MusicSurvivor 6.Sezon 5.Hafta Sonuçları

bu akşam modemde net olmadığından geçikmeli başladık sonucları sunmak için tele net yükleyip şuana kadarda öyle sundum modem hala ölü 30 lirada size feda olsun ayoll :bhr:

yaklasık 2 saat yine burada bizimle oldunuz teşekkürler sonuclar açıklandı :Z

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @tolgab @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira

Zirvede yer almak mutluluk verici. Zirve beklemiyordum ama ilk 5 olurdum diyordum bayağı tam puan aldım ve mutluyuz efendim. Bizi yüksek puanlarıyla şereflendiren herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. :D

@mrt-06 @Mr.At sizlere de tebrikler :)

@ozmoturk senin adına üzgünüm bir puanla elenmek oldukça kötü. Geçmiş olsun. :(

Vay be 5. olmuşum ha inanamıyorum bu günleride mi görecektik :T
@Bully de final puanı alamamış ohh :Z :A

@Bully ve @denizz19 burdaki en geveze iki yarismacisiniz. Sizi Cuma günü görecem bakalim. Bully i normal konularda görmuyoruzda son 3lude falan oluyor . Gözum üstünüzde. az katkisi olani bir sonraki sonuclarta sutlayacam :) (gerci deniz elensede ayni katkiyi saglar :) )
Cuma Doğum günüm biliyorsun kutlama olursa çok fazla katkım olmayabilir ama her halükarda konuyu coştururum :A

@Tolstoyevski hamlen @Bully i final puanindan etti, 3. lugu paylasacakti yoksa.

Neyse @denizz19 @mrt-06 tebrik ederim. Tam puanim ise yaramis ve en sonlarda aciklandi ama sen yokdun :(
@Mr.At tebrikler
@ozmoturk gecmis olsun. umarim yarismamda uzun sure devam edersin

Aşık Veysel'in en efsane en meşhur türküsüne 1 verecektin, sayemde böyle bir ayıptan vazgeçtin teşekkür edeceğine üstüne şikayet ediyorsun herkese. :A

@denizz19 @Mr.At @mrt-06 tebrik ederim :D

Final puanını 1 puanla kaçırmışım ama sağlık olsun, Atacan'ımın ilk kez final puanı almasına çok sevindim :D

@ozmoturk geçmiş olsun, aslında iyi strateji yapıyordun ama sağlık olsun diyelim artık :(

@Çiğdem- emeklerine sağlık canım :bhr: Yarışmayı da sonunda istediğin kıvama getirdin, hep parlaklar kaldı :A Şimdi @destere düşünsün :A

sıradaki hedef Mirkelam, onu da elersiniz, sona düşen kaçamıyor :A

Siralamani iyi tahmin etmisim :A artik yeter, gümbür gümbür geliyorsun. Erkininde Rafetinde güzel listesi var artik @turkuazz

Gerçekten nokta atışı yapmışsın, geçen haftalarda da tam isabet yapmıştın, yorumsuz... :praying:

Henüz değil, şu 2 haftayı daha atlatalım o zaman gümbür gümbür ne kelime.. :A

@deniz19 bonişimm @Mr.At barışcım @mrt-06 atacanım benim üçünüzüde tebrik ederim çok sevindim adınıza:D

@ozmoturk geçmiş olsun gökçenin pek az şarkısını seviyordum çok üzüldüm elenmene :(

Ve bana puan veren canım arkadaşlarım
@Dosi @Bully (yumucuğum) @denizz19 (bonişim) @DiziTutkunu (canım kankim)
@mrt-06 (atacanım) @Çiğdem- @Harunnn60 @berkann @Tolstoyevski @mesmeso61 @ozmoturk @FaJi (adını sevdiğim fatihim) @cookies (kurabiyem) @turkuazz @Tzira @batuhankaralar @xemrexxx @MasacRE- @dreamy @sokak sanati

herkese çok tşk ederim:D

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan