sezon dışında daha çıkmaz birde all star yapılır veda edilir yanı 2 tane ms çıkar

aa benim albümüm biraz daha uzun ömürlü görünüyor çünkü aynı şarkıcıların albümlerini seçebiliyoruz çeşitlilik daha fazla orada