MusicSurvivor 6.Sezon 5.Hafta Sonuçları

Gökçe'nin iyi şarkıları kaldı. Yazık oldu.:(

Feridun Arap atı gibi açıldı maşallah.:A

Rafet ve Erkin'in tekrar yarışa dönmesi gerek. Yeter gari.:D

@deniz19 bonişimm @Mr.At barışcım @mrt-06 atacanım benim üçünüzüde tebrik ederim
çok sevindim adınıza:D

@ozmoturk geçmiş olsun gökçenin pek az şarkısını seviyordum çok üzüldüm elenmene :(

Ve bana puan veren canım arkadaşlarım
@Dosi @Bully (yumucuğum) @denizz19 (bonişim) @DiziTutkunu (canım kankim)
@mrt-06 (atacanım) @Çiğdem- @Harunnn60 @berkann @Tolstoyevski @mesmeso61 @ozmoturk @FaJi (adını sevdiğim fatihim) @cookies (kurabiyem) @turkuazz @Tzira @batuhankaralar @xemrexxx @MasacRE- @dreamy @sokak sanati

herkese çok tşk ederim:D
Rica ederim ablacım sen de iyi sonuç almışsın, baya düşündün ama en doğru seçimi yaptın bence :A

@denizz19 @Mr.At @mrt-06 tebrik ederim :D

Final puanını 1 puanla kaçırmışım ama sağlık olsun, Atacan'ımın ilk kez final puanı almasına çok sevindim :D

@ozmoturk geçmiş olsun, aslında iyi strateji yapıyordun ama sağlık olsun diyelim artık :(

@Çiğdem- emeklerine sağlık canım :bhr: Yarışmayı da sonunda istediğin kıvama getirdin, hep parlaklar kaldı :A Şimdi @destere düşünsün :A
@destere de gitti kalan tek akdın şarkıcıyıda oda kötü vermiş herifler sezonunu destekliyor demekki :A @ozmoturk

@MasacRE- gecenin en kaarlısı ayoll ilk defa elenme potasında millet birbirini yerken o tepeden bakıyordu :F

@mrt-06 olmadığı gün puan aldı ama gelince süpriz olur :A ayrıca atacanın 1 puan önünde puan almıstın sende kaan atacanda senden rovansı aldı :F

@OzaN daha yarışmaya katılmam tehditini edince mecbur kurtardık ayoll :A

@destere de gitti kalan tek akdın şarkıcıyıda oda kötü vermiş herifler sezonunu destekliyor demekki :A @ozmoturk

@MasacRE- gecenin en kaarlısı ayoll ilk defa elenme potasında millet birbirini yerken o tepeden bakıyordu :F

@mrt-06 olmadığı gün puan aldı ama gelince süpriz olur :A ayrıca atacanın 1 puan önünde puan almıstın sende kaan atacanda senden rovansı aldı :F

artık bakarmısın lütfen uyucamda saat 7 de kalktım @Çiğdem-

:D bir sıra alt bir sıra üst gidiyorum kaan bakalım nasıl devam edeceğim evet çok düşündüm bu güzel gidişin bozulmasını istemiyorum
Ortalamanın üstünde gidiyorsun abla hiç alt sıralara düşmedin bakalım final puanı alabilecek misin bir gün :A

Ortalamanın üstünde gidiyorsun abla hiç alt sıralara düşmedin bakalım final puanı alabilecek misin bir gün :A
bir dahaki bölümde o interneti çok kötü gitmesine gönderme yapıcam erken yayınlıyorum yarışmadan internet tuzak kuruyor internete böyle tuzak kurulmaz böyle kurulur diyecem @Çiğdem- bu bildirimimin gitmemesi halkın polisiyle ilgili olabilirmi dizimedya eninde sonunda delirdi banlı banlı oturmaktan evde
@vadikızı süprize hazırlıklı ol kanlı senaryolar gelicekmiş dizimedyadan

@ozmoturk gördün mü itirafı, yani Çiğdem diyor ki ozmoturk zaten cepte oyunu veriyor bari Ozan'ın oyundan olmayalım :A

Gerçekten nokta atışı yapmışsın, geçen haftalarda da tam isabet yapmıştın, yorumsuz... :praying:

Henüz değil, şu 2 haftayı daha atlatalım o zaman gümbür gümbür ne kelime.. :A
teşekkürler.
o listene kattiğim şarki ile final puani almistin. @denizz19 a defalarca dedim bu şarkiyla gel oda zirvede kapatti :D müzik zevkime güvenmeyenler görsün :A

@ozmoturk gördün mü itirafı, yani Çiğdem diyor ki ozmoturk zaten cepte oyunu veriyor bari Ozan'ın oyundan olmayalım :A
hahahah oy değil @ozmoturk :F @OzaN daha yarışmacı olarak katılmam dedi yarışmacıda lazım dişi acun mod :A :A :A

Gökçe'nin iyi şarkıları kaldı. Yazık oldu.:(

Feridun Arap atı gibi açıldı maşallah.:A

Rafet ve Erkin'in tekrar yarışa dönmesi gerek. Yeter gari.:D
SENİN mirkelam ne oldu öyle ayoll :A :A :A

Artık daha ne kadar MS olabilir ki, taş çatlasa 1 sezon daha belki çünkü çoğu şarkıcı kullanıldı. :A
1 sezon daha olur bence :D 1 All-Star daha yapılır, Benim Albümüm, Bu Şarkı Benim falan da var bir süre daha idare ederiz gibi :A