MusicSurvivor 6.Sezon 6. Hafta Oylama Başladı

şarkının sadece ilk üç dakika kırkiki saniyelik kısmı kötü
yoksa geri kalan yerler fena gözürmüyor böyle uzaktan bakarsan
)

O zaman şarkının son 2 saniyesi hatırına senden bu hafta en az 10 puan bekliyorum

O zaman şarkının son 2 saniyesi hatırına senden bu hafta en az 10 puan bekliyorum
la o iki saniye nerden çıktı gözümden kaçmış

yok senin yanlışın var boşta kalan saniye yok dediğim gibi 3 dakika 42. saniyede bitmiş olması lazım

la o iki saniye nerden çıktı gözümden kaçmış

yok senin yanlışın var boşta kalan saniye yok dediğim gibi 3 dakika 42. saniyede bitmiş olması lazım

Olsun 3.42-3.44 arasındaki o derin sessizlik bile çok anlamlı

Artık bilemicem bu hafta düşük gelirse şaşırma. Bak @mesmeso61 şeriatın kestiği parmak acımaz diyor hiç itiraz etmedi.
ilk 5 hafta hep kendi etiketlerimi hazırlıyordum tek tek ekliyordum bu hafta ilk kez hazır etiket kullandım ondada 5 kişi eksik eklendi,bundan sonra kendim etiket hazırlıyacağım

@OzaN Başkan, Elma Değil Ayva koyarak üstleri garantilemiş, zevksizler buna da 1 verir

@turkuazz Sonlara düşünce kare aslardan birini sahaya sürmüş

@batuhankaralar nam-ı diğer cover boy da iyi seçim yapmış.

heyecana gelip maçın son yarım saatini izledim seni yalnız bırakmamak için ama batırdı sizin kargalar

boşver zaten ördeğin şarkısını dinlemeyede gerek yok
hhahahah aa sen izlemeye basladın 2 gol yedik ayoll keşke çağırmasaymısım seni

Peki ya ben
Artık rakip de olmadığımıza göre 1-2 puan vermezsin herhalde
sende gelişme var tam gebericekken hortladın resmen ayoll

@Bully racap süreni bildir sende cnm 90 saniye olmasını bekliyordun bu şarkı için senin kafanda bir racap var demekki bu gece yapayım şarkıları

Son düzenleme:
aaa şimdi racapalrı yaparken dinliyorum şarkıları @OzaN ın bu şarkısı 1:45-2:20 arası asumanın nakaratının aynısı @sokak sanati

@mesmeso61 senin şarkınada baktım bence @destere nin eleştirisi haksız olmuş ayoll seyircinin aktılımıyla aşrkı daha bir hava kazanmş