Ben senin durumuna bakarım Denizcim merak etmeElenmezsen haftaya bakarız duruma
Ben senin durumuna bakarım Denizcim merak etmeElenmezsen haftaya bakarız duruma
Rica ederim ablacım sen de iyi sonuç almışsın, baya düşündün ama en doğru seçimi yaptın bence@deniz19 bonişimm @Mr.At barışcım @mrt-06 atacanım benim üçünüzüde tebrik ederim
çok sevindim adınıza
@ozmoturk geçmiş olsun gökçenin pek az şarkısını seviyordum çok üzüldüm elenmene
Ve bana puan veren canım arkadaşlarım
@Dosi @Bully (yumucuğum) @denizz19 (bonişim) @DiziTutkunu (canım kankim)
@mrt-06 (atacanım) @Çiğdem- @Harunnn60 @berkann @Tolstoyevski @mesmeso61 @ozmoturk @FaJi (adını sevdiğim fatihim) @cookies (kurabiyem) @turkuazz @Tzira @batuhankaralar @xemrexxx @MasacRE- @dreamy @sokak sanati
herkese çok tşk ederim
Rica ederim ablacım sen de iyi sonuç almışsın, baya düşündün ama en doğru seçimi yaptın bence
Merak etme haftaya ben de ait olduğum yere geri dönerim böyle 1 haftalık sevinç yaşadık işte fazla sürmezsıradaki hedef Mirkelam, onu da elersiniz, sona düşen kaçamıyor
@destere de gitti kalan tek akdın şarkıcıyıda oda kötü vermiş herifler sezonunu destekliyor demekki@denizz19 @Mr.At @mrt-06 tebrik ederim
Final puanını 1 puanla kaçırmışım ama sağlık olsun, Atacan'ımın ilk kez final puanı almasına çok sevindim
@ozmoturk geçmiş olsun, aslında iyi strateji yapıyordun ama sağlık olsun diyelim artık
@Çiğdem- emeklerine sağlık canımYarışmayı da sonunda istediğin kıvama getirdin, hep parlaklar kaldıŞimdi @destere düşünsün
artık bakarmısın lütfen uyucamda saat 7 de kalktım @Çiğdem-@destere de gitti kalan tek akdın şarkıcıyıda oda kötü vermiş herifler sezonunu destekliyor demekki@ozmoturk
@MasacRE- gecenin en kaarlısı ayoll ilk defa elenme potasında millet birbirini yerken o tepeden bakıyordu
@mrt-06 olmadığı gün puan aldı ama gelince süpriz olurayrıca atacanın 1 puan önünde puan almıstın sende kaan atacanda senden rovansı aldı
@OzaN daha yarışmaya katılmam tehditini edince mecbur kurtardık ayoll
Ortalamanın üstünde gidiyorsun abla hiç alt sıralara düşmedin bakalım final puanı alabilecek misin bir günbir sıra alt bir sıra üst gidiyorum kaan bakalım nasıl devam edeceğim evet çok düşündüm bu güzel gidişin bozulmasını istemiyorum
Ortalamanın üstünde gidiyorsun abla hiç alt sıralara düşmedin bakalım final puanı alabilecek misin bir gün
bir dahaki bölümde o interneti çok kötü gitmesine gönderme yapıcam erken yayınlıyorum yarışmadan internet tuzak kuruyor internete böyle tuzak kurulmaz böyle kurulur diyecem @Çiğdem- bu bildirimimin gitmemesi halkın polisiyle ilgili olabilirmi dizimedya eninde sonunda delirdi banlı banlı oturmaktan evdeOrtalamanın üstünde gidiyorsun abla hiç alt sıralara düşmedin bakalım final puanı alabilecek misin bir gün
@ozmoturk gördün mü itirafı, yani Çiğdem diyor ki ozmoturk zaten cepte oyunu veriyor bari Ozan'ın oyundan olmayalım@destere de gitti kalan tek akdın şarkıcıyıda oda kötü vermiş herifler sezonunu destekliyor demekki@ozmoturk
@MasacRE- gecenin en kaarlısı ayoll ilk defa elenme potasında millet birbirini yerken o tepeden bakıyordu
@mrt-06 olmadığı gün puan aldı ama gelince süpriz olurayrıca atacanın 1 puan önünde puan almıstın sende kaan atacanda senden rovansı aldı
@OzaN daha yarışmaya katılmam tehditini edince mecbur kurtardık ayoll
teşekkürler.Gerçekten nokta atışı yapmışsın, geçen haftalarda da tam isabet yapmıştın, yorumsuz...
Henüz değil, şu 2 haftayı daha atlatalım o zaman gümbür gümbür ne kelime..
hahahah oy değil @ozmoturk@ozmoturk gördün mü itirafı, yani Çiğdem diyor ki ozmoturk zaten cepte oyunu veriyor bari Ozan'ın oyundan olmayalım
SENİN mirkelam ne oldu öyle ayollGökçe'nin iyi şarkıları kaldı. Yazık oldu.
Feridun Arap atı gibi açıldı maşallah.
Rafet ve Erkin'in tekrar yarışa dönmesi gerek. Yeter gari.
Aman o güya Candan elendikten sonra da yarışmayacaktı, bu heyecana karşı koyamadı tabii, illa ki yarışırdı yine
1 sezon daha olur benceArtık daha ne kadar MS olabilir ki, taş çatlasa 1 sezon daha belki çünkü çoğu şarkıcı kullanıldı.
5.haftayla kendi rekorunu kırdın sanırım bundan sonraki hedefin nedir
Benim Şarkım 2 idi, bu 5. Toplamı 7'yi görürsek iyi5.haftayla kendi rekorunu kırdın sanırım bundan sonraki hedefin nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?